Şimdi Ara

AVM otopark ifşası. Medeniyetsizlik, cahillik ve adına ne derseniz!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
18.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: urugakhina

Yalnız yaptığı şey resmen suç işlemek. Amerikada olsa yolu kapattığı zaman direk polis çağırırlardı. Sağlam da ceza yerdi. Üstüne aracın üzerine bir şeyler bıraksa falan başına neler gelirdi bilemiyorum.

Alıntıları Göster
    Yaptı zaten amerikada da.... hiç de dediğin gibi olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarısından çoğu bayan sürücüdür.

• Tamam hepiniz haklısınız anlarım da doğru düzgün bıraktığınız aracınızı döndüğünüzde yandaki öküzün dikkatsizce açtığı kapı yüzünden hasarlı bulursanız tepkiniz ne olur çok merak ediyorum. Maalesef ülkemizde park etmesini bilmeyenler olduğu kadar kapıyı dikkatli açmayı bilmeyen çok öküz var üstelik bıraktıkları hasar öyle böle olmuyor. Ben koskoca bomboş otoparkta gelip yanıma sıfır yanaşan sonrada kapısını benim aracıma dayayarak inen mal gördüm. Böyle park edenlerin bir bölümü araç kullanmayı bilmediğinden bir bölümü de araçtan inmeyi bilmeyenler yüzünden böyle bıraktığını düşünüyorum. Ben AVM otoparklarında birkaç kez hasar alınca otoparklarda tekli yer arar oldum kıyı köşe olmadıkça artık başım belaya girmesin diye bırakmıyorum. Gerçekten sinir oluyorum o izleri görünce ( arka sağ direk hat çizgisinde koca bir gamzem var mesela her gördüğümde onu bırakan ayıya küfür ederim hala) insan böyle bir düşüncesizliğe denk gelince kavga etmemesi imkansız. Kaza olur herkesin başına gelir ama bu kaza değil öküzlüktür net.

Sitelerden bazı örnek kapı izleri:
    AVM otopark ifşası. Medeniyetsizlik, cahillik ve adına ne derseniz!!
    AVM otopark ifşası. Medeniyetsizlik, cahillik ve adına ne derseniz!!AVM otopark ifşası. Medeniyetsizlik, cahillik ve adına ne derseniz!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 21 Ocak 2020; 14:18:17 >

• bursa carefourda böyle park eden birinin bmwsini baya sağlam çizmişlerdi geçen hafta. baya göçük falan vardı. 1 tane trafik polisi , 1 tane normal polis ekibi gelmiş bakıyorlardı. bizim arabayı kaldırıp ters çevirseler polis gelmez, baya sağlam tanıdıkları olan bi büyük başın arabasıydı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bericdondarrion -- 21 Ocak 2020; 14:25:24 >
  • en iyisi buymuş küçüçük arabayla 2 yer işgal etmiş. kulaklari baya çınlamıştır
    AVM otopark ifşası. Medeniyetsizlik, cahillik ve adına ne derseniz!!

• İşte bize yeni Türkiye ki Almanya kıskançlıktan çatlıyordur.
  • Vala hocam.primall sakin diye oraya gidiyoruz otoparkı ayrı sorun.g.antep cekilmeyecek hale geldi☹️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende böyle öküzlere çok sövüyorum ama kapı açmasını bilmeyen öküzlere daha çok sövüyorum. Otopark çizgileri kapı açıldığından bi başkasının canını yakmayacak şekilde ayarlanmalı kesinlikle.
  • o ford k nedir abi öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

Yaptı zaten amerikada da.... hiç de dediğin gibi olmadı

Alıntıları Göster
    Amerikadaki davranışları buradakinden biraz farklı ama dikkat edersen. Ki orada da kornaya falan basıyorlar.

Evine izinsiz girildiğinde adamı vurup ceza alınmayan bir ülkede insanların bunu şikayet etse ceza almayacağını düşünme. Çok da sallamamışlar ondan olay büyümemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: univer66

Vala hocam.primall sakin diye oraya gidiyoruz otoparkı ayrı sorun.g.antep cekilmeyecek hale geldi☹️
    Suriyeli çok mu ?

• Konuyu açan ya da başka yerde başkasının aracının fotoğrafını paylaşan arkadaşların KVKK diye bir şeyden haberi yok herhalde.

Not: Fotoğraftakilerin sığır olduğunda hem fikiriz.
  • 27 R 6804 araç büyük olduğu için öyle park etmiş 🤪👍

• eşşeklik parayla değil ki
    memleket eşşek dolu
  • Arabamın her 2 tarafı da gamze ve kapı çizikleriyle dolu. Sebebi cahillerin halen kapı açmayı bilmemesi.

• lazer__ kullanıcısına yanıt
    Çok ,yalniz bu avm nin oldugu muhitte zengin cok. suriyeli zenginlerde burada takiliyor.gaziantepe kücük istanbul diyorlar.herçesit insan var. Şehrin iki yakası arasında 100 yıllık gelişme farki var:)

• gittiğim avm lerde hiç böyle bir şey görmedim.27 numaralı şehrin insanıyla alakalı bir durum olmalı artık neresi ise.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de arabası lüks olunca kurallara uyma gereği hissetmeyen hanzolara tilt oluyorum

Direk kafadan dalıyorlar iki kişilik park yerine. Milletin arabaları beyefendilerin Mercedeslerine Bmw'lerine yanaşmasın yeter ki.
  • Bu konuyu sevdim. Haftasonu olsun ben de birkaç öküz paylaşımı yaparım. Nasılsa bolca var İstanbul'da...

• Daha önce de yazdım. Ben iki cizgi arasına düzgün park etme konusunda çok hassasimdir. Ancak paylasilan fotoğraflarin bazilarinda iki sütun arası 3 araç park etmesi imkansıza yakın. Park edenlerin suçu yok.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.