Şimdi Ara

Avşa tatil için nasıl bir yer ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler eylülde kuzenle bi haftalığına tatile gdicez ama nereye gdicez belli değil. Avşa gözüme takıldı, hem istanbula yakın hem güzel de bi hotel de buldum (70 lira dio yarım pansiyon,ben o paraya geçmiş yıllarda bodrum,fethiye vb yerlerde kalıodum fazla geldi açıkçası) ama avşayı genelde aileler tercih ediyor sanırım biz 2 genç orda rahat edebilr myz yani clublar,barlar var mı insanları nasıl ortam iyi mi ? Özellikle gitmiş olanlar cevaplarsa sevinirim,onun dşında denize sıfır günlüğü 60 tl yi geçmicek full ve ya yarım pansiyon olabilcek ortamı güzel yerleride yazabilirsiniz. Teşekkürler.

• ne ailesi kardeşim gençler takılıyor orada gidin eğlenin istanbula yakındır güzeldir ama 70 lira fazla çok daha aşağılara bulursunuz söyliyeyim
  • bu derece kuzeyde tatil yapmak istemem. güney herzaman iyidir bana göre.
  • Trakya Erikliye git.Bar vs var. Denizi temiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurcanG

ne ailesi kardeşim gençler takılıyor orada gidin eğlenin istanbula yakındır güzeldir ama 70 lira fazla çok daha aşağılara bulursunuz söyliyeyim

ne biliyim hocam daha önce gtmedim ve yorumlara filan bakıorm hep ailemle güzel vakit geçirdik yazmşl nerdeyse herkes o yzden ailelerin tercih ettği bi yer sanırm dedm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

Trakya Erikliye git.Bar vs var. Denizi temiz.

öğrenci bütçesi yeterli olur mu hocam ve siz gttinz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

quote:

2 sene ön ce gittim 50 tl günlük ev. Dha uygunda var .Yemek filan yok ama kendin yapacan yada dişardan.Ama sırf denizi ortama için gidecem bir daha.

Denizi 10-15 derecemi nen daha soğukda olabilir çok temiz .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avşa dedin çocukluğum geldi aklıma. Ailemle gitmiştim güzeldi ortam ama yıllar geçti neler değişmiştir kimbilir.

300 bin lira öğrenci biletiymiş deniz otobüsünün
     Avşa tatil için nasıl bir yer ?
  • quote:

quote:

quote:

2 sene ön ce gittim 50 tl günlük ev. Dha uygunda var .Yemek filan yok ama kendin yapacan yada dişardan.Ama sırf denizi ortama için gidecem bir daha.

Denizi 10-15 derecemi nen daha soğukda olabilir çok temiz .

işte yemekle filan uğraşmak istemiyoruz ama öneri için saol hocam erikliyide araştırayım bi.

• up up up.
  • Ortamı iyidir ancak pahalı.

Değmez yani.
    Döt kadar yer.
  • Erikliye çocukken gider, kalabalık halde ev kiralardık ucuza gelirdi. Geçen ay kız arkadaşımla gittim, döt kadar odalara günlük 150 tl istediler haftasonu, otelde yer yok. Ben böyle çakallık, böyle rezillik görmedim. Gitmeyin arkadaş, İstanbul'a yakın diye adamların bir tarafları kalkmış, o paralara başka yerlerde dehşet tatil yaparsınız.
  • 12 yaşındayken Yıldız Tilbe'nin olsun mu olmasın şarkısı patlama yaptığında ordaydım. Denizi genellikle pis ve derindi. Çok fazla gezilecek alan yoktu ve pahalıydı. Tek artısı işte ada olması. Tabi aradan 9 sene geçmiş, neler değişmiştir bilemem. Ama ne zaman Avşa denilse aklıma Yıldız Tilbe gelir.
  • Hepinizin yorumlarını dikkatlice okudum.
    Avşa Adası Marmara Denizinin en temiz denizine sahip güzel bir adadır. Kışın 2500 olan nüfus yazın 70-80.000 lere ulaşmaktadır. Tatil için Eylül ayında yemek olayı sıkıntı olmaz ise müstakil odalarda 25-30 TL. kişi başı kalmanız mümkündür. Nereden fiyat aldığınızı bilmiyorum ama yazarsanız yorumunu yaparım. Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratekdi

Hepinizin yorumlarını dikkatlice okudum.
    Avşa Adası Marmara Denizinin en temiz denizine sahip güzel bir adadır. Kışın 2500 olan nüfus yazın 70-80.000 lere ulaşmaktadır. Tatil için Eylül ayında yemek olayı sıkıntı olmaz ise müstakil odalarda 25-30 TL. kişi başı kalmanız mümkündür. Nereden fiyat aldığınızı bilmiyorum ama yazarsanız yorumunu yaparım. Saygılarımla...

avşaya daha önce hiç gtmedim hocam ben. İstediğimz denizi temiz, sessiz sakin kafa dinleyebileceğim e bide genç olduğmzdan ortamıda güzel olsun istiyoruz. Yemeksiz günlük max 35,yemekli max 50 olacak şekilde bi yer var mı avşada ? Siz de avşa hakkındaki yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Evet beyler eylülde kuzenle bi haftalığına tatile gdicez ama nereye gdicez belli değil. Avşa gözüme takıldı, hem istanbula yakın hem güzel de bi hotel de buldum (70 lira dio yarım pansiyon,ben o paraya geçmiş yıllarda bodrum,fethiye vb yerlerde kalıodum fazla geldi açıkçası) ama avşayı genelde aileler tercih ediyor sanırım biz 2 genç orda rahat edebilr myz yani clublar,barlar var mı insanları nasıl ortam iyi mi ? Özellikle gitmiş olanlar cevaplarsa sevinirim,onun dşında denize sıfır günlüğü 60 tl yi geçmicek full ve ya yarım pansiyon olabilcek ortamı güzel yerleride yazabilirsiniz. Teşekkürler.

b u sene ordaydım erkekten çok kız var usta :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

12 yaşındayken Yıldız Tilbe'nin olsun mu olmasın şarkısı patlama yaptığında ordaydım. Denizi genellikle pis ve derindi. Çok fazla gezilecek alan yoktu ve pahalıydı. Tek artısı işte ada olması. Tabi aradan 9 sene geçmiş, neler değişmiştir bilemem. Ama ne zaman Avşa denilse aklıma Yıldız Tilbe gelir.

O sarkiyla ilgili benimde bi anim var ilk ciktiginda askerdeydim kantinde sira bekliyoruz ondeki eleman ne alacagina karar verememis yok o degil bu olsun falan filan gofreti secemedi kantincide sinirlendi tabi nebu olsunmu olmasini dert bana ugramasinmi ak diye basti kufuru hiv unutmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FMEELLİOPE

quote:

Evet beyler eylülde kuzenle bi haftalığına tatile gdicez ama nereye gdicez belli değil. Avşa gözüme takıldı, hem istanbula yakın hem güzel de bi hotel de buldum (70 lira dio yarım pansiyon,ben o paraya geçmiş yıllarda bodrum,fethiye vb yerlerde kalıodum fazla geldi açıkçası) ama avşayı genelde aileler tercih ediyor sanırım biz 2 genç orda rahat edebilr myz yani clublar,barlar var mı insanları nasıl ortam iyi mi ? Özellikle gitmiş olanlar cevaplarsa sevinirim,onun dşında denize sıfır günlüğü 60 tl yi geçmicek full ve ya yarım pansiyon olabilcek ortamı güzel yerleride yazabilirsiniz. Teşekkürler.

Konaklama,yemek işini filan naptınız hocam :D ?.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FMEELLİOPE

quote:

Konaklama,yemek işini filan naptınız hocam :D ?.

valla rezervasyonsuzda yer bulursuz geçen hafta 40 tl ye kaldık adam başı denize sıfır arka tarafalar günlük 20 tl de olabiliyor eylülde fiyatlar çok düşüyor ama akşamları soguk oluyor baya

• 3 sene önce gitmistim esimle istanbul yenikapı'dan gemiyle git gel 2 kisi 200 lira verdim.Orda inince zaten seni motel çalısanları filan elinde yazılarla karsılıyor seni ben ada motel diye bir yerde kaldım oda günlük 50 liraydı yani kisi bası 25 lira gibi düsün 2 kisiyseniz eğer yemek filan yok tabi ama odada klima,tv ve wireless vardı biz esimle denize gittiğimizde açardık klimayı geldiğimizde oda buz gibi olurdu denizi temizdir plajda satılan armut ve seftalinin tadı hala damağımdadır kesinlikle alın varsa bunun dısında gece klübü olarak çok övdükleri tanz var ama benim çok da hosuma gitmedi açıkçası.Travestisi bol olan bir yerdir her gittiğin barda görebilirsin.Sahil boyunca olan barlarda seni içeri çekmek için ilk biran benden tanza girisin benden gibi seyler söylerler ben artık o pazarcı ağızlarından o kadar sıkıldım ki yürürken önlerinden geçmemek için kumsaldan yürüyordum sonuç olarak fena değildi benim hosuma gitti.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.