< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 4 Ocak 2024; 19:2:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AXESS JUZDAN 1.99 Taksitli Nakit Avans
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
kişiye özel muhtemelen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Degil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
limitim yok ve arttırmıyorlar şimdi de tüm bankalardaki limitim doluymuş
-
Sanmıyorum
-
Bunun Axess için yöntemini daha önce yazmıştım. Birkaç hafta boyunca Akbank hesabınıza para gönderip geri çekin. Yani hesaba para girip çıksın. Ondan sonra limit artıyor.
-
geri çekerken eft masrafı problem toslayıda kapattıydım
-
-
Paylaşım için teşekkürler ancak konusu mevcut forumda ve son 3 aydır sürekli tekrarlanıyor kampanya juzdan'da.
https://forum.donanimhaber.com/juzdan-ile-15bintl-taksitli-avans-6-taksit-1-99-faiz--157238998
Seçil erzan görmesin hocam dikkat
-
İki aydır çekiyordum gene gelmiş gene yararlandım.
-
Bankaların işine akıl sır ermez.
Şu an ziraat'in kredi kartını banka kartı gibi para yükleyerek kullanıyorum limit azlığından.
Bu hafta millete limiti yağdırmış ama bana gene vermedi ziraat.
-
-
istediğiniz gibi kullanın avukatım. Onlar göz boyama herhangi bir yaptırımı yok.
Devletten korkuyorlar ondan dolayı zan altında kalmamak icin böyle bir onay aliyorlar.
Nebatinin döneminde girdi hala kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaypatronu -- 4 Ocak 2024; 21:18:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konuyu okuyunca daha onceden 1 kez kullanmistim bidaha vermezler sanmistim yine juzdan uzerinden kartlarim kredi karti taksitli islemden yapistirdim 15i
Tesekkurler.
borsada kredili işlemle milyonları kaldıran aracı kurumlara ses çıkarmayan devletimiz benim faizle borç aldığım 15 bin TL ile ne yapacağıma karışıyor.. hukuken böyle bir hakkı yok.. akbanktan aldığım parayı aynı bankadan hisse alıyorum..
Benim Juzdan hesabında böyle bir seçenek yok. Bunun için ayrıca Akbank hesabının da mı olması gerekiyor?
-
Akbank hesabınız ve kredi kartiniz olması gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- pratik finansman kart nakite çevirme
- enpara youtube premium
- qnb nakit ödül promosyonu
- ziraat prestij kart
- bonus forum
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- n11 çabuk
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X