bugun tepe avm ye gittim full dolu arkadaş oturacak bir yer bile bulamadım her yerde sıra var. otoparklar full dolu. akasyaya geldim keza aynı optimium yine öyle biri demesin ki bu ülkede kriz var ve işsizlik var diye başka yere gitsem yine aynı olacaktır ben eczacıya 15000tl maaş teklif ediyorum 1kişi dahi aramıyor su an iyi olmayan bu durumda bile kriz ve işsizliğin olmadığını acı bir sekilde iş kurmaya calısırken anladım ne olur bir yol gösterin size yalvarıyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 25 Aralık 2021; 17:20:53 > |
avm ler full dolu. işsizlik ve kriz yok
-
-
Bir sıfır fazla yazmışsın turbocum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eczacıya 15.000tl aylık maaş teklif ediyorum
vasıfsız kalfaya 1.500 ila 5.000tl civarı maaş vereceğim hocam.
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 6 Mart 2022; 0:7:29 > -
Yemek yiyicem herkes yemek yedigi için yer bulamıyorum otoparklar full dolu. Milletin arabası da var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 25 Aralık 2021; 18:37:11 >
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 6 Mart 2022; 0:7:16 > -
Avm, lokanta, otoparka bakip millet zengin ya demek, 1.2 milyarlik hindistandaki bikac milyon zenginin yasantisina bakip ooo. Millet zengin, para var demeye benziyor.
Arka tarafta aclikla bogusan milyonlar, milyarlar var hâlbuki
Ekonomik kriz olduğuna inanan var mı hala?
iyi akpye bas oyu dolar 20 olunca da ağlama
-
Toplum fakir olsa da varlıklı ve zengin olan belirli bir yüzdesi vardır. Ondan daha fazla da durumu iyice olan vardır. Bunlar bütün nüfusu temsil etmez. %10 etse mesela hepsi, geriye kalan %90 o AVM'de değil.
-
-
hamzoş
nerden bildin doların 20 olacagını
dış güç müsün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 2 Şubat 2024; 19:32:8 > -
😀😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben bilirim
40ıda görecek kısa zamanda
YTD
-
avm dediğiniz yerler zaten amacına hizmet ediyor. İnsanların birden fazla sosyal ihtiyacını tek bir yerde giderebildiği bir yapıdır avm. Alışveriş, yemek, sinema vs. Aslında bana kalırsa avm lerin dolu olması aslında bahsedilen krizin göstergesi. Çünkü avmler aslında düşük sınıfın her şeyi tek seferde aradan çıkarayım diye seçtiği kısa yoludur. Zengin kesim alışverişini x yerde yapıp yemeğini restoranda yiyip sosyalleşmek için de davetlere giden kesim işte.
-
aslında o kalabalık şununlada ilgili eskiden orta kesim memur kesim parasını harcamaz biriktirir ev araba vs alırdı şimdi insanlar ev araba alamayınca aylık örnek veriyorum 5-10k biriktirmeninde çok bi halt yapmadığını görünce kendilerini mutlu etmek için o paralarla alışveriş yapıyorlar işte 30-40k maaş alıp Tommy e gidip 5k ya gömlek alıp starbucksta kahvelerini içip mutlu oluyorlar eskiden ellerinde kalan para birikirse 3-5 yılda bir ev peşinatı vs ettiği için harcamıyorlardı lcw den indirim yakalayıp alırlardı şimdi o paralar yeniyor.
Bu durum avantajınıza para kazanıyorsanız biriktirebildiğinizi biriktirin elde para dönemi bitti krediler bitti nakit çok değerli olacak 1 milyon tl hem az hem çok bir para biriktirmesi bir memur için bile imkansız ama ne ediyor derseniz bir Clio ediyor işte.
ev almak isteseniz oturulabilecek evler 3 milyondan başlıyor en az 2 milyon Cash olması lazım 1 milyon kredi çeksen 36k kredi ödüyorsun 10 yıl. bir memur maaşı o kadar zaten
Artık mal sahipleri ve diğerleri var ki bu tüm dünyada böyle olmaya başladı mal sahibi olmayanların mal sahibi olması imkansız hale evrilirken mal sahipleride oturduğu yerden yaşayabilecek
aklı olan tam bu dönemde ileride köle sınıfında kalmak istemiyorsa tüm harcamalarını minimuma indirir para hisse mal vs toplar
1k tane Akbank hissesi aldım 10 yıl sonra etiketleyin beni üstüne hiç eklemesem bile o 1000 tane Akbank hissesinin temettüsü muhtemelen o dönemin 6-7 aylık asgari ücreti edecek
ytd
-
arkadaşlar zaten nerdeyse 100 milyonluk bir ülkede yaşıyoruz. bunun %50si fasfakir %10u da ultra zengin. kalan %40 40 milyon kişi yapıyor yani her yerin tıklım tıklım olması kadar normal bi şey yok. 10 milyonluk ultra zengin kesimi de zaten öyle avmde cafede göremeyiz.
-
Bugün avmdeydim asgari ücretten az bişey yüksek alıyorum avmye gitmek için zengin olmaya gerek yokki
Bunun gibi geri kafalı insanlar dışarda 10 kişiyi yemek yerken çay içerken görünce hemen zengin sanıyor ülkenin durumu iyi gibi görüyor. Çok takmayın. Bunun gibilerinin az burnunu kırmadım. Ya abi ülkenin durumu iyi arabalar var herkes dışarda falan diyorlar hemen çakıyorum 1 tane kafayı oturuyor aşağı. Ülke de 100 milyon kadar insan var bunun hepsi mi avm de dışarda sağda solda geziyor hepsinin mi arabası evi var?
Benzer içerikler
- 31 beden pantolon kaç kilo
- kıvanç tatlıtuğ saç ekimi
- az yiyorum spor yapıyorum ama kilo veremiyorum
- rexapin 5 mg kullananların yorumu
- yedikule hastanesi paralı mi
- telegram indirim kanalları
- google çizim yap
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X