Bu kanun gercekten cok tehlikeli cocuklari koruyoruz ayagina küreselciler bütün sosyal medya platformlari icin kimlik onayini sart kosturacaklar ! Instagram Twitter tiktok vb. yerlere giris icin yas denetimi yapiyoruz ayagina bu platformlar icin artik Kimlik fotosu istencek ! Yani insanlarin bütün kimlik verileri ne idügü belirsiz insanlarin elinde gececekler yazilan her youm atilan her like aninda fislenecek ! Türkiyede son gelen bilgilere göre 13 yas altina sosyal medya yasagi getirecek ve kimlik onayini sart kosacak ! webrazzi Avustralya’da 16 yaş altına sosyal medya yasağı getirildi https://webrazzi.com/2024/11/29/avustralya-da-16-yas-altina-sosyal-medya-yasagi-getirildi< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 30 Kasım 2024; 10:27:48 > |
Avustralya 16 yas altina sosyal medyayi yasakliyor asil amac arka plandan kimlik onayina zorlamak !
-
-
Sen panel diye bir şey duydun mu hiç?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16 yaş altı zaten sosyal medya çöplüklerini kullanmasın bi zahmet. Hatta 20 yaş sınırı bile olabilir.
Nedir bu panel muhabbeti?
Doğumundan beri tüm hayatın telegram kanallarında. 1. sınıfta aldığın hayat bilgisi notundan hangi hastanede nereye muayene olduğuna kadar. Tüm kişisel bilgilerin, tüm varlıkların aklına gelebilecek her şeye ulaşmak mümkün. Ayrıntılı arama yapmana bile gerek yok isim soyisim yetiyor. Ünlüler ve siyasiler de dahil üstelik. Ama onları sorgulamaya çalıştığında devletimiz olaya hemen el atıyor tabii ama bizim gibi maraba takımının kişisel bilgileri ortalıkta fink atıyor.
Şimdi hâl böyleyken kimlik bilgilerini kim ne yapsın?
Discord'un yasaklanması üzerine görmüştüm bunu da panel dedikleri şey kişisel veriler mi yani? Şantaj vs bağlantılı bi şey sanmıştım.
Discord olayı şantajla ilgili. Senin hakkında her şeyi bilen biri sana çok rahat şantaj yapabilir. Nerde yaşadığını biliyorum nerede okuduğunu biliyorum aileni biliyorum dedikten sonra istediğine istediğini yaptırmak zor olmaz. Ama bunu discord'a özel bir şeymiş gibi lanse ettiler işte. Şuan herhangi biri herhangi bir Türk vatandaşının istediği bilgisine ulaşabiliyor.
Vatandaş kimlik bilgilerinden çok daha fazlasının ne idüğü belirsizlerin elinde zaten olduğunu bilmiyor sanırım.
Abi sen neyden korkuyorsun. Toplumların içlerine mıçılmış durumda zaten hiç kimsenin gizliliği yok günde toplam kaç dakika ossurduğumuza kadar her şey biliniyor zaten.
Her toplumun profili, hassas oldukları alanlar, toplumun sinir uçlarına, korkularına ve zevklerine kadar her şeyin datası herkesin elinde. Tek bir tuşla isyan başlatıp tek bir tuşla insanları evlerine tıkıyorlar zaten hali hazırda.
Kimlik bilgisini ele geçirmek nedir, herkesin yedi sülalesinin beyinleri ele geçirilmiş zaten.
Sosyal medyadaki denetimsizlik hiçbir ortamda yok, regülasyon şarttı yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 2 Aralık 2024; 11:1:39 >
-
iste bu zihniyet yüzünden halk özgürlügünü her gecen gün dahada kaybediyor ayni cindeki sosyal kredi sisteminin temel tasi bunlar
hükümetlerin isine gelmeyeni yazacaksin hesabin kapancak bir daha kimlik onayi isteyecek ve oradan 2. hesabi actirmayacak bununla o panel bilgilerin sizmasi birmi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 3 Aralık 2024; 17:36:27 > -
Çok geç akıllara gelen olumlu bir haber. Hatta sosyal medyaya girmek için reşit olunması gereken kararlar bile alınabilir. Hayır. Bu özgürlüğü kısıtlamak değil.
-
Gayette kisitlamak ben her yere kimligimi vermek zorundamiyim ? insanlari daha kolay fislesinler diye degilmi ?
sizlerde küreselci elitlerin bu icraatlerine anca alkis tutarsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 3 Aralık 2024; 19:49:40 > -
Amaç fişkemekse devletlet bunu istediği zaman yapar. Fakat sosyal medya kontrol edilemez, illagalitenin fink attığı, manipülasyon ve dezenformasyonun arşa çıktığı bir yer haline geldi. Önlem alınmazsa çok ciddi sorunlara yer açacak. Sorun illa yaş sınırı ile çözülmeyecek belki ama bunların da tartışılması gerek.
Hem ben niye küreselci elitlere destek vereyim? Trump 'ın oğlu muyum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 3 Aralık 2024; 19:55:8 >
Gayette insanlari fislemek icin alinmis bir karar bu böyle bir sacmalik olurmu ? Bunun diktatör rejimlerden ne farki var ?
Ancak diktatör rejimler halki daha fazla kontrol etmek ve fislemek ister bu uygulamalar zaten darbe dönemlerinden kalma.
Polis istedigi sahsi zaten buluyor ama böyle olunca bütün kimlik bilgileri sirketlerin eline geciyor ve insanlar fisleniyor.
Bir insan sosyal medyada suc isledide polis ne zaman bulamadi ? Su sacma bahaneye bak
Devlet bunu istedigi zaman yapiyorsa peki bu uygulamaya ne gerek var ? Yas siniriymis cocuklari korumaymis hepsini sadece bahane olarak kullaniyorlar !
Trumpun oglu degilsin ama kralcisin yani küreselci elitlere destek veren birisin.
Seni zaten küreselci diye 1 sene önce etiketlemisim daha fazla laf anlatmaya calismayacagim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 3 Aralık 2024; 19:59:19 > -
Kimlik onayı nedir ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X