Şimdi Ara

avrupa turu için en ideal otomobil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 arkadaş araba ile avrupayı turlamayı düşünüyoruz, daha önceden turlayanların yazılarını okuyunca heves ettik

yaklaşık 7000-8000km arası yolculuk sürücek

ilk aklımıza gelen araç hundai accent eraydı az yakmasından dolayı ama uzun yolda kullanması facia ve geniş olmadıgından dolayı arka koltuklarda biri yatmak istese yatamaz büyük ihtimal

daha sonraki araç chevrolet captivaydı ama 10lt yakıt sarfiyatı gözümüzü korkuttu

diğer bir araç juke idi ondada küçük olmasından dolayı sorun yaşadık

en ideal araç hangisi olabilir, türkiyede alıcaz daha sonra tekrar türkiyeye döndüğümüzde satmayı düşünüyoruz veya ailede birinde varsa onunkini alıcaz.

• ne alırsanız alın ama ses yalıyımı iyi olan bir araç alın uzun yollarda kafanız şişmesin
  • c3 picasso nasıl olur ?
  • Mpv sınıfından bişeyler alın bence ferah ferah gezin.
  • scenic iyi gider
  • çok uçuk 50-60bin tl ye araç almıcaz

max taş çatlasın 30bin tl ye alıp, türkiyeye geldiğimizdede 30bin tl ye satabiliceğimiz araç lazım 60-70gün kullanıcaz (15bin tl lik araçlar bizim için daha iyi olur)

arka koltukların yatması önemli yeri gelicek arkaya biri geçip yatıcak, hatta o gece kalıcak yer bulamazsak 2kişi araçta gecelicek

klima vs olması lazım bunları yazmıyorum bile

sorun gerekirse hiç çıkarmasın, uzun yola dayanabilen araç lazım

görüş mesafesi çok iyi olmalı, her yeri görmeliyiz

akü sorunuda olmaması lazım, notebook şarj edicez

dublo gibi araç düşünüyoruz ama ticarı sınıfına girdiğinden her yere giremez korkusu var, ticarı araç olmayan ama çok geniş araç lazım

az yakması çok önemli, dizel olursa daha avantajlı olur, avrupada benzin-dizel olayı nasıl bilmiyorum ama yinede az yaksın (uçak veya tren otobüs parasından kaçmak için araçla seyaheti düşündük)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 5 Ağustos 2012; 17:25:43 >

• Skoda Roomster olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARABA İLE TÜRKİYE TURU
    9 yıl önce açıldı
    avrupada en ucuz 10 günlük tur
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uçakla gidin, araba kiralayın; hem başınız ağrımaz, hem sorun yaşarsanız yeni araç verirler size olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Uçakla gidin, araba kiralayın; hem başınız ağrımaz, hem sorun yaşarsanız yeni araç verirler size olur biter.

bence de...
  • Eylül'de çıkmayı planlıyorum. 320d ile , yaklaşık 6000 km. Rft lastikler konforsuz ama zaten Avrupa yolları oldukça iyi, özellikle Almanya - yunanistan - italya cok cok iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Uçakla gidin, araba kiralayın; hem başınız ağrımaz, hem sorun yaşarsanız yeni araç verirler size olur biter.

1,5 yıllık ehliyet var 2yıl altına extra ücret istediklerin cok pahalıya geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

quote:

1,5 yıllık ehliyet var 2yıl altına extra ücret istediklerin cok pahalıya geliyor

Bence bu tarz bir yolculuk için yeterince tecrüben yok, kurduğun cümleden de birşey anlaşılmıyor açıkçası.
  • avrupa içi low-cost airlineslar var arştırın otobüs ücretine ülkeler arası gezilebilir

siz bir interrail bileti alabilirsiniz

illa arabayla gezicez biz diyorsanız peugeot 5008 en iyilerden sonra da grand sceinic
  • 1.9 TDİ passatta al 30 bine en Kralı'nı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu tarz bi karavan kiralayın daha ucuza gelir ve mantıklı olur.
  • 1.5 yıllık ehliyetim var, avrupada araç kiralarken en az 2yıl istiyorlar. 2yıllık ehliyetiniz yoksa extra ücret ödüyorsunuz buda pahalıya geliyor

low-cost airlines ilk defa duydum araştırıyım

interrial ile balkan turu yaptım, çok zahmetli bir iş, yeri geliyor sokakta kalıyorsun, trenler 2.sınıf tren ve bazen güvenlik çok sorun oluyor. Yataklı trende uyuyamadıgımı biliyorum, hırsızlık vb şeyler tren içinde çok oluyor. Araba ile gidersek şehir içindede rahat edicez, en azından kalıcak yer arama derdimiz olmicak, cok sorun olursa arabada uyuyacağız, haftada 2-3gün hotellerde duş vb şeyler için gitsek yeterli olur.

ınterrial yol parasına, arabayla rahat gezme+ kalıcak yeri temin etmiş olucaz ve 2kişi oldugumuzda ücretlerde 2ye bölünücek.

@Hasan Paşa

Karavan kullanabilirmiyim bilmiyorum ama öyle bir karavanda 4 hatta 5kişi bile gidilir, çokta ucuza gelir ama sorun 4-5kişi anlaşabiliceğin kişi bulmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 5 Ağustos 2012; 18:20:01 >

• skoda roomster bakın bütçe o civarda ise
  • passat b5 kasa mis gibi. 20-30 arası bulursunuz. Oldukça konforludur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

quote:

Bence bu tarz bir yolculuk için yeterince tecrüben yok, kurduğun cümleden de birşey anlaşılmıyor açıkçası.

Cumlesi gayet anlasilir ehliyeti daha 1.5 yillik oldugu icin extra ucret isteniyormus bunu anlamak cok zor degil.harf bilimcisi olmayada gerek yok.

Ayrica cumle kurmasindan arac surusunu degerlendirebildiniz helal olsun diyorum iste türkün gucu iste bir dhli.

Unutmayin araci suren ehliyet degil kendinizsiniz alt tarafi bi kagit parcasi sizi hayatta tutmaz.en fazla kaza yaptiginizda kâr etmenizi saglar olmamasindansa veya hapisi onleyebilir.kaza ciddiyse 30 yilllikehliyette sizinle parcalanir gider cunku arabayi suremediniz kaza yaptiniz öldünüz

Son zamanlarda yorumlarinizi dikkatle takip ediyorum hep bi ezme cabalari gereksiz konuyla alakasiz sivri mesajlar atiyorsunuz.bence bilginiz var bunu aktarsaniz daha yararli olur.Arkadas arac onerisi istemis nasihat tarzi seyler degil.

Konuya gelince mpv bakmanizi oneririm ayrica yakiti bence fazla dert etmeyin cunku orda 4 kusur lira degil ayrica zamaninizin cogu uzun yol.yada alicaginiz aracin fiyatindan kirip yakiti dusunmeyebilirsiniz.genis arac alicam diye eski modellere kacmayin kivrilarak yatin olsun bitsin.sahsen o butcede olsam polo corsa falan alir cikardim.sorun cikarmasi muhtemel araclara bakmayin pisman olursunuz cok pahaliya patlayabilit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen tv ye çıktı...3 kişi aşağıdaki gibi bir transporter ile avrupa turu yapmışlar...Ama 5008, s-max, grand c-max, picasso, espace en olmadı logan mcv işinizi görür...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.