|
Bildirim
Ne mi hissediyorum? Akp'ye oy veren veya bu düşünceyi savunan arkadaşlar :
- Allah belanızı versin! |
İroni içerir ama anlayana... Allah sonumuzu hayır etsin diyecek yerimiz de kalmadı. İçimizden bir akepe geçti resmen... Ama hepsi topu topu 3.5 yıl iktidarda kalan cehapenin, dış güçlerin, parsayı bölüşemedikleri fetönün ve iç güçlerin oyunu... Şakadan daha fazlası olan bir ülkeyiz artık...
|
Bela sahibine geri döner,edilen kişiyi etkilemez
|
Maalesef ucuz hale gelmedi, şu anda bütün satışlar durduruldu. Artık ebe...kini alırız.
|
Satışlar kapanmadan haber yapsaydınız da bari bir faydanız olurdu.
|
Bir çok insan yanıldı? 20 yıldır iktidar yahu, nasıl yanılmış olabilirler. Kaç seçim geçti. Herşeyi söyle bunu söyleme. Bilerek ve isteyerek oy verdi verenler.
|
Emeği geçen herkesin allah belasını versin
|
Oy vermediğim, sevmediğim bana göre islama en büyük zararı vermiş bi oluşum olduğunu düşünmeme rağmen söylediğin hoş değil. Bir çok insan yanıldı, bir çok insan korkusundan oy verdi. Adamlar milleti yediler, fikren ve madden her konuda bitirdiler. Buna rağmen topumda bu adamlar giderse daha kötü ?! olacağını (nasıl daha kötü olacaksa) düşünüp destek olanlar var ve her zaman olacak.. Her şeye rağmen bela okumak doğru değil. Bu yorumun onaylanmasına da üzüldüm. Önümüzdeki aylar muhtemelen çok daha zor geçecek. Öfke dilinin kimseye faydası yok. Sandıkta cevabımızı vereceğiz zaten.
|
Haber girildikten sonra Apple türkiye satışları durduruldu, 40 bin liraya macbook hayaldi gerçek oldu
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 23 Kasım 2021; 21:5:54 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|