Şimdi Ara

Avowed (Çıktı) [PC ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
270
Cevap
6
Favori
9.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • başlangıç keyifliydi ama kısa süre sonra sıktı, oyun tam bitmemiş gibi

-dövüşler çok kaotik,kim kime ne yapıyor belli değil

-takipçiler ve npcler sıfır iq'lu

-eğilince düşman sizi duymuyor, karakter otlarda görünmüyor anladık ama takipçiler meydandalar düşman onları da görmüyor

-istediğin kişinin evine giriliyor gözü önünde istediğin şeyi çalabiliyorsun

-oyun mmo gibi olmuş, skyrim falan diyorlar ama çok eksiği var

• Oyunda rahat ilerleyebilmek için başlangıcta ana görev , yan görev odagı cok fark ediyor mu sizler nasıl oynuyorsunuz ? önceliğiniz hangisi

• Punk4Life kullanıcısına yanıt

Başta tamamen zorunluydu gelişmek patchle biraz kolaylaştı ama yine de Normal ve üstünde zorlar sırf ana hikaye. Açıkçası yan görevleri ve keşif oldukça keyifli. Oyunun en büyük gücü keşif. Sırf ana hikaye gitmezdim ben olsam. Ana görevleri arka plana atıyorum genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 21 Şubat 2025; 10:45:14 >
  • 40 saati geçtim avowed oldukça iyi çıktı gerçekten. Pillars of eternity ve skyrim i başarılı şekilde harmanlamış adamlar. Oyunda ilerledikçe şaha kalkıyor ana ve yan görevler ilginçleşiyor. Zaten poe oynayanlar olaylara hakim olacaklar ama ilerledikçe feci olaylar dönüyor.

Keşif hissi şahane hatta son yılların en iyisi. Haritanın her yeri dolu ve hiç bir yer buraya neden geldim dedirtmiyor. Düşmanların yeniden spawn olmaması detayı da mükemmel olmuş.

Combat oldukça başarılı. Özellikle orjinal oyunda da çok sevdiğim tüfek ve tabanca kullanımı harika olmuş.

Harita sandığınızdan çok daha büyük. Obsidian haritayı region lara bölerek doğru bir tercih yapmış. Bu sayede olmayan optimizasyonun daha kötü olmasını engellemişler  

Ayrıca oyundan tam keyif almak için zor veya damned modunda oynamanızı tavsiye ederim. Özellikle damned modunda yaşamın kıyısında geziyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 21 Şubat 2025; 12:25:5 >

• Punk4Life kullanıcısına yanıt

6. saatte ilk ana göreve yeni geldim ben  

• Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

Tamamen katılıyorum, dip köşe araştırıyorum resmen oyunun her köşesinden ayrı bir item, yan görev, döküman çıkıyor.

• brnbry kullanıcısına yanıt

30 saatte ilk mapi yeni bitirdim. Adım atmadık yer kalmadı bir tane quest kaldı ama. Kaçırdım onu denk getirmek zormuş bakın derim ona önden. Kaçtı mı dönüşü yok baştan oynamak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 21 Şubat 2025; 13:34:10 >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

Mutlaka araştırmak gerekiyor örneğin açık dünyada ki görevleri yanına yaklaşmadığın sürece oyun göstermiyor. Bu güzel bir şey gezmeyi değerli kılıyor ve çok ilginç yan görevler var. özellikle ödüllendiriciler bu da çok keyifli olmuş.

Ayrıca etrafta çoğu yer birbirine bağlı. İnilemez dediğin yerlerden iniyorsun veya bir mağaradan delikten çıkıyorsun vs. Keşifi ve combatı böyle harmanlayıp çok sağlam iş çıkarmışlar.

• Yeni patch geldi.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.