Şimdi Ara

AXA SİGORTA DOLANDIRICILIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2013 yılında karıştığım kaza sonrası karşı tarafın ve benim zorunlu trafik sigorta şirketi AXA sigorta kusur oranlarını %50-%50 olarak belirlemiş ödemeler yapılmış karşı taraf aynı zamanda kaskolu olduğu için hiç bir ödeme yapmamıştır. Ben dosyanın bu şekilde kapanmış olduğunu düşünürken tam 2 sene sonra AXA dan beni arayan bir yetkili kusur oranlarının yapılan itiraz sonucu %100 benim aleyhime döndüğünü ve geriye kalan %50 lik kısmı ödemem gerektiğini söylemiştir.

Ben bu parayı mecbur ödeyeceğim arkadaşlar çünkü AXA beni icraya vermiş.Olayın üzerinden iki sene geçmişken bu şekilde işleyen bir mekanizma beni sigorta şirketleri ile bu sigorta şirketlerini düzenleyen üst kurullar arasında kirli işler döndüğünü aklıma getirmektedir.Zira son kusur oranını sigorta bilgi ve gözetim merkezi denen kurum belirlemiş benim yaptığım itiraz ise sonucu değiştirmemiştir.

Son itiraz mercim ise Sigorta Tahkim Komisyonu yada mahkemeler.Sigorta Tahkim Komisyonuna başvurmayı düşünüyorum bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.Saygılar.

• Olay niye iki yil sonra ortaya cikiyor bir itirazin sonucu iki yil sonra mi sonuclaniyormus bencede de o iste bir is var pesini birakmayin ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaskoyu niye yaptırıyoruz kusurlu olsan da ödesin diye. Kusur oranı sadece sizin sonraki poliçeleri etkiler. Kasko limiti aşılmadıkça sıkıntı yok. Lüks bir araç mı karşıdaki? 2 sene sonra böyle birşeyle karşılaşmanız saçma. Davalık olur..
  • Bana çarpan araç Vw Polo idi sadece onun ön tamponda hafif çatlak vardı.Onun masrafı taş çatlasa 200 tl yi geçmez. Hasarın büyük kısmı benim araçta idi.Bende kasko yoktu. Dediğiniz gibi olaydan 2 yıl sonra böyle bir değişiklik çok saçma sigorta şirketleri kusur oranlarını istediği gibi kendi lehlerine çevirecek ise biz neden trafik sigortası yaptırıyoruz Nasıl bir mekanizma bu? İnsanın aklı almıyor.Saygılar..
  • Teşvikiye camisinin karşı sırasında o caddeden Maçkaya doğru 100 mt yürü..Sağda kocaman bir bina var..Sigorta reasürans merkezi...işte oraya AXA sigortayı şikayet et..Bütün sigortalar oraya bağlı....Onlar gerçek çözüm yeri...Zaman geçirme...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.