Şimdi Ara

avukatım, 7 yıl sonra yeniden sınava hazırlanmak sizce mantıklı mıdır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zaman hiçbir şey için geç değil. ancak 2021 sınavıyla tıp kazanmak için biraz sınırları zorlamanız gerekecektir. eğer böyle bir karar alacak olursanız bana yazabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. geçen yıl 6k yapmıştım.

• Bu sene zor olabilir ama seneye için yapmanız mümkün. Duyduklarıma göre 45 yaşında bile mesleklerini bırakıp tıp okuyan insanlar var. Demek ki kazanmak mümkün. Yeteri kadar çalışırsanız niye olmasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne kadar geliriniz var ki bırakmak istiyorsunuz? Zamanla cevre yaptıkça işi kaptıkça maaşınız artacaktır hatta bir süre sonra dava almak istemeyeceksinizdir.Adliyeler tıka basa doluyken bunca dolandırıcılık hırsızlık cinayet gasp tecavüz dışında en basitinden alışverişte bile insanlar hukukun öznesiyken ve böylesine basit konularda bile dava çıkabiliyorken nasıl bir avukatın geliri düşük?

• Bu saatten sonra bu sınavı mı çekiceksiniz hocam? Alın maaşınızı keyfinize bakın. Ha tatmin edici değilse geliriniz dil öğrenin Yurtdışına gitmeye çalışın. Fakat tabi ki hukuk diplomanız orada bir iie yaramayacak. Düzgün sayılabilecek bir iş bulana kadar (muhasebecilik gibi) amelelik yaparsınız.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.