avrupada yaşayan nitelikli zeki ahlaklı arkadaşlarımın çoğu avrupadan abd ye kanadaya avusturalyaya ve singapura göç ettiler daha sonraları çoğu biz bunların bu kadar ırkçı olduklarını bilmiyorduk diyorlardı çocuklar bana sürekli ne kadar eşgal ve suça meyilli mülteci varsa almışlar onlarda doğası gereği suç işledikleri zaman oraya giden ahlaklı namuslu kafası çalışan dürüst yaşayan insanlara da yanıyor ve ırkçılığa maruz kalıyor misal Kuzey avrupada bembeyaz tenli esmer olanlara bilene nigger diyorlar herifler saçınız siyah ise avrupada kızların çoğu bizim türk kızları gibi bakıyor yani sapık tecavüzcü şekilde bakıyorlar sana sen istediğin kadar zeki ahlaklı yakışıklı kaslı uzun boylu olsan bilene sırf türk olduğun için senden uzak duracaklar ve sana küçümseyici bakışlar atacaklar sürekli öncesinde avrupada yaşayıp sonra abd ve kanadaya göçen arkadaşlarımın çoğu avrupaya turist olarak bilene gitmem diyorlar çoğu türkiyedeki gençler avrupa yerine abd veya kanada gibi göçmenler ülkesine gelmelerini tavsiye ediyorlar sürekli benim bu konu hakkında son konu açışım oldu ben doğruları ve gerçekleri yazıyorum zaten şu an avrupa ükelerinde baya mülteci karşıtı protestolar yükseliyor sürekli sosyal medyada mültecilerin işledikleri suçları oraya sonradan gitmiş göçmenlere'de yıkıyorlar sürekli bir de biz türkolar olarak avrupada bimlenmişiz adımız kötüyü çıkmış ama abd ve kanadada bilinmiyoruz ondan dolayı abd ve kanada en iyisi Avrupaya giden arkadaşlarımın çoğu bu heriflerin bu kadar ırkçı olupta nasıl avrupa insan haklarını kurmuşlar kafamız almıyor demişlerdi çoğu.
İnternette veya reel hayatta avrupalı birisini gördüğünüz zaman ondan uzak durun çünkü avrupalıların hepsi çok ırkçılar. SİZ SİZ OLUN AVRUPADAN UZAK DURUN !!!!!!!!!!!! |
avrupadan neden uzak durmalıyız ?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tamam anladık avrupalı kızlar sana yüz vermiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim konum yüz vermekle ilgili değil gerçekleri yazmakla ilgili belliki sen hiç avrupaya gitmemişsin öyle atıp tutuyon ben gerçekleri yazıyorum herifler bembeyaz tenli esmer olanlara bilene nigger diyorlar sen bana tamam anladık kızlar sana yüz vermiyor diyorsun bizim türkolar için en iyi yerler abd en azından orada white olarak geçiyoruz çok sıkıntı yok oralarda ama avrupa baya sıkıntılı herifler kendi halkları olan ispanyol portekiz yunan ve doğu avrupalılara bilene ırkçılık yapıyor bizi insan yerine bilene koymaz avrupalılar.
-
en basitinden RadioGenoa (@RadioGenoa) / X (twitter.com) şöyle bi twitter sayfası var sürekli avrupada yaşayan mültecileri ve göçmenleri kötülüyorlar daha bu 1 tane sayfa olan daha çok var bunlardan sürekli avrupada şu an baya sağ artışta zaten savaş sesleride yükseliyor ufuktan.
benim bu konu hakkında son başlık açışımdı ben gerçekleri yazmaya geldim okuduysanız hepinize saygımı ve sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
-
Yoo yunanistana gittim, bulgaristana gittim. Bulgaristan haricinde ırkçılık yaşamadım.
Yunanistanda polisler, askerler ve aşırı sağcı eokacı zihniyete yaklaşmadığın sürece ırkçılık ile karşılaşman zor.
Bir çok rumla çok rahat Türkçe konuşabiliyorsun, 18 yaşındayken benimle yaşıt olan kızlar okul harçlığı çıkarmak için kavala kurabiyesi satıyordu ben ingilizce konuşmayı bırakıp Türkçe teşekkür ettiğimda kızlar tebessüm edip teşekkürüme karşılık veriyorlardı. Rum amcalarla Türkçe bile konuşabiliyorsun neredeyse sadece karadeniz şivesine yakın konuşuyorlar trabzon veya rize şivesine yakın. Uşağum demiyorlar sadece.
Ki Yunanistana gittiğimde resmen kadıköyde geziyor gibiydim çok yabancılık çekmedim insanları bize benziyor tek fark ortadoks hristiyan paket tamamen kafalar amcalarda bile aynı Türk amcalarla.
Bulgaristanda ise ırkçılık yaşadım Türk olduğunu anlayınca insanlar sokakta yürürken osurup kaçıyor, kötü kötü bakıyor.
Almanyada yine ırkçılık olacağını çok sanmam dazlaklara yaklaşmadığın sürece çok başına bela almazsın e ona bakarsan elin fransız, alman kadını erkeği, hintli, uzak doğulu veya afrikalı ile evleniyor çocuk sahibi oluyor Türklerle evlenende var.
Çok koyu dindar veya anti Türk kişilerle karşılaşmadığın sürece bu durum zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 16 Mart 2024; 22:36:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
benim demek istediğim daha çok bizim türkolar avrupanın kuzeyine batısını ortasına ve baltık olan kısmına gidiyorlar sürekli zaten o saydığım özellikle kuzey batı orta avrupa ve baltık bölgesi en ırkçı olanları ondan dolayı yinede siz full avrupadan uzak durun gitsin en iyi olay bu .
-
ben dahil diğer arkadaşlarım bilene avrupalıların sjw si bilene bizim türkiyedeki hilal bıyıklı ülkücüler kadar ırkçı yani gerisini normal bir avrupalının veya ırkçı bir avrupalıyı sen düşün zaten yavaştan ufuktan savaş sesleri yükseliyor avrupada yakında görücez çoğu şeyi.
-
Polonya, litvanya, çek cumhuriyeti, fransa, isveç, kısmi olarak Almanya, Danimarka, hollanda gibi yerleri kast ediyorsan normal. Baltık ve iskandinav ülkelerinde dindarlık az olmasına rağmen Türk düsmanlığı var. Bu doğru.
Ancak Amerikada ve Kanada yok mu bu durum? Var. Amerikada çok fazla saçma sapan olay var school shooting, mass shooting olayları çok ve Amerikan polisi gerizekalı olduğu kadar ırkçı, yolsuzluk var üstüne üstlük ters bir hareket yaparsan kurşunlanma ihtimalim var boş yere.
Kanada da quebec zaten gidilmemesi gereken yerlerin başında geliyor koyu fransızlar var ve burunları çok kalkık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5 yıl önce Almanya'ya taşınmış birisi olarak söylüyorum. Şimdiki aklım olsa Norveç'e giderdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X