Şimdi Ara

Avowed Türkçe Yama (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
16
Favori
22.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yamayı kaldırıyorum sıkıntı yok yükleyince 5 dakika içinde çöküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: volktyson

Valla bitmek üzere bile, dünde baya girip test ettim. Önceden atılmış yerleri de tekrardan düzenledim. Az bir şey kaldı, yayınlayacağım 2 3 saate sanırım. Keşke önceden haberim olsaydı bu durumu da, yamadan denildiği için yapma gereği duydum.

Elinize sağlık hocam vallahi hakkınız ödenmez oyunu indirdim v4 sürümünü yükleyip oynayayım bari

• volktyson kullanıcısına yanıt

Eline sağlık hocam valla bende bu şekilde oyunum korsan belki ondandır. fsr açınca oyun bir süre sonra çöküyor ama dlss de çökmüyor. belki de gamepass kullananlarda farklıdır çökme durumu bilemiyorum.

Ne zaman gelir hocam?

Şu mesajı görünce oyundan çıktım geri. Yamanın gelmesini bekliyorum. İdare ederim diyordum ama oyunda çok fazla konuşma var. Kafam kaldırmadı artık :) Şimdiden elinize sağlık.

• v4 bugün çıkar mı acaba ? onu bekliyorum merakla

• Ayarlıyorum arkadaşlar, 1 saate falan paylaşmış olurum ama bir aksilik falan çıkarsa max 2 saate burada yama Avowed Türkçe Yama 

• Türkçe Yama v4 olarak güncellenmiştir. V4 ile birlikte çeviri sıfırdan çevrildi ve yeni dosya sistemiyle yapıldı. Çevrilmesine rağmen İngilizce kalan yerlerin sorunu çözüldü. Gamepad tuşlarının gözükmeme sorunu çözüldü. Bazı belgelerin kod şeklinde gözükme sorunu çözüldü. Konu içerisindeki linkler güncellendi. V4 kurmadan önce v3 yamasını kaldırmanız gerekiyor. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...

• Çoğu diyalogda kelimeleri, ekran görüntüsündeki gibi font rengi yeşil yazıyor, ayrıca ekran görüntüsü alamadım ama kod şeklinde <Keywords ile başlayan bir diyalog görmüştüm. Bilginize.

Avowed Türkçe Yama
  • Jem Bey kullanıcısına yanıt

Bu durumdan haberim var. Maalesef oyun o alt yazılardaki yeşil renk kodunu texte eklememiş. Oyun akarken sistemsel olarak ayarlamışlar ve belirledikleri yerlere direkt renk kodunu ekliyorlar. İlk paylaştığımız dosya sisteminde, oyunun dosya sistemi üzerinden gitmemiştik. O yüzden onu düzenleme şansımız vardı ancak o sistemde çok fazla çevrilmiş yerin gözükmemesi, oyundan atma, butonların gözükmemesi gibi çok fazla hata bildirildi. Birilerinde düzgün çalışırken, diğerinde hata verdi. Bir yeri düzelttik, başka bir yer sorun verdi. Bizde daha fazla o sistemden gitmek istemedik. Bu oyun için normal kendi dosya sistemi üzerinden paylaşmak istedik. Bildirilen hiç bir hata kalmadı ama bunun tek getirisi bu oldu. Alt yazılarda yeşil renkli kodun, doğru yerlere gelmemesi gibi ama o da çok sorun değil. En azından full Türkçe ve anlam bozukluğuna yol açacak bir durum değil. <Keywords kodunu kontrol ederim. Düzeltmiştim ama bir iki tane gözümden kaçmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 4 Mart 2025; 19:32:13 >

• çok güzel olmuş hocam el çevirisi gibi tıpkı sayenizde türkçe anlayarak oynuyorum emeği geçen kim varsa şu mubarek günlerde rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah sırf emek hakkınızı helal edin vallahi

• quote:

Orijinalden alıntı: AdemKöseler

çok güzel olmuş hocam el çevirisi gibi tıpkı sayenizde türkçe anlayarak oynuyorum emeği geçen kim varsa şu mubarek günlerde rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah sırf emek hakkınızı helal edin vallahi

Çok teşekkürler, helal olsun dostum. Rica ederiz, iyi oyunlar Avowed Türkçe Yama 

• elinize ve emeğinize sağlık ancak iki kez indirmeye çalıştım chorme ve microsoft defender direk virüs olarak görüp indirmeme izin vermedi. daha önce rar dosyasını açınca uyarı veriyordu bu sefer direkt indirmeme izin vermiyor bilginize.

• edwardweo kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, maalesef bunu her versiyonu yüklediğim ilk gün yapıyor. Önceki sürümlerde de ilk gün hep aynı uyarıyı verdi ama insanlar indirdikten sonra düzeliyor. Virüstotal linkini de bırakayım alt tarafa, öncekilerle aynı ama dediğim gibi ilk yükleyip paylaştığımda, çoğu zaman bu durum yaşanıyor.

teşekkür ederim. zaten daha önceki birçok yamanızı güvenle kullandığım için herhangi bir şüphem yok ama en azından ilk kez sizin yamanızı kullanacak kişilerin de kafasında soru işareti kalmasın diye yazdım. tekrar ellerinize sağlık.

Teşekkürler hocam eline emeğine sağlık. Adamsın.

• Ustam elinize emeğinize sağlık teşekkür ediyorum

• edwardweo kullanıcısına yanıt

Rica ederim, güveniniz için teşekkürler arkadaşlar. Tabii ki, ilk kez indirecek olanlara da bilgilendirme olmuş oldu. Geri dönüşün için teşekkürler

• Jem Bey kullanıcısına yanıt

Rica ederi, iyi oyunlar dostum Avowed Türkçe Yama 

• LVural L kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, iyi oyunlarr Avowed Türkçe Yama 

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.