Şimdi Ara

avrupada yaşayan türkler ve terbiyesizlikleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu insanlar neden bu kadar terbiyesiz,çok küfür ediyorlar araplardan daha beterler izlerken şok oldum adamlar aşırı özgürlükten artık kendini sınırsız,limitsiz hissediyor özellikle videodaki sarı kafalı eleman allah anasına babasına yardımcı olsun diyedecem ama muhtemelen onlarda terbiyesizdir bunlar gibi... videoyu aşşağıya bırakıyorum olay 6.00'dan sonra başlıyor...
    https://www.youtube.com/watch?v=dP7oNMm-jGY

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Vatan millet diye bagırıp çağırır yeri gelir oy atmaya yeniçeri kıyafetiyle giderler. Ama gel Türkiye'de yaşa dedikmi dudak buker eveleyip gevelerler. Pkk neyse bu adamlar odur efendim. Ülkenin halini bilmeden ülkeye çok güzel demek çok seviyorum derken orda yaşamaktan ölesiye kaçmakta büyük bir yalan oy vermesiyle birlikte de vatana ihanettir
  • birazcık vatan hainliğide var bu vatandaşlarda.Sürekli yaşadıkları ülkeyi kötülerler ve kendi cahilliklerini sorgulamazlar.Ben Almanya'da bulundum ve resmen utandım bunlardan sonra ırkçılık var..

• Adamların bizden nefret etmesini şimdi anladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsraflar.

• Sadece Türklerle alakalı değil ya o sarı olan almanmış her ülkede böyle sorunlu tipler var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu terör sevicilere karşı bir şey yapmadıklarını gördüğümde gurbetçilerin gerçekten samimiyetsiz olduklarını saptadım.

Ha durum Amerika'da da farklı değil, Amerika'da kalan gurbetçi bir aile oraya yeni gelen Türklere evlerini açıyor, ülkeyi anlatıyor çoğu işlerinde yardımcı oluyorlar.

Fakat misafir olan Türk ailede biri evin el yıkama lavabosuna büyük tuvaletini yapıyor.

Bu tür rezaletler çok yaşandığı için artık gurbetçiler yeni gelenlere yardımcı olmuyorlar.

• Alman da var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vatan millet diye bagırıp çağırır yeri gelir oy atmaya yeniçeri kıyafetiyle giderler. Ama gel Türkiye'de yaşa dedikmi dudak buker eveleyip gevelerler. Pkk neyse bu adamlar odur efendim. Ülkenin halini bilmeden ülkeye çok güzel demek çok seviyorum derken orda yaşamaktan ölesiye kaçmakta büyük bir yalan oy vermesiyle birlikte de vatana ihanettir

• valla kim ne dese desin adamların 100 lirası burda 500 lira keyifi keyif hayat onlara güzel...

• Bi neonazi görüp iyicene bi dövseymiş keşke.

• kaLpazan kullanıcısına yanıt
    almanyada solcu partilere oy veriyorlar hocam :D polize nazi dediği anda direkt salıyormuş öyle duydum :D

• umaırm düzelirler ülkenin prestijini düşürüyor
  • Nasil bi kafa yapin var senin birader ? bi gerizekalinin yaptiyla neden herkezi ayni kefene koyuyorsun .

avrupada yaşayan türkler ve terbiyesizlikleri hakkında nedemek ?? Asil terbiyesiz olan sensin ,senin beni boyle bir gerizekaliyla ayni yere koymaya hakkin yok.

ulkenin prestijiymis yesinler senin prestijini

(valla kim ne dese desin adamların 100 lirası burda 500 lira keyifi keyif hayat onlara güzel...)

KUDUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 21 Mart 2018; 3:13:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insipe12

Siz kurban olun onlara, en azından bazıları gibi 7/24 forum köşelerinde vatanı kötüleyip zırlamıyorlar. Bizi beğenmezsiniz ama eskiden biz gelelim de bir çay ısmarlayalım diye ağzımızın içine düşerdiniz. Tayyip geldi karnınız doydu, şımardınız. Nimeti veren Allah almasını da bilir benden söylemesi.

brain.dll not found ...
    kimse forum köşesinde vatanı kötülemiyor birader doğruları söylüyor.Sizlerin karnı doyuyor olabilir şükredin ki size Almanya hükümeti bu imkanları sunuyor hala kötülüyorsunuz doyduğunuz yeri en büyük hainlik budur !Siz nasıl Almanyağğ şöle böğleee yhaa neeinn yhaa diyosunuz millette Türkiye'de gördüklerini söylüyor..Ulan ülkede ben yaşıyorum Almanyadakiler yorum yapıyor,gelip oy kullanıyor nası iş anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 21 Mart 2018; 7:49:7 >

• NayirNolamaz N kullanıcısına yanıt
    Youtube gir 10 tane almancı vlogcunun7-8 tanesi hayvan oğlu hayvan gibi davranmıyorsa bilet paranı benden oraya canlı gidicez??? Kimin malını kime soruyorsun sen!

• güzelim avrupa ne hale gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

Youtube gir 10 tane almancı vlogcunun7-8 tanesi hayvan oğlu hayvan gibi davranmıyorsa bilet paranı benden oraya canlı gidicez??? Kimin malını kime soruyorsun sen!

Ulan nasil davrandiklarindan sana ney sana girip cikan mi var ? Sen git once o Turkceni bi gelistir ,sigir oglu sigir seni.
  • NayirNolamaz N kullanıcısına yanıt
    terbiyeni bozma ahlaksız namussuz seni.
  • keşke almanya şunları şutlasa şurdan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.