Şimdi Ara

Axess ile OPET'te 4 Kez 200 TL'ye 50 TL'ye Varan Chip-Para!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Ekim - 15 Kasım 2022 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Axess üyesi OPET istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamanıza, Juzdan’dan kampanyaya katılarak 50 TL chip-para, SMS ile kampanyaya katılarak 40 TL chip-para kazanma fırsatı!

Kampanyada kazanılan chip para 22 Kasım 2022’ye kadar kampanyaya katılan Opet istasyonlarından yapılacak akaryakıt veya otogaz alımında geçerli olacaktır.

Kampanyaya Juzdan’dan katılmak ve faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin “Hemen Katıl” butonuna tıklaması veya kampanyaya SMS üzerinden katılmak ve faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahipleri ve tüzel müşterilerin Akbank’ta kayıtlı cep telefonundan “OPET” yazıp 4566’ya SMS göndermesi gereklidir.

Tüzel müşteriler kampanyaya sadece SMS ile katılabilir ve en fazla 40 TL chip-para kazanabilirler.

Kampanyaya dahil olan Axess üye işyeri OPET/ SUNPET istasyonlarının listesine ulaşmak için tıklayınız.

Kaynak: https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/15783/axess-ile-opette-4-kez-200-tlye-50-tlye-varan-chip-para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waybe -- 1 Ekim 2022; 1:21:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladığım kadarıyla yakıtta kullanım kısıtlaması yok. Doğrudan chip-para olarak verilecek. Değerlendirilebilir.

Teşekkürler. Axess ile OPET'te 4 Kez 200 TL'ye 50 TL'ye Varan Chip-Para! 

Edit: Yalnızca akaryakıt ve gaz alımında kullanılıyormuş. Yine de güzel kampanya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofLee34 -- 1 Ekim 2022; 9:42:25 >
  • 4*200/50 yerine 800/50 deseydi de insanlar sürekli benzinliğe gitmek zorunda kalmasaydı 🤔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt

teb yapıyor arada 1000 tl ye yapıyor ama en azından tek seferde olduğu için kolay oluyor

200 tl 8 litre yapıyor pompayı araca takmaya değmez benim araç 70 litre :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 1 Ekim 2022; 11:52:30 >
  • Bölgemde ki en büyük Opet Axess işyeri değilmiş geçerken almış bulundum, kasada öğrendim. 200 TL'lik isterken insan biraz da utanıyor, ne hale geldik :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Farklı günler saçmalığının hikmeti nedir acaba?

• geçen gün 200 liralık aldım, ödemeyi axess ile yaptım.

sonra kampanya olduğunu öğrenip katıl butonuna tıkladım ama yemedi.

1 adet harcama boşa gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 12 Ekim 2022; 14:23:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Word bp de 70 tl veriyor

keza ziraat 75 tl veriyor marka ayırmaksızın

ama öyle oynar döner ki petrol fiyatları zam gelmeden veya indirim olunca depomu doldursam ki 60 litre zaten puandan fazla kar ediyorum farklı zamanlarda olunca zam geliyor ve bize kaçıyor bazen :(

• Akbank'ın hacklenme olayları nedeniyle axess kullanmama kararı aldım.Artık vakıfbank bankomat kart ile nakit çalışıyorum.Vakıfbank 4 x250 ye 75 tl veriyor. Nakit harcamaya geçince Ayda 2000 civarı alışveriş harcamamda düşme oldu.Puan uğruna ne çok luzumsuz alışveriş yapıyormuşum.Axess ile OPET'te 4 Kez 200 TL'ye 50 TL'ye Varan Chip-Para! 

Axess ile OPET'te 4 Kez 200 TL'ye 50 TL'ye Varan Chip-Para!

• chh73 C kullanıcısına yanıt

Bana da kk ile 4*350 ye 50 vermiş. En iyisi nakit.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.