Şimdi Ara

Avowed Türkçe Yama (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
16
Favori
22.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kurulum exe'sini oyunun ana dizinine atıp çalıştırıyorum, yükle diyorum yama kuruldu diyor. oyuna giriyorum halen ingilizce. acaba son güncelleme ile uyumlu değil mi? gamepass'ten oynuyorum.

• kollaps kullanıcısına yanıt

Content klasörünün içerisine kurman lazım

• volktyson kullanıcısına yanıt

Evet sonradan farkettim teşekkürler.

• yamayı yükledikten soınra iki kere oyun dondu ve aşağıdaki hatayı verdi. yama ile alakalı olabilir mi ? (xbox gamepass)

LowLevelFatalError [File:D:\Projects\Alabama\Engine\Source\Runtime\RenderCore\Private\RenderingThread.cpp] [Line: 1272] 

GameThread timed out waiting for RenderThread after 120.00 secs

• Avowed Türkçe Yama
  • Güncellemeleri yapmadan önce Türkçe yamayı denedim. Ara sıra oyun çökmeye başladı.

Daha sonra güncellemeleri kurdum. Üzerine Türkçe yamayı tekrar kurdum.

Şu an sıfır hata. Gayet güzel oldu.

Ayrıca yamayı oyunun ana klasöründe kurdum. Content klasörü içinde değil.

• Traylor kullanıcısına yanıt

Oyunun grafik ayarlarını düşürünce düzeldi bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hata yaşayan arkadaşlar bence oyunu silsin tekrar indirip üzerine yamayı kursun. Yama kuruluyken güncelleme yapınca sıkıntı çıkıyor sanırım.

• Bende de fatal eror verdi

hatta laptop resetlendi

gamepass

• Bugün bende de dondu oyun açtıktan 5 dakika sonra.

• Fatal error verdi. 64 GB RAM + 4090

Daha önce çöken bir oyun olmamıştı.

• ornitolog kullanıcısına yanıt

Bende de aynı şekilde, oyunun hemen başı burası.

V3 - Game Pass - sıfır yüklenmiş oyun üzerine kurulu yama

Avowed Türkçe Yama

ve 10 dakika sonra Fatal Error

Avowed Türkçe Yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 2 Mart 2025; 2:52:10 >

• oyuna girmeden önce yamayı kaldırın ve yamayıkaldır.exe yi de silin, daha sonra tekrar yamayı kurun content klasörü içerisinde o zaman oyundan atmıyor. Bunu her oyunu yeninden açtığınızda yapmanız gerekiyor.

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Oyuna gelen son güncellemeden sonra Türkçe yama herkes de stabil çalışmıyor. 3 4 gündür herkes için stabil çalışacak bir yama hazırlıyorum. Düzenleme aşamasındayım şuanda, sıfırdan çevirdiğim için, eski yamada bildirilen her şeyi tekrar düzenleyip, aynı seviyeye getirmek biraz zamanımı aldı ama bugün paylaşmış olurum.

hocam valla emeğinize sağlık. gerçekten muazzam bir iş yapıyorsunuz

• merhaba bütün chestlerde göğüs yazıyor sandık diye değiştirilebilir mi bilmiyorum. söylemek istedim. Teşekkürler

• rambetiko R kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Bu sıra biraz fazla yoğunluk oldu ve güncellemeler, yeni oyunlar üst üste geldi. Yetişmekte zorlanıyorum, biraz bekletiyorum arkadaşları ama sırayla hepsini bitiricez inşallah  

• dreamboi kullanıcısına yanıt

Düzelttim onları, v4 de hepsi düzelecek

Yorma hocam kendini olduğu kadar. Şu an zaten gayet yeterli yama. ben senin yamayla bitirdim oyunu hakkın ödenmez gerçekten. Ayrıca çökmenin yama kaynaklı değil fsr kaynaklı oldugunu düşünüyorum çünkü denemesini yaptım. dlss açınca oyun çökmüyor fsr açınca çöküyor.

• Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

Valla bitmek üzere bile, dünde baya girip test ettim. Önceden atılmış yerleri de tekrardan düzenledim. Az bir şey kaldı, yayınlayacağım 2 3 saate sanırım. Keşke önceden haberim olsaydı bu durumu da, yamadan denildiği için yapma gereği duydum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.