Şimdi Ara

AVM'ye gidip sadece kuru soğan alıp eve döndüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi günü hava açınca AVM'ye gittim. mağazaları gezip baya bişey baktım (ayakkabı dahil) ama çoğu zamanki gibi alacak bişey bulamadım. geleneksel şekilde en son Migros'a girip aylak aylak dolaştım.

o esnada aklıma geldi, bu aralar marketlerdeki bütün kuru soğanlar çürük. ben de hemen Migros'un soğanlarının içinde sağlam soğan aradım ama sadece 3 tane sert soğan bulabildim (geri kalan soğanlar sünger gibiydiler) bulduğum 3 soğanı satın alıp eve döndüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkeş alışverişini internetten yaparken, senin ise şişirilmiş fiyatlarla malların satıldığı avm'den alışveriş yapma teşebbüsün şaşırttı...

• dekareme kullanıcısına yanıt

adam sosyalleşmek istemiş, evde bıkmıştır ot olsan bile arada güneş istersin yani kızma en ucuza en güzel aktivite yapmış hemde 3 soğan alarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzyildiz -- 24 Şubat 2025; 8:51:13 >
  • yurt çapında cidden de tüm kuru soğanlar çürümüş demek.. wtff?!!

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    yazın da tüm yeşil biberler ölü oluyo bütün marketlerde. eskiden böyle olmazdı yani bu kadar olmazdı.

• dekareme kullanıcısına yanıt
    uzun yıllardır İnternetten kıyafet satın alan biriyim ama önce mağazada deneyip bedeni yoksa İnternetten sipariş veririm. denemeden aldığım oldu ama genelde fiyasko. daha 3 gün önce Decathlon'un web sitesinden aldığım bi rüzgarlığı iade ettim.

• Her şeyin dandiği neden hep bize, sadece özel sektör değil devlette buna dahil. Her sektörde böyle. Özel olarak türkiyeye dandik üretilen şeyler var, hele ki yerli firmalarda. Kuru soğan bile vatandaşa dandik yetiştiriliyo adeta, resmen özel harcanan çaba var sanki. Ben vatandaşlıktan çıkmak istiyom

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bugün BİMCELL ALMAYA GİTTİM VE
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • woxow kullanıcısına yanıt
    hocam mesela fıstık son senelerde hep çürük. nerden alırsan al yer fıstığı %70-80 çürümeye yüz tutmuş şekilde çıkıyo. eskiden böyle değildi yani herhangi bi yerden fıstık alıp yerdim ve sağlam çıkardı.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

ya mağazada bedeni varsa... 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.