Şimdi Ara

AVM otopark ifşası. Medeniyetsizlik, cahillik ve adına ne derseniz!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
18.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    onların arabasına inadına inadına yapışmayı çok seviyorum. bazıları sileceğimi kaldırıyor bazıları bir şey yapamadan gidiyor
  • VectrAirliness kullanıcısına yanıt
    Bir de apartman girişini engelleyecek şekilde park edenleri görünce de saygılarımı sunuyorum.
  • Bilerek yaptiklarini da düşünmüyor değilim. Sıradan seyler oldu bunlar artik. Alıştık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Hastane otoparkında adam arkasındaki araç yüzünden zor çıkabildi.o aracın hem sileceğini kırdı hem de kapısına tekme attı.olaya şahit olmama rağmen görmezden geldim. Bir gün böyle birine denk gelirsin kafanı da kırar.kendini yaptırım uygulayıcı yerine koyarsan başın dertten kurtulmaz.bunu bir tavsiye al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 21 Ocak 2020; 10:53:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

Hastane otoparkında adam arkasındaki araç yüzünden zor çıkabildi.o aracın hem sileceğini kırdı hem de kapısına tekme attı.olaya şahit olmama rağmen görmezden geldim. Bir gün böyle birine denk gelirsin kafanı da kırar.kendini yaptırım uygulayıcı yerine koyarsan başın dertten kurtulmaz.bunu bir tavsiye al
    sileceğimi kıranın ben de sileceğini kırarım. arabama tekme atanın ben de arabasına tekme atarım. kimse kimsenin malına zarar veremez. ben şahsen kişinin hatasını malından mülkünden çıkartmam ama baktım adam bana yapıyor aynısını ona uygularım.

adam gibi park edene benim bir şey yaptığım yok ki. ama avm otoparkında sen iki araçlık yere tek aracını koymaya kalkarsan (çizgiyi ortalarsan) birisi gelir cezanı keser bu kadar basit. avm güvenliğine söylesen tek yapacağı şey anons ettirmek plakayı ki genelde gelmiyorlar bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 21 Ocak 2020; 11:3:10 >

Geçmiş mesajlarda bunun niye yapıldığı anlatıldı.kimisi mecburiyetten böyle park eder çünkü yanındakiler böyle park etmiştir.yanındakiler gidince bu araç ortada kalır.oysaki sorun önce park edenlerde.

Kimisi bilerek böyle park eder çünkü mal oğlu malın biri gelir kapıyı çaaaaat diye yandaki arabaya vurur o araçta nerdeyse delik açar. Bu mal oğlu mallardan bıktığı için çoğu yerde ben de yanıma biri park etmesin diye ortalayarak park ederim.bu mallar eğitilmediği sürece bu tarz park etmeler azalmaz.koca otoparkta her yer boş olmasına rağmen yanına sıfır yanaşıp kapını göçerten mallara sen hoşgörüyle yanaş

Bir gün seninde cezanı kesiverir birisi... Ceza verici ve uygulayıcı topluma döndük sayenizde. Yanlış parketen kişinin arabasını gizli,gizli korkakca cizip cezasını verdim demek korkaklıktır, cahilliktir. ayrıca yaptıgınız yanlış park etmekten daha büyük suc tur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckystar

Bir gün seninde cezanı kesiverir birisi... Ceza verici ve uygulayıcı topluma döndük sayenizde. Yanlış parketen kişinin arabasını gizli,gizli korkakca cizip cezasını verdim demek korkaklıktır, cahilliktir. ayrıca yaptıgınız yanlış park etmekten daha büyük suc tur.
    sende mi yoksa iki kişilik yere tek aracını park ediyorsun ben ceza keserim derken mafyacılık oynayalım demiyorum. arabamı çizenin arabasını ben de çizerim, sileceğimi kıranın sileceğini ben kırarım onu demek istedim. zaten bir insanın hatasını malından çıkartan tipler en sıkıntılı tipler oluyor... ben mesela kimsenin arabasının aynasını kırmam ya da çizmem. o yüzden bana akıl vermeye kalkma boşuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

Geçmiş mesajlarda bunun niye yapıldığı anlatıldı.kimisi mecburiyetten böyle park eder çünkü yanındakiler böyle park etmiştir.yanındakiler gidince bu araç ortada kalır.oysaki sorun önce park edenlerde.

Kimisi bilerek böyle park eder çünkü mal oğlu malın biri gelir kapıyı çaaaaat diye yandaki arabaya vurur o araçta nerdeyse delik açar. Bu mal oğlu mallardan bıktığı için çoğu yerde ben de yanıma biri park etmesin diye ortalayarak park ederim.bu mallar eğitilmediği sürece bu tarz park etmeler azalmaz.koca otoparkta her yer boş olmasına rağmen yanına sıfır yanaşıp kapını göçerten mallara sen hoşgörüyle yanaş
    ben bahsettiğin her şeye dikkat ediyorum. bugüne kadar ne birisinin kapısını göçerttim, ne sileceğini kırdım ne de arabasını çizdim. ha benim başıma geldi mi tabiki geldi. türkiye'de ne yazık ki çok yanlış bir algı var. herif tofaşa biniyor ben sallıyorum bmw'ye biniyorum, adam yanıma park ediyor kapısını garç diye açıyor. ya da durup dururken aracı çiziyor. neden? ben bmw'ye binemiyorum diye. böyle tipler de çok fazla piyasada... ben de diyorum ki, eğer o kişinin yaptığını tespit edersem ben de arabasını çizerim. kısasa kısas.

Aracımı yanlış yere park etmem . En uzak ve tenha yere parkederim. Kapı acılırken ne kimsenin aracına zarar vermek yada benimkine zarar gelsin istemem .

Senin malına zarar verenin malına zarar, sende aynı şekilde zarar verirsen ne farkın kalır o kişiden.Gidersin şikayetci olursun .

Sana akıl vermek gibi bir derdim yok.

Herkes hakkettiğini yaşar. ( bu lafı not al, biri söylemişti dersin )
  • quote:

Aracımı yanlış yere park etmem . En uzak ve tenha yere parkederim. Kapı acılırken ne kimsenin aracına zarar vermek yada benimkine zarar gelsin istemem .

Senin malına zarar verenin malına zarar, sende aynı şekilde zarar verirsen ne farkın kalır o kişiden.Gidersin şikayetci olursun .

Sana akıl vermek gibi bir derdim yok.

Herkes hakkettiğini yaşar. ( bu lafı not al, biri söylemişti dersin )
    dostum ben de senin gibiyim. o zaman niye tartışıyoruz ki?

ben sadece dedim ki, mesela evimin önü olsun. terbiyesizin biri yok yere üç adet araçlık yere tek aracını paralel park edip gitsin (var böyle tipler ciddiyim) e şimdi bu adama ne diyeceğiz? Allah'ından bul desen arsız her gün aynı şeyi yapacak. Ben işte böyle tiplere inat ediyorum. hiç polis çağır deme çünkü böyle meselelerle pek ilgilenmiyorlar. ben sokağın ortasına araba park edip giden adam gördüm. polis çektireceğiz dedi ne gelen var ne giden...

Bu tipler ile mücadele etmek gercekten zor ve sabır istiyor. Biraz görmezden gelmek gerekiyor. Senin malına zarar geldiğinde, sende aynı şekilde zarar verirsen o kişiden farkımız kalmıyor. Birde adam diyecek ki, ben farketmeden yanlışlıka yaptım, sen kasti zarar verdin. al başına daha büyük bela. Herkes birbirinin hakkına saygı duyarsa sorun olmayacak , ama malesef bu mümkün değil. trafik tam bir keşmekeş . İnsanları bindiği araclara göre ayırmakta yanlış. Lüks arabaya binen adam olsaydı keşke ama malesef . aynı şekilde her Tofaş'a binen de cahil değil. Mühim olan insanlık ve hoşgörü.
  • Bu tarz park edenlerin bir kısmı normal hayatta da araba park etme özürlüsü kişiler :)
  • quote:

Bu tipler ile mücadele etmek gercekten zor ve sabır istiyor. Biraz görmezden gelmek gerekiyor. Senin malına zarar geldiğinde, sende aynı şekilde zarar verirsen o kişiden farkımız kalmıyor. Birde adam diyecek ki, ben farketmeden yanlışlıka yaptım, sen kasti zarar verdin. al başına daha büyük bela. Herkes birbirinin hakkına saygı duyarsa sorun olmayacak , ama malesef bu mümkün değil. trafik tam bir keşmekeş . İnsanları bindiği araclara göre ayırmakta yanlış. Lüks arabaya binen adam olsaydı keşke ama malesef . aynı şekilde her Tofaş'a binen de cahil değil. Mühim olan insanlık ve hoşgörü.
    zaten en büyük yanlış insanı insan olduğu için de malı mülkü olup olmadığı (zengin misin fakir mi) için ayırmak. mesela otoparkta iki kişilik yeri bir tofaş işgal etse eyvah eyvah başına neler gelirdi, ama son model 06 plaka siyah camlı bir mercedes olsa sıkıysa kaldır onu oradan. kimsenin gücü yetmez diye düşünürler. ama sonuçta tofaşa da binen mercedes'e de binen et ve kemikten oluşuyor ve ikisinin de son durağı karacaahmet. yani yukarıda senin ne kadar paran var diye sormuyorlar adama. ama şunu sorarlar, mesela birisinin hakkına girdin, nasıl girdin bilerek ve isteyerek insanların park yerini işgal ettin. ya da gidip adamın malına kasti olarak zarar verdin. bak bir hikaye anlatayım, iki sene önce parkta otururken yanımda oturan çift birden kavga etmeye başladı. e insanlık hali ayırmak istedim. kabak benim başıma patladı, vay efendim sen nasıl ayırırsın bizi kocamdır sever de döver de adam ve kadın bana saldırdı o günden itibaren biraz değişti hayata bakış açım. iyi bir insan olmak ne karın doyuruyor ne de itibar kazandırıyor. kötü insana sen de kötü olacaksın, iyi insana sen de iyi olacaksın artık felsefem bu. biraz da otopark konusundaki bakış açımın sebebi bu düşüncelerim sanırım...

• Yanlisa yanlisla cevap veren halkimizdan beklenen davranista bu. Medeniyet ne zaman ugrayacaksin bu topluma.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Anahtarla bıraktıgın hatıra , bu yapılan davranıslara karsılık olarak , yakısanı olmus. Siz vatandaş olarak sadece şikayet edebilirsiniz. Başkasının malına , ne sebeple olsun zarar vermek , daha büyük suç.

Böyle park edenleri kesinlikle tasvip etmiyorum. Ama Cizmek,ayna kırmak,silegec kırmak bence daha aşşalık,korkakca ve medeniyetsiz bir hareket.

Ben park ederken dikkat ediyorum, eger cok dar cizgiler var ise, park edilebilecek en uzak ve tenha yere park ediyorum. Çünkü kapılarını acarken , dikkat etmeyen bir sürü kişi var. Arabama göz göre göre zarar gelsin istemiyorum.
    Sen öyle düşün üstadım değil çizmek bir üst mesajdaki yavşak i20 sahibinin arabasını yaksam içim soğumaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biz bunlara kısaca “ davar “ diyoruz.

• Leipold kullanıcısına yanıt
    hocam boş durmamak öyle olmaz kusura bakma. sileceğini kaldırırsın not bırakırsın vs. öyle olur. onlar biliyorlar küfür yediğini kafada binbir tane mazeret vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balcis

hocam boş durmamak öyle olmaz kusura bakma. sileceğini kaldırırsın not bırakırsın vs. öyle olur. onlar biliyorlar küfür yediğini kafada binbir tane mazeret vardır.
    Ben daha temizini yapiyorum, sol kapisina sifira sifir yanasiyorum birakiyorum arabayi eger imkan varsa. Imkan yoksa sadece kufurle yetiniyorum.
  • Birsey yazmama gerek yok sanirim.
    AVM otopark ifşası. Medeniyetsizlik, cahillik ve adına ne derseniz!!

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.