Şimdi Ara

Axess Mastercardınız ile Otovinn.com'da İkinci Oto Yıkama Hediye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.721
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Axess Mastercard®'ınız ile otovinn.com'dan veya mobil uygulamadan Masterpass™ üzerinden alacağınız ilk oto yıkamanızdan sonra; ikincisi ücretsiz!

Kampanya detayları:

Kampanyadan yararlanmak içinwww.otovinn.com ‘dan ya da Otovınn Mobil Uygulamadan 1 adet standart araç yıkama hizmetini Masterpass™ ile satın almak gerekmektedir.
    Kampanya 31.12.2019 tarihine kadar geçerlidir.
    Kampanya ‘’Binek, SUV, Kamyonet ‘’tipi araçlarda geçerlidir.
    Kampanyadan 1 kişi ayda en fazla 2 defa yararlanabilir.
    Kampanya ticari amaçlı toplu alımlarda geçerli değildir.
    Sadece bireysel kullanıcılar için geçerlidir.
    Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.
    1 standart araç yıkama hizmeti Masterpass™ ile satın alındıktan sonra, Otovınn’dan 1 adet standart araç yıkama hizmeti hediye olarak sistem tarafından araç plakasına yüklenir.
    Otovınn noktalarında kullanıcının isteğine göre ya QR kod oluşturarak ya da araç plakası ve şifresi ile hizmet kullanımı yapılır.
    Bu kampanya sadece Maestro ya da Mastercard® ’ını kullanarak Masterpass™ ile ödemelerini gerçekleştiren kullanıcılar için geçerlidir.
    Otovınn ve Mastercard® haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

.
    Axess Mastercardınız ile Otovinn.com'da  İkinci Oto Yıkama Hediye!

Edit: Arkadaşların isteği üzerine "ikinci" ibaresi eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanyasar -- 4 Nisan 2019; 21:44:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlığa ikinci ibaresini ekleyin hocam.
  • keşke başlığa 1 alana 2. hediye de yazabilseniz.
  • Yalniz axess değil, bütün MasterCardlar için geçerli. Cepteteb ile yararlanmistim kampanyadan. Ücret 40 TL

• 1 yıkama 20 liraya geliyor. zaten 20-25 tl çoğu yerde
  • Vodafone ile ayda 3 defa ücretsiz yıkama hakkım varken ücret ödemeye ne gerek : )
  • Doblo.da gecmiyo demi? Transporterlarin otomobil sayildigi yurdumda bizimki Kamyonet namussuz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boa17 kullanıcısına yanıt
    O hangi kampanya hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunner92fb

O hangi kampanya hocam?

• boa17 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kuveyttürk özel müşterilerine de ücretsiz oto yıkama kampanyası var. Ben denemedim ama belki faydalanmak isteyen olabilir.

Kuveyttürk müşterisi olmak ile Kuveyttürk özel müşterisi olmak arasında ne gibi bir fark var bilmiyorum. Bilen varsa yazabilir.
    www.kuveytturkozel.com.tr
    Sayfa Bulunamadı! | KuveytTürk | Özel Bankacılık
    https://www.kuveytturkozel.com.tr/kampanyalar/otovinnda-ucretsiz-oto-yikama-hakkiniz-var.6.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: boa17

Vodafone ile ayda 3 defa ücretsiz yıkama hakkım varken ücret ödemeye ne gerek : )
    Haftasonu internet paketinizi aldıktan sonra 30 gün içerisinde, anlaşmalı Otovınn noktalarında haftaiçi ücretsiz iç-dış oto yıkama hakkınızı sadece haftaiçinde kullanabilirsiniz.

Ayda 1 defa hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proferbil

Kuveyttürk özel müşterilerine de ücretsiz oto yıkama kampanyası var. Ben denemedim ama belki faydalanmak isteyen olabilir.

Kuveyttürk müşterisi olmak ile Kuveyttürk özel müşterisi olmak arasında ne gibi bir fark var bilmiyorum. Bilen varsa yazabilir.
    https://www.kuveytturkozel.com.tr/kampanyalar/otovinnda-ucretsiz-oto-yikama-hakkiniz-var.6.aspx
    Tüm başvurular Kuveyt Türk Bireysel Bankacılık şemsiyesi altında açılmaktadır. 2 Milyon TL veya bunun eşiti döviz ile hesap açan müşterilerimiz Kuveyt Türk Özel Bankacılık hizmetlerinden faydalanabilmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

Haftasonu internet paketinizi aldıktan sonra 30 gün içerisinde, anlaşmalı Otovınn noktalarında haftaiçi ücretsiz iç-dış oto yıkama hakkınızı sadece haftaiçinde kullanabilirsiniz.

Ayda 1 defa hocam.

Alıntıları Göster
    1 den fazla hat var

• quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

Tüm başvurular Kuveyt Türk Bireysel Bankacılık şemsiyesi altında açılmaktadır. 2 Milyon TL veya bunun eşiti döviz ile hesap açan müşterilerimiz Kuveyt Türk Özel Bankacılık hizmetlerinden faydalanabilmektedir.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim bu ayrıntıyı görmemiştim.

hesabımda 2 milyon TL olunca kampanya bitmezse faydalanırım.

• MasterCard kampanyası devam ediyor.2 iç dış yıkama 40 TL

• Kampanya hala dewam ediyormudur??

• quote:

Orijinalden alıntı: jek55

Kampanya hala dewam ediyormudur??

He mk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jek55 kullanıcısına yanıt

Ebeyn

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.