Şimdi Ara

Avowed (18 Şubat 2025) [PC ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
6
Favori
7.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"elder scrolls avowed" kelimesi çok iddialı geldi bana. oynamadım ama oyuncuya skyrim kadar serbestlik sağladığını düşünmüyorum ben.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Grafik ile sanat tasarımı karıştırılıyor bence. Grafik kalitesi gayet iyi oyunun. Sanat tasarımı farklı bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 14 Şubat 2025; 13:54:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • edwardweo kullanıcısına yanıt

O söz bana sadece görüntüden ibaret geliyor. O kadar özgürlük verdiklerini zannetmiyorum.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Ona yakın olduğu için deniyor onun düzeyinde olduğu için değil de.

• JePinkman kullanıcısına yanıt

Yine birileri gereksiz övüyor diyoruz hocam o lafı görünce kusura bakmasınlar :D Milletin böyle beklentilerini yükseltiyorlar sonra görünce kimse tatmin etmiyor. İlk gameplay den beri beklentim Outer Worlds ama fantastik olanı şeklindeydi ve gördüğüm de bu şu an. Oynayınca şaşırtırsa ne ala.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Yok işte ben öyle anlamadım referans alıyor, benziyor diye yorumladım. O kalite anlamında söylenmiyor bence yani. Ama yanlış algı yapabilir. Fakat seven insanlar için yakın olması bile yeterli olabilir.

Ben kendim oynamadım ama gördüğüm kadarıyla bence tam tersi. Sanat tasarımı iyi ama grafikler kötü geldi bana.

Ayrıca elder scrolls avowed derken illa birebir skyrim değil elbette. Ama piyasada skyrim e en yakın oyun bu olmuş anlamında diyor Murat reyiz. 🙂 Skyrim gibi yaptığı şeyler de var,ondan kötü yaptığı da var,ondan iyi yaptığı da var diyo. (Skyrim aksine load ekranı olmaması gibi vs)

Videolar tam referans olamayabilir. Youtube görüntü bozuyor zaten her şekilde. Dün 4K Epic ayarlarda oynadım iyi gayet. Ama sanat tasarımı tartışmalı gibi.

Anladım hocam. Yine de ue5 deyince hani foto-realistik grafikli oyunlar da gördüğümüz için Avowed o derece etkili gelmedi yine de bana. Dedim ya her şeye rağmen her türlü oynanır. RPG olması bile fazlasıyla yeterli benim için.

Yok zaten UE5'in en iyi görünen hali değil. Ama normal kendileri AA oyun bu demişler diye duydum geçen. Hellblade gibi zaten olamaz ama bir Wukong seviyesinde de değil. Ama iyi olmasına engel değil tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 14 Şubat 2025; 14:27:27 >
  • Turkce yama çıktığında bakacağım mutlaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avowed (18 Şubat 2025) [PC ANA KONU]

• Oyun Nvidia kartlarda baya iyi amd tarafında ise çuvallamış 2kda 7800 xt 30 fpsleri görüyor rt off şeklinde Avowed (18 Şubat 2025) [PC ANA KONU] 

• ultralisan kullanıcısına yanıt
    Klasik. Nvidia odaklı çoğu oyun maalesef.

Oyun 3.5 ile geliyor. Resmi çıkışta 4 ile gelecekse bilemem. Zaten kendim çektim 4'e. Native'den farkı yok Performance'ın 4K'da.

• Iade ettim ben bunu, combatı hariç hiçbir şeyi zevkli gelmedi. Game pass de can sıkıntısına oynanılacak bi oyun. Detaylı bir RPG elementi asla yok, sosyal bir elementi de yok, görev dialogları ve görev alanında aksiyondan ibaret. Bu kadar para kesinlikle edeceğini düşünmüyorum, tabi zevk meselesi kişisel bir şey ama beni açmadı. Sadece combattan zevk aldığım için o kadar para vermek içime sinmedi.

He bir de her kadının göğsü aynı veilguard'daki gibi minicik. Fakat her erkek karakteri fit, kaslı, çekici. Kadınlar asla çekici değil, fit yok, minicik göğüslü normal görünüm ve ya şişman görünüm.

skip.

• Ya bu yeni oyunlarda grafikler sistemi çok zorluyor da öyle göze hoş gelen bir dünya tasarımı da yok

Nvidia odaklı ama oradada 4090-5090 odaklı. Alttaki kartlarlar sürücü yada vram kaynaklı sorunlardan doğru düzgün ne frame gen açabiliyor nede upscaler özellikle nvidia odaklı oyunlarda yine özellikle nvidia sahipleri sorun yaşıyor stalker, tdu, indiana jones bunlara örnek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Şubat 2025; 19:27:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starborn kullanıcısına yanıt
    Bu oyun için konuşuyorum, sorun yaşamadım hiç 4080 Super ile.

• PC Gamer 82 vermiş ve ign fransada 90 vermiş, oyun kötü görünmüyor.

metacritic'de Death stranding e 82 toplam puan almıştı ama oyunu çok sevmiştim oynatıyordu kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blendw -- 14 Şubat 2025; 16:22:43 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.