gerçekten diyorum avrupadan ve avrupalılardan uzak durun herifler bembeyaz tenli siyah saçlı olanlara bilene nigger diyor avrupalılar benim ne kadar doktor mühendis yazılımcı arkadaşım avrupaya gittilerse çoğu sonradan abd ye ve kanadaya göç ettiler bir kısmı avusturalyaya gittiler benim doğulu arkadaşım vardı çocuk norveçe gitti çocuk bilene ben o kadar türkiyede özellikle istanbulda o kadar makana girdim çıktım diyarbakırlı olduğumu söyledim en fazla 10 a yakın ırkçılığa maruz kalmışımdır demişti avrupada sadece günde 5 veya 6 defa ırkçılığa uğruyordum sürekli diyordu çocuk en son geçen sene dayanamadı abd ye gitti o bile doğulu olduğu halde avrupa yerine abd yi öncelik kılın diyorlar ben bu avrupalıları anlamıyorum düşün sen aptal iq seviyen düşük olsa bilene sırf sarışın mavi gözlü olduğun için ve avrupalı olduğun için çoğu toplum sana üstün ırk gözüyle bakıyor yeme içme barınma maddiyat sorunun yok çoğu ülkeye istediğin gibi gidebiliyorsun doğuştan çok şanslı olarak doğmuşsun halen ırkçılık yapıyorsun avrupada her gün türkleri ve diğer ortadoğulu milletleri her gün kötüleme propagandası yapıyorlar eğer türkseniz kürtseniz lazsanız çerkezseniz avrupadan uzak durun!!! avrupalılardan gerçekten uzak durun hatta avrupalı gördüğünüz an düşman görmüş gibi bakın hiç onlarlan münasip olmayın onlardan uzaklaşın çünkü gerçekten avrupalılar size öyle bir ırkçılık yaparki psikolojiniz bozulur ben lise zamanlarımda 2 veya 3 tane avrupa ülkesi biliyordum avrupa çok umrumda değildi keşke lise zamanlarımdaki gibi olsaydım hiç avrupa dikkatimi çekmeseydi bende mal gibi kuzey avrupaya gittim ve zencilerden çok ben nigger lafını işitmişimdir özellikle avrupanın en ırkçı olanları kuzey avrupalılar keşke hiç avrupayı bilmeseydim lise zamanlarımdaki gibi hepi abd ilgimi çekseydi ve sadece abd ye gitseydim bunların hiçbiri başıma gelmezdi tek bu durumu düşünen ben değilim diğer avrupaya giden veya orada tanıdıklarımda aynısını diyorlardı keşke avrupa yerine direk abd ye gitseydim avrupayı hiç bilmeseydim ve uzak dursaydım diye yakınıyorlardı çocuklar benim size son tavsiyem avrupadan ve avrupalılardan uzak durun eğer yurtdışına gitme planınız varsa abd kanada veya avusturalya gibi göçmenler ülkelerine gidin herkese sağlıcakla. |
Bildirim