Şimdi Ara

Avrupadan ve Avrupalılardan uzak durun !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gerçekten diyorum avrupadan ve avrupalılardan uzak durun herifler bembeyaz tenli siyah saçlı olanlara bilene nigger diyor avrupalılar

benim ne kadar doktor mühendis yazılımcı arkadaşım avrupaya gittilerse çoğu sonradan abd ye ve kanadaya göç ettiler bir kısmı avusturalyaya gittiler

benim doğulu arkadaşım vardı çocuk norveçe gitti çocuk bilene ben o kadar türkiyede özellikle istanbulda o kadar makana girdim çıktım diyarbakırlı olduğumu söyledim en fazla 10 a yakın ırkçılığa maruz kalmışımdır demişti avrupada sadece günde 5 veya 6 defa ırkçılığa uğruyordum sürekli diyordu çocuk en son geçen sene dayanamadı abd ye gitti o bile doğulu olduğu halde avrupa yerine abd yi öncelik kılın diyorlar

ben bu avrupalıları anlamıyorum düşün sen aptal iq seviyen düşük olsa bilene sırf sarışın mavi gözlü olduğun için ve avrupalı olduğun için çoğu toplum sana üstün ırk gözüyle bakıyor yeme içme barınma maddiyat sorunun yok çoğu ülkeye istediğin gibi gidebiliyorsun doğuştan çok şanslı olarak doğmuşsun halen ırkçılık yapıyorsun

avrupada her gün türkleri ve diğer ortadoğulu milletleri her gün kötüleme propagandası yapıyorlar eğer türkseniz kürtseniz lazsanız çerkezseniz avrupadan uzak durun!!!

avrupalılardan gerçekten uzak durun hatta avrupalı gördüğünüz an düşman görmüş gibi bakın hiç onlarlan münasip olmayın onlardan uzaklaşın çünkü gerçekten avrupalılar size öyle bir ırkçılık yaparki psikolojiniz bozulur

ben lise zamanlarımda 2 veya 3 tane avrupa ülkesi biliyordum avrupa çok umrumda değildi keşke lise zamanlarımdaki gibi olsaydım hiç avrupa dikkatimi çekmeseydi bende mal gibi kuzey avrupaya gittim ve zencilerden çok ben nigger lafını işitmişimdir özellikle avrupanın en ırkçı olanları kuzey avrupalılar

keşke hiç avrupayı bilmeseydim lise zamanlarımdaki gibi hepi abd ilgimi çekseydi ve sadece abd ye gitseydim bunların hiçbiri başıma gelmezdi tek bu durumu düşünen ben değilim diğer avrupaya giden veya orada tanıdıklarımda aynısını diyorlardı keşke avrupa yerine direk abd ye gitseydim avrupayı hiç bilmeseydim ve uzak dursaydım diye yakınıyorlardı çocuklar

benim size son tavsiyem avrupadan ve avrupalılardan uzak durun eğer yurtdışına gitme planınız varsa abd kanada veya avusturalya gibi göçmenler ülkelerine gidin herkese sağlıcakla.

• Trde yaşayacağıma orada her gün ırkçılığa maruz kalmaya razıyım
  • Senin karın ağrın ne?

Bizim tek derdimiz avrupalı kızlar mı? Değil. Seni burada beğenen yoksa orada da beğenmezler. Yani tipsizsen tipsizsindir. Avrupada güzel bir işin olsun gerisi boş. Burada alamayacağın arabayı, pahalı geldiği için yiyemediklerini yersin.

Ayrıca herkes ırkçı. Sen sanki buradaki suri ve afganı diğer insanlar gibi görüyorsun.

• Gurbetçisin anladık.
  • sen en azından avrupada işittin biz burada bizzat aile denen bok çukurunda her şeyi işittik yaşadık, hangisi daha iyi? onu geçtim avrupa zaten heryere işlemiş milyonlarca kişi almış bi o kadar vermiş, miksen avrupayı silemezsin artık çok geç, ne yaparlarsa kar kalacak bir kişi 1000 kişi uzak dursa ne yazar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.