Şimdi Ara

Avowed (Çıktı) [PC ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
6
Favori
8.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet öyle de stalker 2 falan 100bini aşmıştı yanlış hatırlamıyorsam bu oyundan da beklentim oydu da başlayınca görücem bakalım

• oyun güzel gibi duruyor biraz baktım çıktım kingdom come dan sonra devam edilir

• Nobk'tan izledim de 2010'ların başlarında çıkması gereken başka bir oyun olmuş bu da. Nobk 5 yıl sonra hatırlayan kalmaz dedi, 5 yıla bile kalmaz.

• Oyun bugün açılınca yaklaşık 2-2.5 saat kadar oynadım.10-12. saatten sonra net bir kanıya varabilirim diye düşünüyorum ama ilk izlenimlerim gayet sağlam bir Obsidian oyunu olduğu yönünde.

• Valla ben beğendim ama gezip dolaşmayı çok ödüllendiriyor ve iyi ödüllendiriyor. Stalker 2 ye de yeni başladım yamalardan sonra 2 oyun da harika akıyor.

• Eskiden ne guzel üyelik sistemi yoktu, oyunlar daha detaylı hatasız falan gelirdi. şimdi bu Gamepass falan geldi işler boka sardı. Okey ucuz falan ama heyecanlandirmiyor. Cod6, stalker2, bu avowed. Avowed'i actim, ilk kumsal sahnesinde bu ne lan dedim sildim attım. Pas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her yerinde sayı ve imgeler - barlar çıkan bu tip oyunlara ısınamıyorum atmosferi çok baltalıyor

• evohan kullanıcısına yanıt
    Hud ayarları mevcut. İsterseniz hud tamamen gizleniyor da.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • el_jericho kullanıcısına yanıt

GP oyunlarında hazır olmak gerekiyor o kalitesizliğe, yoksa böyle hızlı kapamakla sonuçlanıyor. Uzun zaman sonra sadece Indy yaşatmadı onu, ortalama üstü oyundu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl Netflix yaygınlaşınca sinema kültürünü bitirdi, büyük prodüksiyonlu filmler yerine izle geç 6 7 puanlık filmler bastı ortalığı aynısını Microsoft GP ile yapıyor. Bol bol oyna geç özelliği olmayan oyun gelecek gibi.

Avowed böyle bir oyun demiyorum ama çokta beklentiyi aşacak gibide durmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 19 Şubat 2025; 12:28:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dictattor

GP oyunlarında hazır olmak gerekiyor o kalitesizliğe, yoksa böyle hızlı kapamakla sonuçlanıyor. Uzun zaman sonra sadece Indy yaşatmadı onu, ortalama üstü oyundu.

Son çıkan çoğu oyundan zerre keyif almadım. AAA dediğimiz oyunları sunan kalantor şirketlerden bir hıyar çıkmıyor. Öyle olunca bilgisayari örümcek ağı bağlıyor. Neyse biz Fallout London'dan devam . Valla sıkıldım.

• Oyunun DeepL temelli TR çevirisi de çıktı. Ulaşmak için (tık)

• Kısıtlı bütçeye karşı ortaya çıkarılmış olan iş muazzam. Diyalogların kalitesi ve seçimlerin hikayeye yön veriyor olması yine bir Obsidian klasiği, combat çeşitli ve zevkli, vuruş hissiyatı iyi, evren ise doğrudan Pillars of Eternity’den geliyor. Yan görevler ve loot sekansları ile tam gömülmelik bir oyun ortaya çıkarılmış. TPS moduna kötü diyenler var fakat update getirmişler çünkü hem TPS modunda hiçbir sorun yok hem de artık varsayılan olarak kısayol tuşu ile geçiş yapılabiliyor.

Tek sorun Xbox’ın politikası ile alakalı. Obsidian’a oyunun ilk gün Gamepass oyunu olmasının da getirisi ile hem kısıtlı bir bütçe vermiş hem de oyunun satışları Gamepass ten dolayı Steam gibi platformlarda baltalanmış. Ekstra olarak oyun PlayStation için satışa sunulmadı bile.

Abi bırakın Gamepass i de ABD de veya kuzey Avrupa da yaşayanlar bir zahmet 60 birime de alsın şu oyunu. Türkiye açısından bakarsak kaçırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xakiran -- 20 Şubat 2025; 0:10:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Elric. kullanıcısına yanıt

Stalker sistemden çıkabilir diye insanlar alıyor 1.parti oyunlar ise sürekli sistemde kalacağı için almıyor muhtemelen insanlar.

• 2 saat kadar oynadım sarıyor

Avowed (Çıktı) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan-Winters -- 20 Şubat 2025; 3:48:24 >

• Oyun bir yandan güzel ama bir yandan da KCD2 sonrası oynadığımdan mıdır bilmem ama bir şeylerde olmamışlık hissettiriyor. Ertelemeye karar verdim kendi adıma. Bir ara mutlaka oynayacağım. Zaten daha bir buçuk yıl var game passimin bitmesine.

Oynayanlara iyi oyunlar dilerim.

• Oyunu 5 saat oynadım. Merak edenler için yazayım. Oyun oynanır arkadaşlar keşif duygusu ve combat çeşitliliği çok güzel. Ama ortalama beklenti ile girin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kcd1i bitirmek üzereyim. Araya bunu alıp mi bitireyim yoksa kcd2ye mi devam edeyim  

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Araya başka oyun alınca KCD 2'nin keyfi daha çok artabilir. Arka arkaya yorabilecek tarzda bir oyun.

• 6.saati geride bıraktım, güzel itemler düşürdüm, sağlam bir boss kestim, keyifli ve uzun bir yan görevi bitirdim.

Keşif hissi ve diyaloglar muazzam. Combat çeşitli ve çok keyifli.

80'den düşmez 90'a çıkmaz bir oyun öyle diyeyim. 50+ saat gömeceğim net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 20 Şubat 2025; 14:56:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.