Şimdi Ara

AVM otopark ifşası. Medeniyetsizlik, cahillik ve adına ne derseniz!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
18.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    OTOPARK ÖKÜZÜ CEZASINI KESTİK! ( 2 Arabalık Yere 1 Araba Park Etmek)
    https://www.youtube.com/watch?v=6re4rLagTj0&feature=youtu.be

Paylasilmadiysa izleyin 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi de olayın bir de diğer boyutu var. Onu niye görmüyorsun?

"Acemi Şöförler"

Adamlar koskoca AVM'nin "açık" otoparkında, Tır çıkacak yerde bile çarpıp kaçıyor!

• _Discovery_ kullanıcısına yanıt
    Dayi hakli, konsey haksiz. Cezayi artik mecbur ödeyecek, ödedikten sonra karşı dava açarsa eşitlik ilkesinden kazanir. Ustune birde duvar diplerine ekstradan şerit çekilmesi ve duvar dibi park alanlarinin tekrar duzenlenmesi adina yönetmeliklerde düzenleme yapilir. Çünkü bu mal tasarim turkiye dahil butun otoparklarda yapiliyor londra istanbul antep dahil. Haliyle millet arabası ezilmesin çizilmesin diye geniş geniş koyuyor.

Sen ingilterenin simgesi haline gelmiş aracı avm otoparkına sokamiyorsan selamlarlar öyle konseyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 20 Ocak 2020; 17:52:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • qzerty kullanıcısına yanıt
    Burda durum biraz abarti. Geri geri park et, duvara 0 park et i 20 ile gayet bu iş olur. Ama o boşluğa gidip bir defender discovery sokamazsin. O zaman tasarim hatali diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 20 Ocak 2020; 17:57:31 >
  • O çizgilere 3 aracın yan yana sığması için smart filan olması lazım o otoparkı yapanda sıkıntı var
  • saygısız sürücülerin moron gibi park etmelerini savunmak değil amacım, avm parkında olabildiği kadar simetrik par etmeye çalışırım. fakat geçenlerde yanımdaki hayvan aracının kapısını nasıl açtıysa benim arka kapıda nerdeyse delik açıyormuş. kabak gibi göçük oluşturmuş, bu daha önceki aracımda da başıma gelmişti. düzgün park edersir yanındaki hayvan kapısını çarpar aracına zarar verir, tam ortaya koyarsın arkandan küfür eden eksik olmaz, kısacası bu ülke insanı adam olmaz
  • Bir cok yerde engelli için yerde engelliye park yeri ayrılmaya başlandı, iyi bir gelişme. Tabi engelli olmayanlardan yer bulabilirsek. Ama konu o değil, dediğim gibi bir çok yerde engelli için yer ayrılmış ama bu resimlerde gördüğünüz yer kadar ayırıp, ortasına engelli logosu yazılmiş veya kuka ile belirtilmiş, Yorumlara göre birçok kişi bir oto için ayrılacak yerin, cizgilerin ölçüsü konusunda şikayetçi. Genelde bir engelli otoya inip binerken kapıyı sonuna kadar açmak zorunda olduğu, tekerlekli sandalye kullanıyorsa oto kapısına kadar yanaşmak durumunda olduğunu hem yetkililer hemde kişiler unutmuş durumda veya bilmiyorlar. Birkaç defa arabamı park yerinden çıkarmak için başkasından yardım almak zorunda kaldım. İşini bilen, profesyonel ekiple çalışan işi kuralına göre yaparken, maalesef coğunluk yaptım oldu mantığında hareket ediyor, standart önemsiz, aynı tırmanma şeridi gibi engelli rampası yapanlar gibi. Ve yine maalesef bu olumsuzlukların coğunluğu devlet kurum ve kuruluşlarında.

• Bütün barzolar toplanmış.
    Hangi avm burası merak ettim.

• Gaziantep Primemall Avm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Çok yaşa. Misal ne zaman starciyt avm ye gitsem hep çizgiye taşmış oluyorum. 120 kilo ve 182 boyundayım arabada geniş çizgiler içine park etsem arabadan çıkmıyorum, arabadan çıkmak için çizgiye taşmam gerekiyor.
    Geçen hafta starcity avmde iki kolon arasındaki 3 araçlık parkın en soluna nizami park ettim cizgiler arasına yanım boş diğer yanım duvardı. Nerdeyse duvara yapıştırdım ancak cizgiler arasına sığdı araba çizgiler o kadar dar. Sonra bir geldim diğer yerler dolmuş bırakın kapıyı açmayı iki araba arasına sığmıyorum.
    Sonra anons ile yandaki aracın sahibini buldum aracını çek esini rica ettim ama onunda yanına park eden sayesinde oda arabasına binemedi kapıyı açtı ama içeri giremedi. neyse 3. Arabanın sahibini bulalım dedik ama araki bulasın 3 saat sonra ben diyim 50kg sende 40kg dal gibi bir bayan kuaföründen çıkmış geldi Bayan dal gibi zaten birde kıvrak ve akrobatik hareketler yaparak atletizmci edasıyla arabasına binebildi. tabi hem ben hem diğer adam 3 saat beklemiş olduk.
    Keşke bende 70-80kg olsam kapımı duvara 2 cm yaklaştırıp inebilsem ama olmuyor arkadaş olmuyor. Kapıyı en az yarım açmadan inemiyorum.
    Şimdi bende avm yönetimlerini eleştiriyorum herkes standart olmak zorundamı tüm türk erkeleri 70-80 kg olmak zorundamı? Sığmıyor arkadaş o cizgiler arasına araba geniş yapsanıza.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

Sondaki bmw yi izle yeter 3.dünya

Alıntıları Göster
    Her zamanki gibi en apacisi Scirocco ve BMW

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-472EA946E

Prime Mall mı burası. Ve 27 yani o kadar belli ki
    Aynen primemall

• Kimse bu konuda konuşmasın adam gibi arabamızdan inmesini binmesini bilen bir ülke olsak tamam ama bizde başkasının malına zarar verince bişey yok deyip geçen saygısız insanlarız bu kapsamda bende varım üstünüze hakaret sanıp ileri geri yorum yazmayın . Şahsen bende o şekilde park ediyorum 😀 aracımın kaborta bölgesinde kimsenin boyasını ve sebeb olduğu göcüğü görmek istemiyorum

• shakircan kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmaya gelmiştim. Açıkcası 1-2 foto dışında nerdeyse millet öyle parketmeye zorlanmış. Çizgiye uyulmaya kalkılsa sanki kapılar acılmaz?!

• 1-2 kere böyle park edenlerin arkasına yan çektim avmden anons yaptılar bilerek bayaa geç gittim adam ne köpürmüştü valla içimin yağları eridi

• 27 görünce şaşırmadım.

• Çizgiye göre park etmeye kalkarsak kapıyı açan vurur kapatan vurur.

• Bazi fotolar normal iki arac sigmaz oraya sigsa inemezler yandakine vurmadan

• Sleeper kullanıcısına yanıt
    antep prime mall (yerli ağızda prima) desen yeterdi görsele gerek yoktu.
  • Arkadaslar bazen yandaki-arkadaki kotu parketmis veya buyuk araca gore parkediyorsun, sonra o parkeden gidiyor yerine gelen duzgun parkediyor. Sonra Senin arac ortada sap gibi kaliyor. Kimsenin aracini cizmeyin gordugunuzde uyarin. Ayrica avm yonetiminin de kameralardan izleyip gerekirse cekmesi lazim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.