Şimdi Ara

Ay sonu ehliyet alıyorum. Scooter önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normalde B ehliyetle iş gören 50 cclik scooter alacaktım, hatta belirlemiştim alacağım motoru nerdeyse ama yorumlarda hep "50'lik alacağına A ehliyet al, 150 cclik scooter ya da motor al daha iyi ve fiyat olarak daha uygun" yorumları gördüm.

Ay sonu ehliyeti alacağım bi aksilik olmazsa. Daha önce hiç motor kullanmadım. Netten Altın Elbiseli Adam'ın videolarını izliyordum. Vefatından sonra baya üzüldüm zaten, izlemeye ara verdim ama baya faydalı videoları.

Neyse sonuç olarak maksimum 5-6 bin lira civarı (2.el), 150 cc civarı bir scooter arıyorum. 2. el aramamın sebebi de daha ilk defa kullanacağım için illaki bi yerini vurup çizicem :)

Scooter alma sebebim de İstanbul'da trafiğe takılmadan rahat rahat işe gidip gelebilmek veya yine kısa mesafeli ulaşımlar. Maksimum Anadolu-Avrupa arası geçerim keyfi olarak. Öyle şehirler arası, uzun mesafeli bir ihtiyacım yok yani.

Tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

• Kask mont eldivene de bütçe ayır, Scooter olarak zorlayabilirsen pcx al başka düşünme bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır Tvs veya Hero Al Hintli

Koruma demiri oluyor scooter için orta ayak koyma yerinden başlayıp komple etrafı dolaşıyor max 300 tl Al taktir illa düşer devirirsin demir bunun için var

• quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Kask mont eldivene de bütçe ayır, Scooter olarak zorlayabilirsen pcx al başka düşünme bile.

Evet elbise, kask hatta kask kamerası bile almayı düşünüyorum.

Pcx ilk aşamada fazla olmaz mı? Yani o motoru ben uzun soluklu kullanırım zaten. İlk aşamada biraz daha dandik, kırılıp dökülürse içim kötü olmayacak bir şey olsa daha iyi olur sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Sıfır Tvs veya Hero Al Hintli

Koruma demiri oluyor scooter için orta ayak koyma yerinden başlayıp komple etrafı dolaşıyor max 300 tl Al taktir illa düşer devirirsin demir bunun için var

Teşekkürler. Koruma demiri olayını ilk defa duydum. Varsa öyle bişey alırım dediğin gibi

• Ay sonu ehliyet alıyorum. Scooter önerisi ? bu örnek Tvs Jüpiter

Sen kendi scooter marka model yaz bak nasıl bir şey (mont gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 17 Ağustos 2017; 11:10:10 >
  • uA * Nedvedmania kullanıcısına yanıt
    kask kamerası alma noolursun! kamera takan motorcuya bir şeyler oluyor, kendini trafik müfettişi falan zannediyor kamerasına kayıt etmek için olay aranıyor kendini ve diğer herkesi tehlikeye atıyor.
  • Doğrudur bi artistlik katıyordur muhtemelen ama bi yandan da koruma sağlıyor :) Kaza vs olunca hem kayıt oluyor hem de tartışma anında kamera olunca karşı taraf ona göre hareket ediyor

Hero Dash alacağım galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA * Nedvedmania -- 17 Ağustos 2017; 13:10:58 >
  • çin malı scootera bulaşma.
    ikinci el sym fiddle veya yamaha delight öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.