Şimdi Ara

Avowed Türkçe Yama (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
15
Favori
25.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla daha once sızden cok yama yaptım ınankı calısmıyor neyse v5 ı beklıcem meccbur ozmanda olmassa oyunu sılıp tekrar yuklucuem

• Oyunu tekrar indirip bir kontrol ederim, yeni yerler eklendiyse eklerim çeviriye

• Anydesk falan varsa bana özelden yaz. İkimizin de müsait olduğu bir anda bir bakayım, belki çözümü olan bir durumdur.

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

ben o kadar alakasız dağ bayırdan bi yerden gittim ki oraya :D Normalde nerden gidiliyor bende bulamamıştım :D

• 1.3 patchinden sonra oyun açılıyor 30 saniye sonra donuyor ve hiçbir şey yapamıyorum mecbur görevi sonlandır diyorum v.4 yama var. Acaba sorun yamadan mı? patch den mi?

• Yamayı kaldırıp, oyunun dosyalarını doğruladıktan sonra dene bakalım. Eğer oyun açılırsa yamayı tekrar kur, yine aynı sorun olursa yamadan kaynaklıdır.

• Oyunun yarısına kadar geldim ama neden anlamıyorum sürekli pc'yi baştan başlatıyor. oyuna giriyorum. Bazen girer girmez pc kilitleniyor ve baştan başlıyor. Bazen de oyuna girip 15-20 saniye oynayınca aynısını yapıyor. Yamayı kaldırınca sorun yok, düzgün çalışıyor ama yamayı yükleyince tekrar sıkıntı veriyor. V4'ü denedim yine aynı hata.

• gamepass kullanıyorum

• volktyson kullanıcısına yanıt

Şuanda daha stabil çalışıyor, teşekkürler

• _hafiz_ _ kullanıcısına yanıt

Yamayı komple kaldırıp oyunun dosyalarını bir doğrula istersen sende, ilk defa böyle bir hata duydum çünkü, yamanın öyle bir etkisi olamaz. Oyunun kendi dosya sisteminden verdim. Oyun kapanır, çeviri gözükmez bir nebze ama pcyi yeniden başlatması falan mümkün değil.

• MAxwELL_TR M kullanıcısına yanıt

Rica ederim, iyi oyunlar Avowed Türkçe Yama 

• Merhabalar

Gamepass kullanıyorum ve güncellemeden önce çalışıyordu sanırım. Güncellemeden sonra eski sürümü kaldırıp kurdum türkçe dil olmadı.

Dosyaları doğrulayıp tekrar yama yaptım olmadı. Oyunu kaldırıp tekrardan kurdum ve yine türkçe dil olmadı.

Sorun ne olabilir?

• ocuonline kullanıcısına yanıt

Oyun bende gamepass de inmiş halde değil. Bana yayın açma veya anydesk verme şansın varsa, birlikte bir bakabiliriz.

• Herkese selam oyunu 5 gün önce 60 saate yakın oynayıp bitirdim bu yamayla,son güncelleme geldi oyuna, ona rağmen yama sorunsuz devam etti.Gamepass den oynadım ayrıca belirtmek istedim.

Avowed Türkçe Yama

Oyunun sonlarına doğru benim eşgal.Avowed Türkçe Yama 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Corax -- 22 Mart 2025; 14:23:40 >

• Hocam assassin's creed shadows türkçe yama gelicek mi ?

• volktyson kullanıcısına yanıt

Sorunu buldum arkadaşım.

Daha önceki sürümde nasıl oldu hatırlamıyorum ama yama kurulum esnasında oyunun ana kurulum klasörünü gösterin yazıyor ve normalde de böyle olması gerekiyor zaten. :)

Gamepass için biraz farklı klasör sistemi.

E:\Games\Avowed\ yerine E:\Games\Avowed\Content kurulum klasörünü gösterdiğimde sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocuonline -- 22 Mart 2025; 20:22:56 >
  • Yamadaki düzeltme önerilerime devam ediyorum tabi konuyu okuyan varsa :)

Oyunun 2. haritasında "Animator" kelimesi çokca geçiyor. Bazı yerlerde" canlandırıcı" olarak geçiyor.

Animator epey komik geldi bana.

Bazı kapalı kapıların yanına geldiğimizde "yasaklı kapı" diyor.

Oyun otomatik kayıt yaparken "Tasarruf" diye yazıyor.

• JAX kullanıcısına yanıt

Geri dönüşün için teşekkürler, kontrol ederim.

• sevgili volktyson kardesim bu istek alan oyun yeni cıktı acaba oyunun tr yamasını yaparmısın oyunun adı KARMA The Dark World bu oyun cok ama cok iyi bir oyun lutfen tr yaması gelsin makine cevirisi kabulumuzdur=)

• dicey ahmet D kullanıcısına yanıt

Yamayı paylaştım, iyi oyunlar şimdiden Avowed Türkçe Yama 

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.