< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi gecede tarla yiyen -- 24 Ekim 2020; 19:29:46 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
AVRUPADA DURUM BU
-
-
[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 15:14:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vallahi çok varda yoruldum kardeşim burdan esinlenerek nice şaşırtıcı sonuçlara ulaşabilirsin...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Üzücü ..
-
[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 15:15:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orada mont ucuz ama ev kirası 5000 pound haberin var mı. Araba ucuz ama o arabanın aylık vergisi 2000 sterlin.
-
işin en kötüsü Türkiyede planlama yapamıyorsun.
örnek atıyorum bilgisayar alacaksın para biriktiriyorsun. diyelim alacağım b pc 5000tl ona göre plan yapıyorsun diyorsun ki 2 ay çalışırsam bu bilgisayarım alırım ama 2 ay geçiyor bir bakmış o bilgisayar zamlanmış 7000tl olmuş.
Avrupanın bir güzelliği de şu enflasyon %0 larda olduğu için 1 senede geçse bilgisayarın fiyatı değişmiyor,hatta modeli eskidiği için fiyatı düşüyor.
-
Güzel ironiymiş kullanırım bir yerlerde işime yaradığında
primark markalı monttan bahsediyorum sadece
O firma mısır türkiye çin gibi ülkelerden çok ucuza tekstil kıyafeti ithal edip ülkelerinde satan bir firma. Kalitesi oldukça düşüktür tüm ürünlerinin. Bunun dışında avrupada genel olarak kıyafet çok pahalı arkadaşlar. Türkiye ile kıyaslayamazsınız.
onun dışında market ,araç , yaşam maliyetlerinde haklısınız hocam :(
-
ampüle iman etmek gerek argadaşım. ampülü tutup hep beraber cenede gidicüük argadaşım.
iyi yaptım mı kek çay makarna saman için adresi kime vermeliyim ?
-
avrupa bızı kıskanıyor
-
Ali dayı hocam orda İngilizce konuşarak herkesle anlaşılabilirmi
yoksa almanca şart mı
quote:
Orijinalden alıntı: Blizzard Daysprimark markalı monttan bahsediyorum sadece
O firma mısır türkiye çin gibi ülkelerden çok ucuza tekstil kıyafeti ithal edip ülkelerinde satan bir firma. Kalitesi oldukça düşüktür tüm ürünlerinin. Bunun dışında avrupada genel olarak kıyafet çok pahalı arkadaşlar. Türkiye ile kıyaslayamazsınız.
onun dışında market ,araç , yaşam maliyetlerinde haklısınız hocam :(
Kesin TL'ye çevirerek bu sonuca ulaştın
-
https://www.nike.com/de/w/damen-schuhe-5e1x6zy7ok (ALMANYA)
https://www.nike.com/tr/w/erkek-ayakkabilar-nik1zy7ok (TÜRKİYE)
bu mu pahalı ?
-
Dediğin marka icin haklı olabilirsin çünkü çok fazla bir bilgim yok ama mont kullandığım mont Türkiye’deki 300 TL ilk monttan daha kaliteli olduğunu düşünüyorum sıcak tutuyor ve deforme olmuyor açıkçası hatta kardeşime de alıp memlekete döndüğümde götüreceğim. Ben memnun kaldım açıkçası ama düşüncenize saygı duyuyorum kişiden kişiye değişir tabikide...
Almanlar genelde çok iyi İngilizce bilmiyorlarsa konuşmamayı kendilerine amaç edinmiş gibi. Bide milliyetçi kesimi de aynı şekilde çok konuşmayı uygun görmüyor gibi. Ama gençleri konusuyor şükür. A2 Almancam var ve anlaşıyorum. İngilizcemde de sorun yok ama dediğim gibi bazen gecmiyor gibi hahahah
-
gece gece moralim bozuldu yine...
HURRA DIE EKONOMIE DER TURKİE GEHT UNTER
HURRRRAAAAAA
HURRRAAAAAAA
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
işin en kötüsü Türkiyede planlama yapamıyorsun. örnek atıyorum bilgisayar alacaksın para biriktiriyorsun. diyelim alacağım b pc 5000tl ona göre plan yapıyorsun diyorsun ki 2 ay çalışırsam bu bilgisayarım alırım ama 2 ay geçiyor bir bakmış o bilgisayar zamlanmış 7000tl olmuş. Avrupanın bir güzelliği de şu enflasyon %0 larda olduğu için 1 senede geçse bilgisayarın fiyatı değişmiyor,hatta modeli eskidiği için fiyatı düşüyor. |
Güzel ironiymiş kullanırım bir yerlerde işime yaradığında
|
[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.] |
Valla insanın Almanya'ya kurban olası geliyor, senin gibilerin bulunduğu bir ülkeye kurban olmaktansa |
Benzer içerikler
- depakin kafa yapar mı
- dın dın dırı dın dırı dırı dın dı dın dın dın dın dı dı dın dı
- termal macun nerede satılır
- erkek muhabbet kuşunun kızgınlığı nasıl geçer
- okula öğrenci şikayet dilekçesi
- dünyanın en büyük vinci
- google çizim yap
- penis nakli
- telegram indirim kanalları
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X