Şimdi Ara

AVM otopark ifşası. Medeniyetsizlik, cahillik ve adına ne derseniz!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
18.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çaktırmadan sivri bir cisimle kaportayı çizsek?
  • Bazı fotoğraflarda park yeri öyle dar ki adam düzgün park etse bile iki sütun arasi 3 araba sığması mümkün değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim sitede de aynı eşşeklerden var maalesef, kırolar heryerde.

• Çizeceksin diyecem olmayacak, herifi uyarsan kavga çıkacak. Millet arabasını koysun diye kaç kere manevra yapıp tam ortalıyorum aracı ama yanına gelen araç böyle yapıyor. Saygı düşünce yok bu öküzlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

çaktırmadan sivri bir cisimle kaportayı çizsek?
    Cok buyuk serefsizlik.yapmadigi surece aracina zarar vermem ama yolu kapatip gitmistir. O zaman olabilir burada aynasini ters cevirir giderdim. En azindan mesaji alirdi.

• silecek camına bi not kağıdı yapıştırın ne yazıyorsanız yazın..öyle kaportayı çizme falan yapmayın kul hakkına girmeyin boşverin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightdrive

Bunun arkasına yan şekilde çekeceksin arabanı

• Hem bunlara yaptırım yok hem de kapıyı hızlı açıp diğer aracın kapısını göçertenle yaptırım yok. İki ucu b*klu değnek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ford ka yı görünce kahkahayı patlattım harikaydı

• GÖRGÜSÜZ TÜRK İNSANI

• Avm ler dolu. park edecek yer yok!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0110engin

Avm ler dolu. park edecek yer yok!
    marketlerde kuyruk var
  • Sleeper kullanıcısına yanıt
    Prime Mall mı burası. Ve 27 yani o kadar belli ki

• Birkaç ay önce koca otoparkta bir sürü boş yer olmasına rağmen malın biri yanımıza park etti. kocasından daha mal kadın da arka kapıyı açarken çaaaat diye bizim araca vurdu. Nasıl vurduysa ford c max sallandı.o gün anladım ki medeniyetli davranmak bizim millete fazla.iki araçlık yere ortalayıp park edeceksin ki malın biri yanına gelip canını sıkmasın.başkasının yanına gitsin onun canını sıksın. O yüzden bu tarz park edenlere artık çok kızmıyorum

Not:belirttiğim çift avukat,olay da adliye yakınındaki otoparkta oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 20 Ocak 2020; 11:30:8 >
  • Bu arkadaşların arabayı çizin, kırın aynayı birde not bırakın aracım girmedi diye 😄

• En ucuz araba 500bin tl olmalı ki bu millet arabaya binemesin %80 layık değil buna

• Yani şu çizgilere nizamı park etsem sonra arabadan inip tekrar binebilir miyim bilemiyorum. Üstelik ya diğer arabaya yada duvara değecek kapı.
    AVM otopark ifşası. Medeniyetsizlik, cahillik ve adına ne derseniz!!Yani park yerlerini böyle belirleyenlerin yanlışı bence insanlari böyle parketmeye mecbur ediyor.

• Bu ülke vatandaşından çok kompleks şeyler bekliyorsunuz. Daha far tuşlarını kullanamayıp uzunlarla, sis farları açık gezip sinyal vermeden şerit değiştiren, Otomatik silecek ayarı olan arabada otomatik modunu açamayan, otobandan çıkacağı şeride önceden geçemeyen, üç şeritli yolda sağ şeritte giden adama selektör yapan insanlardan araba park etmek gibi onlar için kompleks konuları bekliyorsunuz. Bu kadar haksızlık yapmayın...
  • Bu konuda bizzat başıma gelmiş bir husus var, yanlış park etmiş birisi yüzünden arabamı biçimsiz park etmek zorunda kaldım, yanımda ki araba çıkınca sanki ben hatalı park etmişim gibi araba ortada kalmış.
    Allahtan fotoğrafını çekmiştim hatalı park yapanın olay başıma kalacaktı yoksa..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.