Şimdi Ara

Axess harcama sozune ucretsiz faizsiz taksitli avans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
2.122
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanan arkadaslar varmi ben gecen sene haziranda aylik 7000 harcamaya 5200 nakit avans kullandim.kullanacaginiz nakit avansa gore sistem harcama sozunuzu belirliyor...

Kampanyadan Axess, Wings ve Free asıl kart sahipleri faydalanabilecektir.
    Bedava Taksitli Avans’tan faydalanmak için kredi kartınız ile 12 ay boyunca aylık harcama sözü vermeniz gerekmektedir.
    Bedava Taksitli Avans; 200 TL -15.000 TL arasında ve 12 aya kadar taksit için geçerlidir.
    Aldığınız Bedava Taksitli Avans, eşit taksitlerle ekstrenize yansıyacaktır.
    Almak istediğiniz Taksitli Avans tutarı için vermeniz gereken harcama sözünüzü;
    Akbank Direkt İnternet --> Kartlar --> Nakit İhtiyaçlarım --> Sözünüze Taksitli Avans menüsünden veya
    444 25 25'i arayarak öğrenebilir, talebinizi anında gerçekleştirebilirsiniz.
    Aylık harcama sözünüz kampanyaya katıldığınız günden bir gün sonra başlar ve 1 ayı kapsar.
    Kampanyadan yararlanmak için toplam kredi kartı limitinizin en az vereceğiniz aylık harcama sözü kadar olması gerekmektedir.
    Aylık harcama sözünüze kampanyaya katıldığınız asıl kartınız ve asıl karta bağlı ek kartlarınız ile yapacağınız tüm alışveriş işlemleri, nakit işlemler, otomatik fatura ödeme talimatı ile fatura ödemeleriniz ve fon talimatlarınız dahil olacaktır.
    Borç Transferi, Axess Tüketici Kredisi işlemleri, tüm faiz ve ücretler, önceki dönem harcamalarınız, harcama sözü karşılığında kullanacağınız Taksitli Avans tutarı ve bekleyen taksitleriniz aylık harcama sözünüze dahil değildir.
    Aylık harcama sözünün gerçekleştirilemediği her ay için kampanya ücreti ekstrenize yansıtılacaktır. Kampanya ücreti, almak istediğiniz Taksitli Avans miktarına göre değişmektedir. Talebiniz sırasında kampanya ücretini öğrenebilirsiniz.
    Akbank Kredi Kartları ile diğer Axess Harcama Sözü Kampanyaları faydalanmaya devam eden müşterilerimiz bu kampanyadan yararlanamaz.
    Koşulsuz kampanya iptali, Taksitli Avans’ı kullanmadığınız sürece, ilk 3 gün içerisinde 444 25 25'i arayarak gerçekleştirilebilecektir.
    Kampanyada harcama sözü verdikten sonra, 3 gün içerisinde Taksitli Avans’ın tamamı veya bir kısmının kullanılması durumunda, kampanya iptali harcama sözünün tamamlanması için kalan ay sayısı ile aylık kampanya ücretinin çarpımı kadar kampanya ücreti yansıtılarak yapılabilecektir.
    Kartınızı isteğe bağlı olarak kapatmanız ya da idari takip nedeni ile kartınızın kapanması durumunda; harcama sözünün tamamlanması için kalan ay sayısı ile aylık kampanya ücretinin çarpımı kadar kampanya ücreti bir sonraki ekstrenize tek seferde yansıtılır.
    Kartınıza son ödeme tarihi itibariyle asgari ödeme tutarının altında ödeme yapmanız ve/veya toplam limitinizin yetmemesi nedeni ile aylık harcama sözünüzü gerçekleştiremezseniz, bir sonraki ay ekstrenize kampanya ücreti yansıtılacaktır.
    Kalan kullanılabilir limitiniz aylık harcama sözünüzü gerçekleştirmenizi sağlayamıyor ise, ara ödeme yaparak harcama sözünüzü gerçekleştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deccar -- 3 Ocak 2018; 21:21:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl yapıyoruz bu dediğini?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aylık 7000 mi o kadar param yokki

• Kullanacaginiz nakit avansa gore....1000 neyse harcama miktarini banka otomatik belirliyor.

• Bir yıldır var bu olay

• 3-4 yildir kullaniyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1000 tl 5 taksit sectim sadece 12 ay taahüt teklif etti. kart aidatını yansıtacaklar demekki bu ay
  • Aylik harcama taahutu ne kadar cikti...

• 1900 küsür bana cazip gelmedi..
  • Her ay 7 bin yılda 84 bin harcama karşılığında 5200 tl faizsiz nakit avans doğru mu hocam

• 200 tl alayım dedim aylık 1000 tl harcama istedi, yuh.
  • EXUBERT kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.