Şimdi Ara

AVM otopark ifşası. Medeniyetsizlik, cahillik ve adına ne derseniz!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
18.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallahi istanbul cennet bu rahatsızların yanında. Her ilçesi değil tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda anlatmak istediğinize sonunuza kadar haklısınız ama bazen bir kişinin hatasını başkalarına yüklemek yanlış olur. Bir kişi yamuk parkedince diğerleri de maalesef yamuk parketmek zorunda kalıyor. Düzgün parketmeye çalışsanız ya kapınızı açamayacaksınız ya da başkası kapısıyla sizin kapınıza vuracak. Bir de çizgileri de çok dar çizmişler. Güvenli bir şekilde parketmek gerçekten zor ama size hak vermiyor değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 21 Ocak 2020; 12:1:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

Sondaki bmw yi izle yeter 3.dünya

Alıntıları Göster
    Yalnız yaptığı şey resmen suç işlemek. Amerikada olsa yolu kapattığı zaman direk polis çağırırlardı. Sağlam da ceza yerdi. Üstüne aracın üzerine bir şeyler bıraksa falan başına neler gelirdi bilemiyorum.

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Aferim size. Haberlerde izlemeyiz umarım sizi:) yanlış parkeden sürücünün aracına zarar verirken , vurularak öldürüldü. Katil, aracını , hasta cocugu yuzunden o şekilde parketmek zorunda kaldıgını , arabasına zarar verildiği için agır tahrik altında kaldıgından ,adam vurdugunu bu sebeple cok pişman oldugunu ifade ederek, tahliyesini talep etmiştir.

yada , bilerek yanlış parkettim, kimseye hesap vermem . Adam arabama zarar veriyordu bende cekip vurdum . Pişman değilim .

yada siz vurup , yatarsınız 15-20 yıl ... miss gibi kısasa kısas. Şeriat hukuku.

Yolunuz açık olsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckystar

Aferim size. Haberlerde izlemeyiz umarım sizi:) yanlış parkeden sürücünün aracına zarar verirken , vurularak öldürüldü. Katil, aracını , hasta cocugu yuzunden o şekilde parketmek zorunda kaldıgını , arabasına zarar verildiği için agır tahrik altında kaldıgından ,adam vurdugunu bu sebeple cok pişman oldugunu ifade ederek, tahliyesini talep etmiştir.

yada , bilerek yanlış parkettim, kimseye hesap vermem . Adam arabama zarar veriyordu bende cekip vurdum . Pişman değilim .

yada siz vurup , yatarsınız 15-20 yıl ... miss gibi kısasa kısas. Şeriat hukuku.

Yolunuz açık olsun ...
    Yazarmısınız hocam kaleminiz çol güçlü 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nightdrive kullanıcısına yanıt
    Bir Fiorinom vardı. Heryeri çizikti (eşim ve annem kullanıyordu) böyle park edenlerin yanına sıkıştırıyordum arabayı. Kesinlikle kimsenin arabasına zarar vermedim. Bir şekilde arabayı yanına sığdıramazsam uzunlamasına önüne bırakıyordum. Daha sonra sattık ve sırf bu yüzden özlüyorum o arabayı.

• Antep olması hiç şaşırtmadı.Burda çoğu şöför kurallarıda bilmiyor,parketmesinide bilmiyor,araba sürmesinide bilmiyor.Yarı ortadoğu kültürü hakim diyebilirim.Eskiden böyle değilmiş Antep ama sonradan bozulmuş.

• Üstü açılabilir arabamız olsa da böyle yapsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RaGoN_ -- 21 Ocak 2020; 12:43:2 >
  • Hangi avm burası, next level mi :)

Ben böyle öküzler görünce eğer imkan varsa arabamı sıkıştırıyorum boşluğa. Özellikle karşı tarafın şoför kapısı açılmayacak şekilde yapıyorum. Ben bir şekilde inerim dert değil :)

• shakircan kullanıcısına yanıt
    Oradan kamyon geçer :) hocam farketmiyor ben o dar çizginin içine sıfır giriyorum. En sağdaysa arabayı geri geri sokup öyle kolon boşluğundan iniyorum. Yine kimsenin hakkına girmemeye çalışıyorum .

• Bunun bir üst versiyonu park ettiği yolu tıkayacağını bile bile park edip alışveriş yapanlarda.

Avcılar yan yolu bilen bilir. Dün akşam adamın teki o yanyolda doblosunu parketmiş kıyafet bakıyordu. Tabii yol tıkanmıştı.
  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    Benim çizmişliğim var. Allah kabul etsin

• shakircan kullanıcısına yanıt
    Cizgi genisligi gayet normal. Bulundugum binanin kapali garajinda bu cizgiler daha dar ve insanlar kocaman arabalarla sifir girebiliyor. Kapiyi acmak evet zorlasiyor ama baska caremiz yok. Once saygili olmayi ve kurallari ogrenecegiz. Cizgileri ilerleyen yillarda daha genis cizeriz orda sorun yok.
  • Arkadaşlar yanlış park edenleri ayırarak konuşuyorum bazıları bilinçli yapmıyor.Mecbur yandaki araba şerit dışına çıkınca o da öyle park etmek zorunda kalıyor.Haliyle o araba da oradan önce çıkınca sanki bilerek park edilmiş gibi duruyor.Benim başıma sürekli geliyor.

• Çizgilerin bir standartı olması lazım. Çok dar bence. Çizgiye uysalar arabadan inemezler

• sbs03 S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın.Bu yüzden bazı öküzler yüzünden arabamın yanlarına vuruyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Bu mesaj silindi.
    "İyi dileklerinizi" içeren bir notu da sileceğe bırakırsanız o zaman nokta atışı olur. O davarlar çınlamadan falan anlamaz çünkü.
  • Üfff bu "bizden bir halt olmaz" muhabbeti de baydı artık. 80 milyonluk ülkede 80 tane sığır var diye şu genellemeyi yapıp enerjinizi düşürmeyin lütfen. Çok saçma geliyor bana.

Bizden bir halt olmaz'ın açıklaması otoparkta olmamalı yani.
  • 14092012 kullanıcısına yanıt
    Evet bu konu da var. Yanlış parkeden araç çıkınca bizim araç da ortada kalıyor.

• herşeyin bir yolu var nasılki bankalar eskiden çivi yazısı ile sözleşme yapıyordu 12 punto olmalı düzenlemesi geldi, önce AVM ve tabi normal otoparklara park alanı boyut düzenlemesi yapılıp sonrada AVM yönetimlerine çizgiyi aşan araçlara park cezası düzenleme yetkisi verilmeli.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.