Yinede 2k native 4070S 70 fps verirken eş değer amd kartın bu kadar patlaması ilginç |
Avowed (Çıktı) [PC ANA KONU] (12. sayfa)

-
-
Hocam bu tür kişiler acayip düşünceleri olan insanlar, beyin masturbasyonu yapıyor kendince. Bütün nvidia kartlar sürünüyor sanıyor. Eminim kendisi amd kart kullanıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ElAnalistaDeBitsyoutube
Avowed | Xbox Series S|X - PC | Graphics Comparison | Analista De Bitshttps://www.youtube.com/watch?si=yblXRtvdoa7spFkE&v=lkvGkjhqohM&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Tavsiye : Tüm grafik ayarları low da..Dlss ise Quality
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok tatlı oyun olmuş herkese tavsiye ederim.
Bir çok genre'den bir şey almış, Kingdoms of Amalur'dan bile.
-
Hafif ama aynı oranda da rahatlatıcı bir oyun olduğu belli. Çok sonraları bakılabilir. Oyun olsun yeter ki kıtlık yaşamaktansa çıksın ne çıkarsa çıksın.
-
Ne zaman Steam önyüklemesi açılacak arkadaşlar standart versiyon için?
-
İyi pazarlar. 7-8 saatlik deneyimim üzerinden yorumlarımı paylaşayım.
- Keşif oldukça iyi ve ödüllendirici. Özellikle benim gibi bayat Ubisoft formülünden bıktıysanız nimet gibi gelecektir.
- Açık dünya değil, Açık haritalara sahip. Fakat büyük ve dolu oldukları için açık dünya hissi veriyor.
- Loading olması gereken yerler dışında yok. Map değişimi, fast travel gibi makul durumlarda var.
- Tps - fps arasında tek tuşla geçiş var. Klavye de U, controller'da right stick'e basılı tutuş. Ben tps oynuyorum büyük çoğunlukla. Kusursuz değil koşarken biraz kayıyor izlenimi veriyor ama alıştım. Kombat kısmı güzel tps olarak da. Keşif için tps çok daha iyi, çünkü gördüğünüz alan büyüyor ve ben giydiklerimi görerek oynamayı seviyorum. Boss savaşlarında fps keyifli ama birden fazla düşman ile olunca sağınızı solunuzu görmek çevreyi yönetmek zorlaşıyor. Tek fps olsa oyunu bırakabilirdim. Keşke her oyun böyle seçenek verse.
- Grind yok denebilir. Yaratıklar respawn olmuyor. Bu kimi için kötü olabilir fakat benim için büyük bir artı. Bir noktadan sonra oyunlar grind'a dönünce soğuyorum ve boşa vakit kaybı görüyorum. Avowed level atlamak istiyorsan git dünyayı keşfet ve görev yap diyor. Benim için bu çok daha iyi.
- Hikaye ve diyaloglar şimdilik ortalama.
- Sinematiklerin kalitesi yeterli. Baldur's Gate 3 seviyesi beklemeyin.
- Combat akıcı, çeşitli ve keyifli. Birçok silah tipi var iki elinize farklı silah alıp çeşitli kombinasyonlar yapabilirsiniz. Çeşitlilik oldukça fazla bu sebeple. Sıkıldıkça farklı şeyler deneyebilirsiniz.
- Grafikler oldukça iyi. Dlss Swapper + Nvidia App ile Dlss sürümlerini en güncele çekmenizi öneririm.
- Sanat tasarımı ortalama. Tartışmaya açık.
- Giydiğiniz armorların görüntüsünü istediğiniz ile değiştirebiliyorsunuz. İstediğinizi gizleyebiliyorsunuz. Epic ama berbat görünen bir armora tahammül etmek zorunda değilsiniz.
- Aynı anda 2 silah giyiliyor ama iki farklı set yapıp arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Bu iyi fakat bunun kısayollar içinde verilmesi gerekirdi. Hogwarts Legacy yapmıştı bunu. Birden fazla 4'lü büyü seti yapıp hızlıca değiştirebiliyorduk. Fakat bunda o yok. 4 tane ile sınırlı kalıyorsunuz.
- Quality Of Life seçenekleri güzel ama birkaç şeye daha ihtiyacı var. Misal, reticle ya full kapalı ya full açık oluyor. Fakat ben sadece menzilli silahla aim alırken açık olmasını tercih ediyorum. Bunun gibi şeyler olabilir.
Görevleri bırakıp keşfe saatlerinizi harcayabilirsiniz. Ben daha ilk haritanın çeyreğini bitirmemişimdir. Oyunu 12-13 saatte bitirmeniz için ana görevden ana göreve koşmanız lazım durmadan. Her şeyi yapayım, her yeri gezeyim derseniz 50 saati bulur diye tahmin ediyorum kendim mevcut durumumu düşünerek.
KCD 2 ve Monster Hunter arasında gelmesi kendileri için hata olmuş.
Bu şekilde devam ederse 8 - 8,5'luk bir oyun olur benim için. Ki beklentim de buydu zaten. İyi oyunlar herkese.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 16 Şubat 2025; 14:49:18 >
-
Yarın akşam bu başlığa bir canlılık gelir umarım
-
Kaçta geliyor oyun 21 gibi mi
-
Aynen.
-
Hadi açıl artık be!!
-
İyi mi bu kadar bu oyun? Ön yükleme yaptım ama pek umudum yok açıkçası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla ben yıllardır bekliyorum hocam, Obsidian'dan kötü iş çıkmadı şimdiye kadar. Bunun da gayet iyi bir rpg olacağını düşünüyorum.
Güzel bir patch ile çıktı oyun. Ki ben hiçbirine denk gelmemiştim neredeyse. Teknik olarak iyi durumda oyun. Hele UE5 olduğunu düşünürsek.
-
Battle.net'ten indiriyorum, 75.24 GB boyutu var.
Cyberpunk, starfield, stalker 2 hepsini çok bekledim sadece cyberpunk bitirebildim. Oynanmayacak seviyede çıktılar beklediklerimiz hayal kırıklığı yaptı hep.
-
abovv steamde 8bin oynanıyor bir xbox oyunu daha patladı
-
Erken erişimde 13K olmuştu. Artar herhalde yine. Game Pass, Battlenet vs. yerlerde de olan bir oyun için normal.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X