Şimdi Ara

Awox 65 İnç 4K UHD Tv 3249 TL Gittigidiyor +75 TL Chip para (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
5
Favori
13.130
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paneli neydi ki bu modelin arkadaşlar?
  • Awox marka tvlerin ses çıkışı berbat ötesi. 5.1 ses sistemi şart. Fiyata onu da ekleyin.

• Revenge® kullanıcısına yanıt
    panel genelde lg ips oluyor awoxta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

panel genelde lg ips oluyor awoxta.
    Tesekkurler lg ips cok kaliteli paneller var tabi ne kullandilar bunda bilmiyorum. Mesela lg ipsli vestel 65ud9000 gordum teknosada, yanindaki 15bin liralik samsungdan daha canliydi ekrani. Ben de bu vestelin bu modelinden aldim ama bana Samsung va panel denk geldi henuz kurulum yapmadim. Genelde karanlikta film ve arada sirada oyun icin kullanacagim. Ips istememe ragmen bu geldi belki hayirlisi budur :) Lg, Samsung alamiyorum Awox da almiyim Bari arasinda olsun dedim. Umarim kaliteli cikar Awoxtan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenge® -- 11 Ekim 2019; 1:36:46 >
  • Tv 3250 TL ye düşmüş. +75 TL chip para

• Uzak dur şeytan!!! Almamak için zor duruyorum. Fiyat çok iyi...

Alıp kullanan varsa özellikle memnun olmadıklarından bahsederlerse iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcıya sordum. Tek hoşuma gitmeyen yanı uydu alıcısının 4K olMAMAsı.

• zaltun kullanıcısına yanıt
    Boe display de oluyor 5500RST de o var büyük ihtimalle bu da aynı

bende awox ile vestel arasında kaldım. vestel 55ud8200 aldım. lg ips geldi. dinamik kontrast ayarında mükemmel görüntü aldım.açı problemi yok.şuanlık memnunum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyi yapmışsın, 3 yıl da garanti var vestelde., ben de 65ud9000 aldım samsung va çıktı hem de çok büyük diye istenmedi evde. Daha sonra 55ud8200 aldım henüz kargoya verilmedi umarım lg ips çıkar benimki de. 65 inci hala iade almaya gelemedi horoz lojistik pazartesi yaptım iade talebini, bugün cuma. iğrenç bir hizmeti var, vatan başka firma bulamıyor mu çalışacak anlamadım. Kaça aldın 55ud8200'i?
  • şeytan dürtüyor tvyi ayda yılda bi milli maçlar tv verilirse açar bakarım zor tutuyorum kendimi

ben geçen hafta teknosadan gece indirimi ile 2999 tl 12 takst bonus kampanyası ile aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Surekli olumlu yorumlar var , gecen sene 13 bine 65 inch lg b7 oled aldim

Oyle yaziyorsunuz ki, bunu 3 bine alir da b7 ile yan yana koyar en ufak fark hissedersem ...

Ovuluyorsa hakkini verecek, yok parasina gore muhabbetiyse neye gore iyi .. yani bir tv de gol oluyorsa bunda da oluyordur herhalde , baska nesini ovuyoruz ve neye kiyasla

Surekli sorunsuz , iyi sudur budur yaziliyor da neye gore

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Surekli olumlu yorumlar var , gecen sene 13 bine 65 inch lg b7 oled aldim

Oyle yaziyorsunuz ki, bunu 3 bine alir da b7 ile yan yana koyar en ufak fark hissedersem ...

Ovuluyorsa hakkini verecek, yok parasina gore muhabbetiyse neye gore iyi .. yani bir tv de gol oluyorsa bunda da oluyordur herhalde , baska nesini ovuyoruz ve neye kiyasla

Surekli sorunsuz , iyi sudur budur yaziliyor da neye gore
    İşte bu yüzden tv alırken mutlaka mağazada görmek gerekiyor. Ayni görüntüyü farklı tvlerde görüp ona göre değerlendirince sağlıklı oluyor. Ve fiyatlara da bakıp gerçekten f/p ürünü olur mu, olmaz mı bakmak lazım.

Yorumlar da fikir verir, ama görmeden karar vermek kumar oynamak gibi.

İnternette bulunabilirse karşilastirma videolari uzerinden de degerlendime yapilabilir.

Bu baglamda forumda bu tvyi alan veya magazada inceleyen arkadaslar kisa bir inceleme videosu cekip paylasabilse cok yardimi dokunur.

Mesela awox un 55 inc olan u5600str ve k5500rst modelleri youtube da karsilastirmali olarak var. İkisi de IPS olmasına ragmen U kodlu olan çok daha iyiydi.

Ek olarak o videodan yola cikinca LG panel kullanan U kodlu iyiyken BOE panel kullanan K kodlu bariz daha kötüydü. Eger 65 inc olan awox BOE panel ise kesinlikle gormeden almayin derim. Zira hayal kirikligi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avastos -- 18 Ekim 2019; 18:14:0 >

• Panel hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chembond

Panel hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
    Model kodu k6500rst.

Bir onceki mesajimda belirtmistim, 55 inc olan awox larda K serisi BOE panel, U serisi LG panel.

Bu 65 inc olan da K serisi, büyük ihtimalle BOE panel diye düşünüyorum.

• Ben awox u5600 str aldım görüntü cam gibiydi kasasını felan servis kurarken inceledim cok basarılı ama ısık süzmesi oldugu icin iade ettim ve 4k olmayan düz modelini aldım 4k gibi olmasada memnunum

• Rensjem kullanıcısına yanıt
    Nasıl memnunmusunuz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.