Şimdi Ara

Axess ile Market Alışverişlerinize 80 TL Chip-Para Fırsatı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Axess ile Market Alışverişlerinize 80 TL Chip-Para Fırsatı!

Axess'le market, gıda sektörlerinde yapacağınız 250 TL ve üzeri her ikinci harcamanıza 20 TL, toplam 80 TL chip-para fırsatı! Hemen kampanyaya katılın! Son gün 31 Mayıs.

Kampanya detayları:

• 10-31 Mayıs tarihleri arasında kampanyaya kaydolan ve Axess'le market, gıda sektörlerinde tek seferde yapılan 250 TL ve üzeri her ikinci harcamaya 20 TL, toplamda 80 TL chip-para verilecektir.
    • Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Juzdan'dan “Hemen Katıl”a tıklayarak ya da Akbank'ta kayıtlı cep telefonu numarasından "GIDA" yazıp 4566'ya SMS göndererek kampanyaya kaydolması gerekmektedir.
    • Bir müşteri market kampanyası kapsamında en fazla 80 TL chip-para kazanabilir.

Kampanyaya internetten yapılan harcamalar dahil değildir.

• Yurt dışı işlemler kampanyaya dahil değildir.
    • Aynı gün aynı iş yerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyadan ödül kazanır.
    • Kazanılan chip-paralar kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra anında karta yüklenecektir.
    • Katılım için gönderilen SMS'ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.
    • Kampanyaya bireysel Axess kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar dahildir.
    • Kampanyaya Wings, Bank'O Card Axess (Odea Bank), ticari kartlar, banka kartları ve Free kartlar dahil değildir.
    • Chip-para kullanımı gerçekleştirilen işlemler kampanyaya dahil değildir.
    • Nakit çekim işlemleri, EFT/Havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    • Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
    • Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• Kampanyaya internetten yapılan harcamalar dahil değildir.

• Akbank 200tl yapilan citayi 250tl cikartma yolunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 liraya 20 TL ......hey gidi eski günler ozlememek elde değil ....100/20. 25/10 TL alırdık hepsi mazide kaldı.

• 2. 5. Bu kampanyalar devam ettikçe kartı kapatasım geliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fener19 kullanıcısına yanıt

Hangi yıllardı hocam o zamanlar? Şimdiki kampanyalar gerçekten tırt. Şu ortamda en çok bankalar kar elde ediyor ama kampanyalara bu yansımıyor ne hikmetse.

• kartı cüzdanda taşımaya bile değmez.. unut gitsin benim için...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. Alışverişinden sonra yaziyinca sinir oluyorum ve katılmıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • internet çağına , internet dahil değil demek

• kanarya75 kullanıcısına yanıt

Enflasyonun şu anki resmi oranın en fazla beşte biri olduğu zamanlar.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Pandemi bitti. Kıçınızı kaldırıp markete gidin sağa sola yükleme yapmayın ulan demek istemişlerdir belki.

Saçma salak işler. Oran harika ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 10 Mayıs 2022; 21:20:27 >
  • piri.reis kullanıcısına yanıt

Bu devirde olacak sey degil, bırakın bizim gibi bankayı diyorlar adeta.

• kanarya75 kullanıcısına yanıt

Çok fazla değil üç dört sene önce çok daha güzel kampanyalar olur üç dört kart ile kampanya takip eder yuzdesel olarak daha kârlı dişe dokunur kazanımlar olurdu. Şimdi artık markete gitmeden önce hangi kampanya var diye bakasim gelmiyor yok ilk alışveriş ten sonra yok şu bu derken işin suyu çıktı

• Akbanktan çok memnundum ama 2022 başladığından beri çok cimrileşti artık kampanyalarını bile takip etmez oldum

• Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?

• piri.reis kullanıcısına yanıt

İnternet için genel kampanya gelecek anlaşılan bu şartı koyduklarina göre

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    250 TL yapıyor ama chip para hâlâ 20..
    O da her ikinciye.. 😡

• Oran düşük olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 e 80TL...

Vay anasını.

• Oran yüksek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.