Bildirim
Avustralya'da sıradan bi ev partisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
0:13 te ki kıvırcık sarı saçlı hatuna aşık oldum sanırım. -
Bu nasıl parti la çöppp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir grup insan toplanmış içki içiyorlar.Parti mi oluyor şimdi bu? Birde dans etmişler affedersiniz izlerken utandım. -
Bizim mangal partileri daha iyi çöp
Ev partileri fıs 100 m2 ye 200 kişi doluşmuş tavuk çiftliği gibi ha havuz ve bahçe partisi olur o ayrı bu ev partileri çok bunaltıcı görünüyor.
Çok Türk işi olmuş
Hoş ev partisi olayından da hiç hazzetmem, en kötü bir iki saat takılınır, sonra anlaştığın dişi alınır çıkılır, ya gider bir mekanda falan evlenirsin ya da eve gider gidiş amacınızı gerçekleştirirsiniz. Bir sürü kişi toplanıp boş boş takılmak biraz gereksiz. -
İBRETLİK CEVAP, ev sahibi zaten Türk hocamquote:
Orijinalden alıntı: urugakhina
Çok Türk işi olmuş
Hoş ev partisi olayından da hiç hazzetmem, en kötü bir iki saat takılınır, sonra anlaştığın dişi alınır çıkılır, ya gider bir mekanda falan evlenirsin ya da eve gider gidiş amacınızı gerçekleştirirsiniz. Bir sürü kişi toplanıp boş boş takılmak biraz gereksiz. -
Hemen yarın havuzluyu ayarlıyoruzquote:
Orijinalden alıntı: CR7_35
Ev partileri fıs 100 m2 ye 200 kişi doluşmuş tavuk çiftliği gibi ha havuz ve bahçe partisi olur o ayrı bu ev partileri çok bunaltıcı görünüyor. -
Grup mu yapsaydık?quote:
Orijinalden alıntı: T-E-K-
Bir grup insan toplanmış içki içiyorlar.Parti mi oluyor şimdi bu? Birde dans etmişler affedersiniz izlerken utandım. -
Hocam izlemeye değer bir şey olurdu oquote:
Orijinalden alıntı: Barbaroscakir
Grup mu yapsaydık?
Alıntıları Göster
Senimi kırıcam. Bir sonraki linkimi beklequote:
Orijinalden alıntı: Mr.Batu
Hocam izlemeye değer bir şey olurdu o
Alıntıları Göster -
Ben work and travel için Amerika’ya gittiğimde oradaki partilerde kimin şeyi kimin şeyinde belli değildi bu neymiş
Is yerinde sessiz izledim. Hal hareketleri gorunce otlu peynir koktu ofisquote:
Orijinalden alıntı: Barbaroscakir
İBRETLİK CEVAP, ev sahibi zaten Türk hocam
Alıntıları Göster
Edit:yanlis anlasilmasin, kotu anlamda demiyorum. Yabanci ozentilerinin aksine oldugun gibi olmak daha iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urugakhina -- 2 Mayıs 2018; 22:13:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu namuslu parti hocam, isler yüzünden aussie partilerine gidemiyorum. Gideyim onlarida kayit edecegim.quote:
Orijinalden alıntı: LastStand
Ben work and travel için Amerika’ya gittiğimde oradaki partilerde kimin şeyi kimin şeyinde belli değildi bu neymiş
böyle parti olmaz hocam,
parti kavramına hakaret..
ols olsa after party olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X