Şimdi Ara

Avrupa ülkelerindeki Ukraynali Mülteci sayisi 3 milyona ulasti !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avrupada Almanya 1,15 milyon Ukraynali mülteci sayisi ile zirvede

Savaslar bitmedigi sürece küreselci politikalar bitmedigi sürece bu kontrolsüz göc problemi dünyanin hic bir yerinde bitmeyecek

Avrupa ülkelerindeki Ukraynali Mülteci sayisi 3 milyona ulasti !

• Ukraynalilar pek sorun olmaz, zaten goc edenlerin cogunun parasida var. Egitim seviyeleri iyi seviyede, Avrupadaki saglik alaninda hemsirelik gibi islerdeki acigida kapatmak icin yararli olabilirler.

Asil sorun, hicbir egitimi olmayan ve siddete meyilli Ortadogudan gelen erkek göcüdür. Avrupadan cok Turkiyenin gelecegi bu konuda karanliktir. Halkin egitim duzeyi iyi kotu artarken ulkeye giren egitimsiz goc kitlesi ulkenin egitim seviyesi su yuzeyinin altina cekmistir. Gelecek nufuslarin basina corap oren hukumeti gelecek nesiller bolca anacaklardir.

Ne yazikki duzensiz goc konusunda ne iktidar nede muhalefet hicbir sekilde guven vermemektedir. Ikiside elele verip ulkenin gelecegini dahada karartma pesindedir. Bu yuzdende son zamanlarda yakin iliski icindedirler. Daha secimlerin hemen ertesinde yeni hukumetin AKP- CHP Koalisyonu olacagini belirttigimde burda bana tepki gosterenler oldu. Simdi ne demek istedigimi daha iyi kavramaya baslamislardir.

Dunya Bankasi gibi kuresel finans kurumlarindan aldiklari paralarla, ellerine tutusturulan yapilacaklar listesinde yazanlarida yerine getirmek zorundalar. Buda daha cok goc, uretim ve tarimdan vazgecmek, halki cahillestirmek, milleti milliyetsizlestirmek, insanlari bireysellistermek demektir.
  • listede türkiye yok bile , bize vasıfsız orta çağlı ortadoğuluları uygun gördüler , 3-5 milyar euroya tamam dedik.

• yakup13 kullanıcısına yanıt

O parayı da aldığımızı hiç zannetmiyorum.. Alsak da kesin cemaatlere dağıtılmıştır.

• Ukraynalilar pek sorun olmaz, zaten goc edenlerin cogunun parasida var. Egitim seviyeleri iyi seviyede, Avrupadaki saglik alaninda hemsirelik gibi islerdeki acigida kapatmak icin yararli olabilirler.

Asil sorun, hicbir egitimi olmayan ve siddete meyilli Ortadogudan gelen erkek göcüdür. Avrupadan cok Turkiyenin gelecegi bu konuda karanliktir. Halkin egitim duzeyi iyi kotu artarken ulkeye giren egitimsiz goc kitlesi ulkenin egitim seviyesi su yuzeyinin altina cekmistir. Gelecek nufuslarin basina corap oren hukumeti gelecek nesiller bolca anacaklardir.

Ne yazikki duzensiz goc konusunda ne iktidar nede muhalefet hicbir sekilde guven vermemektedir. Ikiside elele verip ulkenin gelecegini dahada karartma pesindedir. Bu yuzdende son zamanlarda yakin iliski icindedirler. Daha secimlerin hemen ertesinde yeni hukumetin AKP- CHP Koalisyonu olacagini belirttigimde burda bana tepki gosterenler oldu. Simdi ne demek istedigimi daha iyi kavramaya baslamislardir.

Dunya Bankasi gibi kuresel finans kurumlarindan aldiklari paralarla, ellerine tutusturulan yapilacaklar listesinde yazanlarida yerine getirmek zorundalar. Buda daha cok goc, uretim ve tarimdan vazgecmek, halki cahillestirmek, milleti milliyetsizlestirmek, insanlari bireysellistermek demektir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ayıp etmişler onları da bize yollasınlar nasıl olsa açık hava toplama kampıyız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bize bizi asimile edecek radikal dinci, muhafazakar ortadoğuluları kitlediler.

• Avrupa ülkelerindeki Ukraynali Mülteci sayisi 3 milyona ulasti !
    Avrupa ülkelerindeki Ukraynali Mülteci sayisi 3 milyona ulasti !x (formerly twitter)
    Onedio (@onediocom) on X
    https://x.com/onediocom/status/1802397729097949451

Şu görüntü onlarda olsa ülkede tek mülteci kalmazdı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanya'ya tasinma
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • türkiyede neden mültecilerden yada ortadoğululardan şikayet var çözemedim anadoludaki insanlar zaten ortadoğulularla aynı kültür ve yaşantıdaydı. batı şehirlerindeki bazı zenginlerin göz hizalarına geldiklerinde sorun çıkmaya başladı

• Daha bu iyi günleri
    Rusya 750 bin asker soktu donbassa 3 milyon hazir birlikleri var

Bunlar bu yaz iyi bir rush yaparak ukraynayi süpürecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkı bilmeyen biri için Suriyeli,İranlı,Iraklı,Türk vs bu liste uzar gider aynı görüntüde yaklaşık da aynı kültürde.Gerçi bazen bir Türk olarak bana da aynı görüntüde geliyorlar bazı Pakistanlılar,Afganlar Türkiye'de Türk vatandaşından farksız görünüyor.İsrail'e gidiyorsun İsrailliler her ne kadar da ortadoğunun beşiğinde de olsa Filistinlilerle (Araplarla) iç içe de olsa farklı görünüyorlar.Daha çok Avrupai fenotiplere sahipler.Türkiye'de göçmen aileler harici bu fenotip yok denecek kadar az.Aslında tam da ortadoğu ülkesiyiz her anlamda.Ama öyle Kuveyt gibi ortadoğu değil Suriye,Irak vari bir ortadoğu ülkesi sayılırız kimse kusura bakmasın.Bu sebeple bize layık görünen mültecilerin bu tipler olması gayet doğal çünkü bu tipler gibiyiz.

• Ah be keşke bize göçselerdi

• Avrupaya gidenler güzel ukraynalı kadınlar onlara mülteci denmez bize ise ne olduğu belirsiz erkek suri afgan ve paki geldi

• siz pilava güvenin beler gerisi önemsiz, şuan bir yapılanma dönemi olduğu hatta uzun zamandır öyle olduğu ortada, tek fark burada bizi ilgilendiren bağlayan bi durum yok bizler sadece önümüze geleni yiyeceğiz ve daha düşük standartları kabullenerek yaşayacağız, hep böyle oldu yine olacak, avrupa deli gibi kadın depoluyor bu olanlar basit şeyler değil lanet şeyler ama

• atamız boşuna ayırmadı araplardan cumhuriyetin temelinde eğitim vardı malesef 1980lerde bitti

Liste Avrupa Birliği'ne üye ülkeleri içeriyor. Türkiye'de de rahat 100 binin üzerinde vardır.

• Almanya kafayi yicek yakinda Nuhun gemisi gibi aq icinde olmayan millet kalmadi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.