Şimdi Ara

Avrupa ? Çin ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SeLam ArkadaşLar. Ben uzun zamandır SRO oynamıyordum. Ben oynarken Avrupa charLarı daha geLmemişti. Bıraktığımda yeni yeni geLiyordu. Şimdi ben tekrar başlamak istiyorum. Fakat bi konuda kafam fena karışık. 2-3 gundur Avrupa - Çin charLarına bakıyorum. Hangisini aççağıma karar veremiyorum. Bana Avrupa'Lar biraz tırnak içinde "noob" gibi geLdi ama size de bir sorayım yorumLarınızı aLayım dedim.

Sizce Avrupa bi char mı açayım ? Chinese mi ? Zaten vaktim var. Yeni bi server geLmesini bekLiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddarkdevil -- 6 Nisan 2008; 20:19:09 >

• gaia gelcek server
    hangisini beyenıosan onu aç eular cok feci dmg vuruolar ona gore dawran
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

gaia gelcek server
    hangisini beyenıosan onu aç eular cok feci dmg vuruolar ona gore dawran
    quote:

eular cok feci dmg vuruolar ona gore dawran

ama bi pot yiyor 15 sn. sora bida yiyebiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norain

quote:

eular cok feci dmg vuruolar ona gore dawran

ama bi pot yiyor 15 sn. sora bida yiyebiyorsun

Alıntıları Göster
    str acarsan pot sorunu kalmaz int acıcaksan clrc sart olcak
  • quote:

str acarsan pot sorunu kalmaz int acıcaksan clrc sart olcak

Alıntıları Göster
    Ama ben sağLam bir char kasmak istiyorum. Yani asLında fuLL str + fire + gLavie açasım var ama biLemiyorum. Hic Avrupa charLa oynamadım. :)

DüzeLLettim Mesajımı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddarkdevil -- 6 Nisan 2008; 20:14:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reddarkdevil

Ama ben sağLam bir char kasmak istiyorum. Yani asLında fuLL str + fire + gLavie açasım var ama biLemiyorum. Hic Avrupa charLa oynamadım. :)

DüzeLLettim Mesajımı..

Alıntıları Göster
    Türkçe yazsaydın yardım edebilirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrites

Türkçe yazsaydın yardım edebilirdim.

Alıntıları Göster
    bence eroupe wizard yada rogue xbow
  • quote:

Orijinalden alıntı: sronline

bence eroupe wizard yada rogue xbow

Alıntıları Göster
    o zaman çin aç bow
  • quote:

o zaman çin aç bow

Alıntıları Göster
    quote:

o zaman çin aç bow

+1967
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norain

quote:

o zaman çin aç bow

+1967

Alıntıları Göster
    Eğer sağlam bir char istiyosan full str glavie öneririm ama hem sağlam hem de eğlenceli bi karakter istiyosan full str bow aç bow glavieden daha zevkli bence bi de bowda sağlam.
    Karar senin.
    Bence avrupa charlarına hiç bulaşma.
  • Çin:Full İnt S/S Nuker veya Full Str Bow
    Eu:Fuill İnt Wizard veya Full Str Rogue

Ama kadar senin
  • quote:

DüzeLLettim Mesajımı..

Alıntıları Göster
    Kardeş eğer sağlam bi çar açmak istersen sana önerebileceğim 2 tane tür var biri pure str ROGUE/CRERİC VE YA pure str WARRİROR/ROGUE bu wariror rogue çok sağlam merkurde oynuyorum adamın birinde gördüm 'lightheart ' diye biri adam ilk önce warirorla vuruyor vuruyor yere düşürüyor sonra daggerı alıp bi skill var güç verip defans düşürüyor onu yapıp hemen combo çakıyor adam yerde iken vurulabiliyormuş bilmiyorudm ondan öğrendim adam eğer comboda ölmes ise şanslıymış sonra hemen 40 level skili varya daggerda onu vurup garanti 100% alıyor düşün yane

• quote:

Orijinalden alıntı: GreenHawk

Kardeş eğer sağlam bi çar açmak istersen sana önerebileceğim 2 tane tür var biri pure str ROGUE/CRERİC VE YA pure str WARRİROR/ROGUE bu wariror rogue çok sağlam merkurde oynuyorum adamın birinde gördüm 'lightheart ' diye biri adam ilk önce warirorla vuruyor vuruyor yere düşürüyor sonra daggerı alıp bi skill var güç verip defans düşürüyor onu yapıp hemen combo çakıyor adam yerde iken vurulabiliyormuş bilmiyorudm ondan öğrendim adam eğer comboda ölmes ise şanslıymış sonra hemen 40 level skili varya daggerda onu vurup garanti 100% alıyor düşün yane

Alıntıları Göster
    Bencr eu kasma, kastığına deymiyor. Zevk vermez
    Acacaksan int s/s ac ,saglam itemlerle tadından geçilmeyecek bi char olur ,derim =)

• quote:

Orijinalden alıntı: GreenHawk

Alıntıları Göster
    Ben kararımı büyük ölçüde verdim. Gerçekten de Avrupa'Lı charLara bulaşmamaya karar verdim. Pure Str Glavie Ya da Bow Açıcam. :)

Ama yine de fikirLerinizi söyLerseniz sevinirim. MesajLar düzeLtiLdi.

Flood olmasın buraya yazayım. S/S tam oLarak ne demek :) Bizim zamanımızda böyLe şeyLer yoktu Sword/ShieLD oLaßiLir. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddarkdevil -- 6 Nisan 2008; 20:20:49 >

• quote:

Ben kararımı büyük ölçüde verdim. Gerçekten de Avrupa'Lı charLara bulaşmamaya karar verdim. Pure Str Glavie Ya da Bow Açıcam. :)

Ama yine de fikirLerinizi söyLerseniz sevinirim. MesajLar düzeLtiLdi.

Flood olmasın buraya yazayım. S/S tam oLarak ne demek :) Bizim zamanımızda böyLe şeyLer yoktu Sword/ShieLD oLaßiLir. :)

Alıntıları Göster
    AsLında Benim Bir Charım var. 35 LeveL FuLL int ama Spear. O chara devam da edebiLirim. Hiç BiLmiyorum. Char xian'da oLunca :D

• quote:

AsLında Benim Bir Charım var. 35 LeveL FuLL int ama Spear. O chara devam da edebiLirim. Hiç BiLmiyorum. Char xian'da oLunca :D

Alıntıları Göster
    Sakın chinese açma sonra pişman olursun. 10 lvl altı eu charı kesebiliyo. Bence crosbow kas. Defansı canı fazla olsun istiyosan warrior kas ama ilk 40 50 lvlde sıkıntı çekersin çünkü warriorda çok az vuruyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızgın Adam

Sakın chinese açma sonra pişman olursun. 10 lvl altı eu charı kesebiliyo. Bence crosbow kas. Defansı canı fazla olsun istiyosan warrior kas ama ilk 40 50 lvlde sıkıntı çekersin çünkü warriorda çok az vuruyo.

Alıntıları Göster
    SS=Secreen Shot demek.
    Türkçesi=Ekran resimi gibi bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızgın Adam

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PesimistRap

warrior azmı vuruo yaff sallama canını yediğim
    sağlam char istiyorsan hiç eu charlara girme çin charlarında da kasması kolay olan bow var bow aç bence hem 80 de gelen skiller le çok etkili bir build oldu bow.

• quote:

Orijinalden alıntı: isa6n

quote:

Orjinalden alıntı: PesimistRap

warrior azmı vuruo yaff sallama canını yediğim
    sağlam char istiyorsan hiç eu charlara girme çin charlarında da kasması kolay olan bow var bow aç bence hem 80 de gelen skiller le çok etkili bir build oldu bow.

Alıntıları Göster
    yaw saçmalamayın oyunun en sağlam charı blade kardeşim ne diosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ra[H]ZeN

yaw saçmalamayın oyunun en sağlam charı blade kardeşim ne diosunuz

Alıntıları Göster
    Aynı konuyu milyarlarca açtılar hala soruyorsunuz az diğer konuları okuyun yahu pes.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.