Şimdi Ara

AVM otopark ifşası. Medeniyetsizlik, cahillik ve adına ne derseniz!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
18.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AVM otopark ifşası. Medeniyetsizlik, cahillik ve adına ne derseniz!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rzcyle

Bazı insanlara döve döve toplum içinde yaşama dersi verilmeli. Geçenlerde barzonun birisi yanlış yola girmiş zaten tek şeritli yol yanındaki adam indi yolu durdudu transporterla geri geri çıkıp diğer sapaktan girmek için 10 dk yolu kapattı.
    Yav bir tane değil ki, bu kafada milyon adam var, cahil ve mutlu, hangi birini dövücen?

• Kamera olmasa cizerim arabalari hic affetmem öküzlüğün lüzumu yok. Gecenlerde bi avm de idim adam yolun ortasina park etmiş gitmiş biri dayanamadı amarokla gecerken sag kapiya ve aynaya bilerek dokundurdu gitti. Hicte acımadım ruh hastaları trafikte geziniyor

• Gerizekalılar...

• yemin ediyorum gecenlerde denk.geldi bayan sofor 3 kisilik yere arabayı sokamadı gitti vurdu direge tam ortadan arabin onu icine kacti inmeden geri cekti gitti ben şok oldum aldim arabayi en diblere goturup parkettim dengesiz gelir vurur diye

• Kapı açarken öküz gibi açıp başkasının arabasına zarar verenler sayesinde böyle oluyor.

• Y-a-p-t-ı-r-ı-m Yok.
    Diğer medeni ülkelerdeki gibi ciddi para cezaları olursa sorun çözülür.Bizim milletin canını al ama parasını alma...

• Hiç kimse plakalardan dolayı bir şehire yüklenmesin. AVM sine girsek böyle manzara görmeyeceğimiz şehir var mı ? Yok.

Çözümü her park yerine koyacaksın birtane elektronik kuka, girerken kağıt 5TL vereceksin makinaya yada 1TL artık her neyse; plakana kart çıkacak, kart hangi park yerini gösterdiyse oraya gideceksin, kartı basacaksın kuka-mantar inecek park edeceksin. Sistem her seferinde en yakında boşalan park yerini numaratörden girene verecek. Her avm de zaten yeşil-kırmızı yanan boş dolu sensörleri var.

Park yerlerini zincirle ayırmakta başka çözüm.
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Hocam raptiye lastik patlatmaz..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibine katılıyorum, bizden maalesef bir şey olmaz.
  • Michael Giacchino kullanıcısına yanıt
    Bir tane çivi de olur, yeter ki batsın, cezasını görsün

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

Sondaki bmw yi izle yeter 3.dünya

Alıntıları Göster
    Tamam saygımız yok ama bu da saygı gösterilecek bir yaya değil, resmen billur geçiyor. Benim karşıma çıksa ben de kızarım haliyle. Ama cidden bir yaya yol ortasında durmak zorunda kalsa, birşeyini düşürse vb elbette durur beklerim.

• Bu araç parkendenler için demiyorum ama hanzo dolu memlekette. Kimi kıldığına park yerini kapatır, kimisi de park etmiş araca zarar verir.

Dedim ya hanzo dolu. Otabanda öndeki aracı sollarken ki hız sınırı 132 ve ben 130 'la gidiyorum. Mutlaka arkadan sellektör yapıp arabanın dibine yapışan bi hanzo çıkıyor. Sollamamı yaptım, tekrar yerime dönüyorum hanzo oğlu hanzo(ağır küfür içerir ama forumda ceza almayayım diye böyle yazdım) bir de geçerken kornaya basıyor ya da makas atıp 2 arabanın arasından geçemeye çalışıyor(tabi hanzoluk kimbilir kaç kuşak devam etmiş) ama ben de onlara ve sevdiklerine çok sağlam beddua ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 23 Ocak 2020; 17:21:25 >
  • Bir de engelliler için ayrılmış alanlara park eden insanlıktan nasibini alamamış türler var.

• Park slotları da mübarek el arabası sığacak genişlikte..

Karadenizli müteahhit marifeti seziyorum. Böyle slota böyle park. Ondan sonra dip dibe girince kapı nasıl açılacak? araba nasıl girip çıkacak?
  • Ben böyle araçlara anahtarla bir hatıra bırakıyorum
    Plakaları kapatın derim KVKK kanunu kapsamında başınız belaya girebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Duvarla arasında boşluk bırakanlara bir şey demiyorum ama ortalarda yamuk park edenler kendilerinden öncekiler yamuk park ettiği için de o şekilde park etmiş olabilir. Önce birileri yamuk park ediyor, sana sadece çizgi üstündeki yer kalıyor. Sen park ettikten sonra onlar çıkıp gidiyor, suçlu senmişsin gibi görünüyor.
  • Araç kapılarını açmayı bilmediğinizden dolayı böyle bırakıyorlar kapıyı ağzı açık açıyorlar yandaki arabaya vuruyor niye zarar görsün aracım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

çizgiler dar gibi geldi???

ama bu olaylar heryerde oluyor.en iyi yöntem sileceklerini veya dikiz aynalarını kırmak.
    O daha büyük suç.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.