Şimdi Ara

AVM otopark ifşası. Medeniyetsizlik, cahillik ve adına ne derseniz!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
18.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bunlar neki, kendi memleketim diye söylemiyorum öküzün şeye baktığı gibi bakarız,
  • Arkadaşlar millet böyle çekiyorsa bir sebebi vardır. Sokakta arabaya vurup kaçanlar olduğu gibi otoparkta kapıya vurup kaçanlarda var. Ne yapıyorsak yine kendi kendimize yapıyoruz.

Kapıya vurup kaçmasıyla bitmiyor yaptırıyorsun yandan kazalı sayılıyor satarken sorun sigorta kasko sorun. Böyle bir kısır döngü var. Önce bu döngünün kırılması lazım.

• Böyle hödük çok eyvallah ama çizgilerde bir sıkıntı var gibi. Çizgiler hem belirsiz, hem de tek araca göre yetersiz genişlikte gibi geldi bana.
  • çizmek lazım.
  • şimdi şunu belirtmek lazım, bazı avm'lerde sütünun yanındaki ilk park lotu çok dar olabiliyor, anlıyosunuz zaten onlara bi tepkim yok.

ama şu sütun yanına ortalayarak çeken, sözüm ona arabası çok değerli arkadaşlar var ya, hiç üşenmeyip aracımı alt kata çekip üst kata çıkarak çizmişliğim var, bu şekilde 3 tanesini metale inene kadar kaldırdım. bundan sonra da eylemlerime devam edicem. en azından bundan sonra arabasını milletin hakkını gasp edecek kadar sakınmasına gerek kalmaz.
  • Ford Ka süper park yapmış hakkaten yanlamasına park edebilecek bir araç 2 arabalık yere koymuş. Sözüm meclisten dışarı "Okumak cehaleti alır,...".

Ortadoğu zihniyeti silinmedikçe bundan öteye değil daha da geriye gideriz.
  • weirdo kullanıcısına yanıt
    Onlar aynı öküzler.
  • Bunların çözümü basit müdür. Ya silecekleri kıracaksın yada yandan geçer gibi yapıp anahtarı takacaksın. Benim bu yüzden 2-3 defa silicek kırmışlığım var.
  • bizim evin altında da siteye ait otopark var gene 2 aracın parkede bileceği şekilde dizayn edilmiş
    bir araç çapraz çekmişti bi akşam
    güvenliğe söyledik heralde uyardı adamı
    ertesi gün düzelir diye düşünürken baktıkki adam inadına otoparkın belli bi bölümümün yolunu kapatacak şekilde gene çapraz şekilde parketmiş yani en az 20 25 aracın çıkış yolu kapalı
    bende işten geç gelirdim hep baktım bu insan olmuyor
    4 lastiğinide sonuna kadar indirdim
    bi daha otoparka parketmedi arabasını
  • maraşta böyleydi, memleketim adana'da böyle. öküz çok ülkemizde.. medeniyet yoksunu hayvanlar.
  • Arabasını böyle ortalayıp park edenler bilin ki her geçende ananıza,avradınıza ,bacınıza park ediyor.Ortak kullanım alanlarını paylaşamıyorsanız hiç gelmeyin lan .
  • Zavallı Ford Ka,kendini tank sanıyor
  • AVM otopark ifşası. Medeniyetsizlik, cahillik ve adına ne derseniz!! Rahat rahat girsinler diye kolona sıfır girip boşluk bıraktığım halde bu i20'li gerizekalıya ne dersiniz peki? Acaba kapıyı açıp inmeyi denedi mi merak ediyorum Bunu görünce acaip sinirlenmiştim çünkü diğer tarafında bir sürü boşluk vardı. Arabaya çarpmadığına sevinmiştim en azından.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Anahtarla bıraktıgın hatıra , bu yapılan davranıslara karsılık olarak , yakısanı olmus. Siz vatandaş olarak sadece şikayet edebilirsiniz. Başkasının malına , ne sebeple olsun zarar vermek , daha büyük suç.

Böyle park edenleri kesinlikle tasvip etmiyorum. Ama Cizmek,ayna kırmak,silegec kırmak bence daha aşşalık,korkakca ve medeniyetsiz bir hareket.

Ben park ederken dikkat ediyorum, eger cok dar cizgiler var ise, park edilebilecek en uzak ve tenha yere park ediyorum. Çünkü kapılarını acarken , dikkat etmeyen bir sürü kişi var. Arabama göz göre göre zarar gelsin istemiyorum.
  • elophidae kullanıcısına yanıt
    Bayandır.

• Çomar çok 😁😁😁

• sadece sürücülerde sorun değil çok dar yapıyorlar çizgileri hiç kapıyı açacağımızı düşünmemişler

• Amerika ve Ingiltere de Trafik denetim memurlari Otoparklari ve sokaklari teker teker gezer (saat basi) Cizgi uzerine park. yanlis yere park, hassas bolgeye park(kirmizi kaldirim), park yeri olmayan bolgeye park, saatlik parki asip asmadigi( mesela 1 saat park suresi ise lastigin tabanini mavi boyarlar ikinci defa 1 saat gectiginden cezayi cakarlar) , Penny ile calisan parkomatlar vardir, saatine gore odersin bileti gorunur bir yere koyarsin o saatini 15 dk gecti ise yine ceza.

Ulkemizde o kadar polis olmasina ragmen otoparklarin trafige kapali ozel mulk olmasi nedeniyle kamusal alan olrak degerlendirilemiyor ve ceza gelmiyor. (belediye bakiyor polis degil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 21 Ocak 2020; 10:32:16 >
  • Memleketim diye söylemiyorum. Misal Elazığda bu şekilde yapanı görmedim. Mutlaka vardır tabi ki ama sayısı az. Diyarbakırda ise sürüsüne bereket. 40 yıldır burda yaşıyorum... İnsanımız genel olarak böyle. Düzelmeyeceğiz maalesef.

Otoparkta 100 ye rvards bu şekilde park eden sayısı en az 20dir.Bu buzağılar yüzünden park yeri arıyoruz. Zaman kaybı ve israf başka birşey değil. Bunlarla aynı havayı soluyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 21 Ocak 2020; 10:37:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.