Şimdi Ara

Awox U5600STR 55' Android TV (Paylaşım Konusu) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
28
Favori
59.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bana bu tv nin standlı ölçüleri lazım ayaktan ayağa maksimum genişliği nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu U5600STR ile K5500 androidi arasında fark nedir acaba android menüsünün bir görselini yada videosunu paylaşabilecek olan varmıdır içinizde. İnternette baktım genelde U5600 ün inceleme videosu var Adem bey iki modeli karşılaştırmış sağolsun ama sadece kendi konuşup samsungun demo videosunu oynattığından oradanda birşey anlaşılmıyor.
  • arkadaşlar tüm sayfaları dolaştım fakat herkes bahsedilen tavsiye edilen görüntü ayarlarını palaşmamış,
    acaba lütfen ama lütfen biri tavsiye edilen en iyi görüntü veren ayarları paylaşma şansı varmıdır?

teşekkürler
  • kaanando K kullanıcısına yanıt
    selam serviis menüsüne nasıl giriliyor
    selam
    bu menuye nasıl giris yaptınız acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClockerTr28

selam
    bu menuye nasıl giris yaptınız acaba
    Source tuşuna bas, ardından 2580 tuşlarına bas

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tarayici film performansi amator çekim

Kutay Atlas Emreyoutube
    Awox U5600STR 55" Android TV tarayici film performansı
    https://www.youtube.com/watch?v=ULXFNkhkjsM&feature=youtu.be

• ClockerTr28 C kullanıcısına yanıt
    5600str sahibi isen source tuşu + 2580
    5500rst sahibi isen menu + 1147
  • Televizyonum bugun kuruldu, ilk izlenim güzel. Netflix hd paket kullanıyorum orta paket. Büyük ekranda iyi görüntü kalitesi kötü, düzleştmek için netflix full pakete mi geçeyim onunda intetnetim kaldırmaya bilir. Başka çaresi yok mu bunun?
    Awox U5600STR 55" Android TV (Paylaşım Konusu)

• Şu kanal geçiş hızını arttırsalar on numara olacak cidden

• Arkadaşlar stremio uygulamasını yüklenmiyor ne yapmam lazım?

• educationist E kullanıcısına yanıt
    televizyonunuzun verdigi sarı renk güzelmiş cogu kişi sorun yaşıyor bu durumdan. şanslısınız. netflix ust pakette bile olsanız internet kaldırmazsa kaliteyi düşürüyor. bir abimizin evinde de lg vardı netflix yukledık mi box s e. camur gıbıydı modem alt katta oldugu ıcın. bir tane repeater aldık taktık goruntu duzeldi.
    Evet hocam gayet iyi şuan için. Kanal geçişleri yavaş biraz ama zap yapmam daha çok netflix, iptv ve haber programları.

• kapisiz kullanıcısına yanıt
    ben yükledim sorun olmadı
  • educationist E kullanıcısına yanıt
    peki ayar yaptınız mı yoksa böyle mi geldi
  • Hiç bir ayar yapmadım hocam sadece ilk açılışta büyük bir güncelleme geldi 500 mb kadar onu yükledim ayrıca kanalları sıraladım . Sıralama işi biraz zahmetli TV nin arayüz güncellemesi lazım güncelleme ile sorunlar çözülebilir.

• az once tv yi actim.yaklasik yarim saat guncelleme yapti.
    kanal listesi gitmiş. simdi ugras dur kanallari bastan ayarlamak için.

miracast ile de baglanamiyorum.

evet fiyat uygun ama , kanal geçişleri,kumanda tepkime hızı,kanal duzenleme beni biktirdi.

diger odada 1 yildir kullandigim regal var. bu tarz problemlerin hicbiri onda yok.
    simdiki aklim olsa 55 degil 49 inclik baska bir tv alirdim.

• guncelleme sonrasi kanal arattigimda kanallarin yarisi cikmiyor. manuel frekans giris yapiyorum yine yok.

ayrica kanal listesinde kanallei çoklu atlatmak icin ch tuşları da calismiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hceb -- 15 Kasım 2019; 9:22:41 >
  • hceb H kullanıcısına yanıt
    Tvyi fabrika ayarlarina dondurun ve guncellemeyi yapmadan kullanin bir sorun olup olmadigini gozlemleyin

• 11.11 de aldığımız televizyon bugün geldi ve kuruldu arkadaşlar. Güncel yazılım var sanırım güncelleme yapmadı. Youtube 4k oynatıyor ama Netflix uygulamasını açınca sadece ekran görüntüleri diye birşeyler çıkıyor başka birşey çıkmıyor ekranda. İlk başta tv baya kasıldı kilitlendi tv ye dönmede felan sıkıntı oldu. Tv ye dönme yada googl e play yanıt vermiyor hataları verdi. Sonra fişten çekip yeniden açınca düzeldi gibi. Görüntü güzel. Sarılarda sıkıntı yok. Root için ilk mesajdaki dosyayı indirdim ama winrar da açarken Hata veriyor. Rootlayamadım. Burdaki dosya ile rootlayabilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.