< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 15 Şubat 2020; 21:10:37 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 15 Şubat 2020; 21:10:37 > |
neyseki ibo 4 günlüğüne de olsa kovuldu forumdan da gelip saçmalayıp sinir bozamayacak
|
Bu fiyatları kaç kişi alabiliyor peki, kaç kişinin evine bunlar giriyor sanıyorsunuz? Bizzat Almanya'dan yazıyorum, burada insanlar sefillikten ölüyor. Dh muhalifleri klavye başından tüm Avrupa'yı gezip görüyor ya, onlardan bilmişi yok. Dükkan burada olmasa çoktan vatanıma dönmüştüm. Geçen parmağımı kestiğim için hastaneye gittim, 3 ay sonraya mr verdi adam. Muayeneye haftalık gelirimi verdim. Doktorlar ciddiyim bizimkilerin tırnağı etmeyecek kapasitede. Burada insanlar okumak için okuyor. Tamam adamların zenginlikleri var ancak 50 yıl öncesinin kaymağını yiyorlar. Genç nüfusa sahip bizleriz, gelişen bizleriz.
İbo gelene kadar iş bende. Gözüm üzerinizde, haberiniz ola |
Kiloyu daneylen alıyorlar yeğenim
|
bir danesini kaç yurolara alamazsınız.
|
OLSUNG DABIL DABIL YOLLLAAAAĞR YABDIK BİZ BU YOLLARDAAAAĞ
|
İbo sandım bir an.
|
inliirin içindi dimiz iti vir hilil diğil birinin dinirindiki lizzit ilminyilirde yik
|
Allah razı olsun kardeş gece gece hiç güleceğim yoktu. İyiki parmağın icin ultrasona glrmemissin.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 15 Şubat 2020; 20:5:19 > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|