Şimdi Ara

Avowed Türkçe Yama (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
16
Favori
22.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şikayet ettiğim de dğil yardım olsun diye yazdım :)

Avowed Türkçe Yama
  • sevgili kardesim bizlere The Inn-Sanity oyununun tr yamasını yaparmısınız lutfen herkez bu yamayı istiyor=)

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

Teşekkürler geri dönüşün için, sıfırdan çevirdiğim için bildirilen eski yerleri de kontrol etmiştim ama oyun içinde önceki yama kadar test etme şansım olmadı. Gördüklerinizi atarsanız düzeltirim.

• dicey ahmet D kullanıcısına yanıt

Bu sıra çok yoğunum, yapacağımı sanmıyorum

• volktyson kullanıcısına yanıt
    Ne demek tabii ki yardımcı olacağız
    Bu arada 2 3 saatlik sıkıntısız oynanıştan sonra fatal error verdi ama muhtemelen bu hata benim laptop kaynaklı olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba. güncelleme için çok teşekkürler. yeni sürüm ile birlikte sanki çeviri daha iyi bir hale gelmiş gibi geldi bana. Ufak tefek şeyler tabiki var ama emeğinize sağlık

• Elinize sağlık. Hatasız oyuna girdim. Çok oynama fırsatım olmadı ama az sonra girip oynayacağım yine :) Bu arada dün gece şunu farkettim. İtemlerin yüzdelik kısmında sadece rakam yazıyor ve birazcık anlamı karışık olmuş. Oyuna girince SS alacağım tekrardan.

Edit : Kırmızı ile işaretlediğim yer mesela. Sanırım "20 Saniye boyunca büyü" demek istiyor orada :)) Çok önemli değil tabi, yine de değiştirilmesi gerekiyorsa bilginiz olsun diye atıyorum. Tekrardan elinize sağlık.

Avowed Türkçe Yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cL1w -- 5 Mart 2025; 11:23:57 >

• Güncelleme için teşekkürler. 5 saat aralıksız oynadım yama gayet iyi çalışıyor önceden belirttiğim ''chest{göğüs} ve ''gamepad tuşlarının görünmemesi'' sorunu da gitmiş,ayrıca genel olarak çeviri güzel.

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

FSR açıyorsan ondan dolayı da hata veriyor. Bende FSR açıkken 2 kere hata verdi ama kapatınca kaç saat açıktı oyun, bir kere bile hata vermedi.

• dreamboi kullanıcısına yanıt

Merhaba, rica ederim. V3 de bildirilen hataları da v4de düzelterek vermeye çalıştım. Bide gözükmeyen yerler falanda gözükür hale gelince, daha iyi oldu bence de

• cL1w C kullanıcısına yanıt

Evet, bir kontrol edeyim. Belki % işareti veya herhangi bir kod varsa ondan kaynaklı olabilir. Kontrol ederim, düzeltilebilir bir şey ise düzeltirim.

• V.Corax kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Chest kısmını öncekinde de düzeltmiştim ama görmüyordu ne hikmetse, bu sistemle biraz daha iyi hale geldi. Tek sorun yeşil beyaz gözüküyor bazen alt yazıdaki bazı kelimeler

sende denedin mi hocam? ben gecen gün yazmıstım bunu sana hatırlarsan, demek gercekten de fsr de hata varmış. çünkü fsr acınca oyun bazen 5 dakıka sonra bazen yarım saat sonra ama illaki donuyordu.

• Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

Sen dedikten sonra denedim bende zaten, oyuna girdim ve 5 dk içinde hata verdi. Yamadan mı dedim kaldırdım girdim 10dk sonra yine verdi. Senin yazın aklıma geldi benimde, FSR kapatıp denedim, sorunsuz oynadım.

Olsun hocam çok sorun değil altyazının renkli olması,elinize sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: V.Corax

Olsun hocam çok sorun değil altyazının renkli olması,elinize sağlık.

Rica ederim Avowed Türkçe Yama 

olsun haklısın genede tesekkur ederim=)

• Avowed Türkçe Yama

hocam böyle bir yan görev var bu görevde dialoglar bitince oyun donuyor fatal error hatası veriyor üç kez denedim aynı hatayı aldım v4 kaldırıp v3 kurunca düzeldi görevi geçtim bilginiz olsun

oyunda fps oranıda acayip şekilde ara ara düşüp yükseliyordu v3 ile fps düşmeside ortadan kalktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdemKöseler -- 5 Mart 2025; 22:19:25 >
  • AdemKöseler A kullanıcısına yanıt

Kontrol ederim ama v4 ile hata vermemesi gerekiyor normalde, oyunun dosya sistemi üzerinden ilerledim. Fps düşmesi v4 de mi oluyor v3 de mi onu anlayamadım tam olarak, v3 de 4 5 fps düşmesi oluyordu ama v4de hiç bir fark olmuyordu. Herkes de farklı şekilde bir durum oluşuyor sanırım da, fsr açıksa fsr kapatıp dener misin ?

Dlls modu kalite açık hocam v3 ile 1 saat oynadım fps düşmesi yapmadı v4 ile 4 saat oynadım fps dalgalanıyordu v4 çeviri cok güzel v3 de sandıklarda gögüs yazıyor

belirttiğim yan görevi v3 ile geçtim tekrar v4 kurdum bir sorun olursa tekrar bilgi veririm

tekrar emeğinize sağlık hocam allah razı olsun sizlerden

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.