Axess’e özel 16 Kasım – 7 Aralık tarihleri arasında Masterpass ile Migros Sanal Market’ten yapacağınız ilk 250 TL ve üzeri harcamaya 25 TL indirim! Kampanya detayları:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan441907 -- 17 Kasım 2020; 14:57:18 > |
AXESS - Migros Sanal Market’te Masterpass ile 250/25
-
-
250/25 yazsaydin girmezdik konuya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Basligi axess diye guncelle
Başlık güncellendi.
Yakında ağız bakım haftası var. İyi indirim olursa bu kampanya değerlendirilebilir.
-
Garantipay 300/100 mü ne vardı sanki
-
Hocam Garantipay 300/50 TL'ydi fakat 15 Kasım'da kampanya bitti.
275₺ alışveriş yapılırsa 25₺ indirimden sonra ara tatil kampanyasından 25₺ de chippara gelir diye düşünüyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam birinci 250 ye 25 TL chip para vermiyor iki defa 250 TL olursa 25 TL chip para veriyor.
Evet hocam haklısınız
Tekrar okuyunca farkettim
Her ikinci 250₺ harcamaya yazıyormuş
50₺ chippara için 1000₺ harcatıyorlarmış
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu kampanyadan faydalanabilen oldu mu? Şartlara uygun kartın bilgisini girdimde, 250 üzeri tutarlı sepette anında indirim falan yapmadı.
-
Kartınız masterpass a kayıtlı olmalı. Ödeme ekranına gelince masterpass ile ilgili ibare çıkacak, çıkmadıysa kart bilgilerini girdikten sonra alttaki Kredi kartı bilgilerimi MasterCard altyapısıyla saklamak istiyorum seçeneğine tıklayınca 25 TL indirim uyguluyor.
-
Tam olarak dediklerinizi yaptım, kartım hatta Masterpass'e kayıtlıydı, ekstra kontrol de ettim ama olmadı. Hem Migros hem de Akbank'a kayıt açtım şimdi, sebebini anlayamadılar onlar da. Belki migros money hesap sahibiyle kart sahibinin aynı olmasını da bekliyor olabilirler. Benim açımdan değildi.
-
Tarayıcıdan girin ve indirimi uygulaya basın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X