Şimdi Ara

Avrupa piyasalarında bin metreküp doğalgazın fiyatı ortalama 110-120 dolar. Türkiye’ye gelen gazın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avrupa piyasalarında bin metreküp doğalgazın fiyatı ortalama 110-120 dolar. Türkiye’ye gelen gazın fiyatı ise 250-280 dolar seviyesinde

Vatandaşlar kabaran doğalgaz faturasından şikayetçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 20 Ocak 2020; 22:56:15 >

• Aslında hesaplama şöyle olmalı ; Avrupa'da 100 birim,Türkiye'de 1600 birim.Konuyu açan arkadaş,Türkiye için de dolar yazarak düşük göstermeye çalışmış.Algı oyunu var.Üye ban,konu kilit,hayırlı forumlar : )
  • Avrupa piyasalarında bin metreküp doğalgazın fiyatı ortalama 110-120 dolar. Türkiye’ye gelen gazın..

bu ay tam 403 lira doğal gaz faturası verdik trabzonda.

bizim harcadıgımız 197,95 TL, 403 - 197,95 = 205.05 TL zamcık HAŞIRT DI BİLEKBORD !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 20 Ocak 2020; 22:48:45 >
  • Bunlar daha ıyı gunlerız, zamların devamı gelecektır.
  • Bunlar evlere gelen faturalar. Daha uretici elektrik ve dogalgaz zamlarini fiyatlara yansitmadi. 2020'de tek haneli enflasyon hayalden bile uzak.
  • çok uzun yıllar elektriğe zam gelemiş, sonra hepsi birden gelmiş gözüküyor. elektrik üretimi de doğalgazdan çoğunlukla. dolayısı ile ikisi ilişkili.

geçen yıldan bu yıla %32 elektrik zammı gelmiş
    EnCazip
    Elektrik Zamları (Ocak 2020) | EnCazip
    https://encazip.com/elektrik-zammi

geçmişten bugüne zamları yazıyor burada

• Boyun kısa aga fatura uzun değil
  • Bilekleyoutube
    Doğalgaz Mağduru Vatandaş - Tüm Tasarruf Denemeler
    https://www.youtube.com/watch?v=tvSUu1lhD2k&feature=youtu.be

Bende eve doğalgaz baglatiyorum diye seviniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muaz1984 -- 21 Ocak 2020; 15:13:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diyet ödüyoruz. Rus uçağını vur, NATO ya sığınıp artislen, turist gelmeyince özür dile. Bu kadarla kalmayacaktı heralde. Devletin hatası hep millete ödettirilmiştir. Hazine garantileri, erken emekli maaşları vs vs.

• Hıyar ve yoğurt ile

• Dogalgaz kullanmak zorunda degilsiniz, odun komur sobasida pek ala is goruyor, olmadi tezek yakin, ayrica avrupa zannettiginiz gibi dusuk degil, her konuda devlete yuklenmeyin diyecek bi gurbetci trol bekleniyor konuya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusya bizim düşmanımız sayılır, ve de doğalgazda tekel oldu bir de sanırım, İran ambargosu dolayısıyla. Bir de ucuza gaz mı satacaktı bize Adamların uçağını vurduk. Ben olsam satmazdım yani. Zaten gazın çoğunu Türkmenistan'dan alıyorlar, bize köklüyorlar. Türkmen arkadaş demişti. Biz direk Türkmenistan'dan alamayız ama, aldırtmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 6 Şubat 2020; 19:9:52 >
  • Ne anlamaz adamlarsınız ya, Kızılay üzerinden Ensara bağış yapılacağı için fazla ücretlendirme yapılıyor.
    Aslında daha pahalı değil, sizin paranızla yapılan bağışlar sayesinde sevap kazanıyorsunuz.
    Ne çok seviyorsunuz dünya malını, hükümetimiz diğer tarafta rahat edin diye yerinizi yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Rusya bizim düşmanımız sayılır, ve de doğalgazda tekel oldu bir de sanırım, İran ambargosu dolayısıyla. Bir de ucuza gaz mı satacaktı bize Adamların uçağını vurduk. Ben olsam satmazdım yani. Zaten gazın çoğunu Türkmenistan'dan alıyorlar, bize köklüyorlar. Türkmen arkadaş demişti. Biz direk Türkmenistan'dan alamayız ama, aldırtmazlar.
    Rusya ucuza satıyor sana zamlı satan ise senin devletin.Ha ucuz dediğimde avrupaya daha pahalı yani sattığı sana ulaşımda daha yakın olduğu için ucuz en son boru hattıda zaten ülke içinden geçtiğinden indirim payıda var ama birileri doymadığı için sana dünyada ucuzlasada zamlı köklüyorlar bu millet herşeyin en beterini hakediyor sorgulamadığı için.

• Kandırıldılar ...
  • Yav bir günde birşey düzgün gitsin yok kardeşim yok

• çok pahalı
  • doğrusu budur ;
    ec.europa.eu
    Natural gas price statistics - Statistics Explained
    https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Natural_gas_price_statistics
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.