Şimdi Ara

Awox U5600STR 55' Android TV (Paylaşım Konusu) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
28
Favori
59.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

benimki şimdide her youtube açtığımda youtube u güncelleyin diyor,güncelle diyorsun playstore a gidiyor ama orada güncelle seçeneği çıkmıyor,sadece aç seçeneği çıkıyor, aç diyince güncelleyin diyor,kısır döngü yani .bende ayarlardan youtube önbelleğini siliyorum o zaman youtube çalışıyor takii televizyon kapanıp açılana kadar.benzer durum yaşayan var mı?

valla keşke vestel regal vs alsaydım diyorum onlarda böyle sorunlar hiç yaşamadım.
    Merhaba bu sorunu çözebilidiniz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yagiz123 Y kullanıcısına yanıt
    youtube ile uğraşmayın, smartyoutube apk diye aratıp onu yükleyin

• Eski YouTube silinmiyor ki smart olanı yükleyelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kapisiz kullanıcısına yanıt
    yuklemen ıcın eskısını sılmene gerek yok ayrıca reklamsız ve 4k destekldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz123

Merhaba bu sorunu çözebilidiniz mı?

Alıntıları Göster
    Servisle konustum,birkac gune guncelleme gelecek dedi.beklioz

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanando

yuklemen ıcın eskısını sılmene gerek yok ayrıca reklamsız ve 4k destekldır
    Dediğin doğru çıktı, halloldu, sağ ol.

• kapisiz kullanıcısına yanıt
    silmenizi gerek yok, ancak gereksiz yere durmasını istemiyorsanız ve tv rootluysa root uninstaller ile silebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: scamur1978

silmenizi gerek yok, ancak gereksiz yere durmasını istemiyorsanız ve tv rootluysa root uninstaller ile silebilirsiniz
    Root işlemini tarif edildiği gibi yapmaya çalıştım. Supersu tv'de gözüktü gerisini halledemeyince bıraktım uğraşmadım.

• awox 55 u5600str yeni aldım Google Play'de uygulamarin çoğu görünmüyor apk dosyası yuklüyemiyorum

• birol292929 B kullanıcısına yanıt
    ayarları karıştır bilinmeyen kaynaklar diye bir bölüm var ona izin ver.google play tv için telefon için olan tüm programları göstermez kısıtlı yani.bilinmeyen kaynakları açınca elle apk yükleyebilirsin.
  • xman_91 X kullanıcısına yanıt
    hocam akşam eve gidinçe deneuecegim tesekkür
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalim2551

11.11 de aldığımız televizyon bugün geldi ve kuruldu arkadaşlar. Güncel yazılım var sanırım güncelleme yapmadı. Youtube 4k oynatıyor ama Netflix uygulamasını açınca sadece ekran görüntüleri diye birşeyler çıkıyor başka birşey çıkmıyor ekranda. İlk başta tv baya kasıldı kilitlendi tv ye dönmede felan sıkıntı oldu. Tv ye dönme yada googl e play yanıt vermiyor hataları verdi. Sonra fişten çekip yeniden açınca düzeldi gibi. Görüntü güzel. Sarılarda sıkıntı yok. Root için ilk mesajdaki dosyayı indirdim ama winrar da açarken Hata veriyor. Rootlayamadım. Burdaki dosya ile rootlayabilen var mı?
    winrar programınızı v4 ya da daha yeniz bir sürüme güncelleyin.
  • selam beyler
    acaba bu tv için en son yazılımı nerden temin edebilirim?
    kolay gelsin
  • Merhaba bende k55 alarak aranıza katıldım.

K55 için (menü 1147) Factory menü - picture setting - PQ advenced - DLC yi kapatıp OFF yaparsak insanların yüzündeki o aşırı parlaklık normale dönüyor görüntüde.
    Lakin TV yi kapatıp açtığımızda tekrar ON oluyor.
    Bunu nasıl sabit Off da bırakabiliriz acaba.???

Aynı durum DLC nin bir altındaki VIP içinde geçerli.

Bu ikisinin ON-OFF hakimiyeti bizde olursa k55 için sarı renk ve kontrast dan patlayan görüntüler kökünden çözülür bizim için.

Lütfen deneyip bir 5 dk öyle izleyiniz.

Not: TV'nin bulunduğu odada uydu yayını yok bir HDMI bağlantısı ile aldığım görüntüyü (Turkcell TV+) düzeltmeye çalışırken keşfettim.siz uydu bölümündeyken deneyiniz belki TV yi kapatıp açtığınızda DLC - OFF kalıyordur (umarım).
    Teşekkürler.

• uydu da olmuyor.

tv yi kapatıp açınca tekrar on" oluyor
  • selam tv hangi ekranı yani paaneli kullandığını neren bakıyoruz beyler??
  • scamur1978 S kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar,
    youtube yorumlarda farklı ayarlar,resimlerde farklı ayarlar ve videoda farklı ayarlar var.

sizden ricam sizin şuan en son final en iyi ayarlarınızı paylaşma şansınız varmıdır?
    çünkü baya toparladı sayenizde

iyi gecelewr.
  • ClockerTr28 C kullanıcısına yanıt
    Awox U5600STR 55" Android TV (Paylaşım Konusu)

bu ayarlar işinizi görür. üç aşağı beşyukarı oynayabilirsiniz

• K5500 rst tv'im bugün kuruldu.

Kendi üstünden gelen Andorid versiyonu 6, yazılım versiyonu 20190816214131
    olarak görünüyordu. Kanal listesi hazır halde gelmişti. Üstünde kurulu Netflix'i aptoid'ten güncellememe rağmen çalışmadı, ses var görüntü yoktu(Ekranda bir hata ile birlikte). Kendi içindeki kurulu Youtube görüntüsü çok parlak, insanların yüzüne nur inmiş gibi parlak. Tv'nin smart tarafının ekran rengi/parlaklığı düzenlenemiyor mu?

Kendi içinde çıkan medya oynatıcı mkv destekliyor,görüntü geliyor ancak ne DTS ne de AC3 ses desteklemiyor görünüyor. GooglePlay'den MXPlayer kurdum ama deneyemedim. MXPlayer da kısıtlamalardan dolayı resmi olarak DTS desteklemiyor ancak kolayca bulabileceğiniz custom codec ile destekler hale getirebiliyorsunuz(MXPLAYER ac3'ü zaten destekliyor).

Tv'yi güncellemesini yaptıktan sonra yeni versiyon 20191104171757 oldu. Kanallar gitti, tekrar taratma yapacağım.
    Güncelleme sonrasında evden çıkmak durumunda kaldığım için daha fazla uğraşamadım.

Donanım özellikleri(Aptoid'in ayarlarına girdiğinizde görünenler):

Sdk sürümü: 23
    Ekran boyutu:3
    Ekran Kodu: 400/320
    ESGL sürümü: 2.0
    Mikroişlemci:armeabi-v7a armeabi
    GMS:TRUE

olarak görünüyor, sistem güncellemesi öncesinde ve sonrasında bunlarda değişme olmadı.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.