Şimdi Ara

Ayağım uyuşuyor, saçım dökülüyor :((

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 20 yaşındayım, saçım dökülüyor, sakallarım dökülüyor. Bazı şeyleri çok kafama taktığım içindir sanırım.
    Hele ki şu aralar çok stresliyim. Hepsini hep içime atıyorum hep. Çok bunaldım herşey üstüme geliyor. Psikiyatr'a gitmeyi düşünüyorum. 2 gün önce doktora gittim saç-sakal ile ilgili. Stresdendir dedi. Ailem yanımda olduğu için yok ki ne stresi dedim. Ama işte ben ne kadar içeri atsam da bir yerlerden kendini belli ediyor stres.

Stresin ayrıntısına girmiyeceğim ama çözmem gerekiyor artık bu problemi.
    Kafa dağıtmak için neler yapılabilir?
    Derslerimin çok yoğun olmasına rağmen online oyun tavsiye ederseniz güzel olur. Başka türlü kafa dağıtamıyorum çünkü. (alkolu denemedim).

Bu kadar stresle birlikte yaptığım işe odaklanamama, birinin yüzüne mal mal bakma gibi durumlar da mevcut. Cidden çok kötü durum ya.

Cıvık esprilerle moralim düzelmeyeceği, stresim azalmayacağı için Konu Dışı Özel'i seçtim bu konuyu açmak için.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManceD -- 10 Ocak 2011; 22:01:16 >

• yani simdi world of warcraft cidden kafa dağıtmakta etkili, sevgiliden sonra ilac gibi geliyor diyebilirim
    ama dersleriniz yoğunsa filan tabi tavsiye etmesem daha iyi :)
    oyun bir yana
    alın bir kac dostunuzu yanınıza hem icin hem dertlesin dök bütün icindekileri
    icine atma artık
  • online oyun yerine bence evde kendin yapabilceğin şeyler ile uğraş.

Tam bilgim yok ama gemi,uçak maketi gibi şeyler yaparsan iyi vakit geçirirsin
  • @fod
    WoW olabilir. Dersler yoğun ama günde 1 saatin zararı olcağını düşünmüyorum.
    Ayrıca önerin için çok teşekkür ederim de öyle ortam yapıcak bir arkadaşım maalesef yok.

@Mister No
    Maket işi kafama yattı. Hemen araştırıyorum. Fikir çok güzel, çok teşekkür ettim.
  • Arkadaşım zor bir durum gerçekten.Bu durumda sana yabancı dizi önerebilirim.Chuck,dexter,lost,prison break gibi diziler seni direk etkisi içine alacaktır.Bu önerdiğim dizilerin hepsi çok güzel dizilerdir.Ancak aralarından prison break sana daha iyi gelecektir.Durmadan izlersin.Ne stres kalır ne bişey.
  • @uzunsaclıkeladam
    Dizilere de bakayım. Teşekkürler önerin için.
  • Kitap okuyabilirsin tarih seviyorsan tarih kitapları v.s. olabilir. 1-2 tane online olmayan savaş oyunu al oyna. Resident Evil5 öneririm.Komedi ve macera filmleri çok iyiy gider Sonra sohbet odalarına fln gir chatrouletteye gir sanalda olsa birileriyle dertleşebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaşlarım dökülüyor
    8 yıl önce açıldı
    Saçım Çok Seyreldi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Enstrüman çalmak nasıl fikir?Bence faydalı olur.
  • Hocam oyuna bulaşma dersler var kötü etkiler, wow dediğin olay "günde 1 saat" ile başlar, sonraları "ya dur şu job'ı da az daha kasayım, event bitsin kaparım, raid var bir tur daha döneyim" gibi mazeretler ile 1 saatten sabahlamaya kadar varır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManceD

@Mister No
    Maket işi kafama yattı. Hemen araştırıyorum. Fikir çok güzel, çok teşekkür ettim.

bende yapmak istiyorum,zevkli bi işe benziyor

Adam yapmış

Ayağım uyuşuyor, saçım dökülüyor :((

• Öneriler için teşekkürler. Kitap okumak, enstrüman çalmak güzel fikir.

@Ares
    Sağolasın uyarı için. Zaten o konuda tecrübeliyim. (rekorum 18 saat)

@Mister No
    O maketliği aşmış biraz. Bildiğin gemi olmuş.

Ekleme: Ben yatıyorum, herkese iyi geceler. Yarın tüm cevaplara bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManceD -- 11 Ocak 2011; 23:48:36 >
  • Kardeş bence dizi izlemek, oyun oynamak, gibi çözümleri geç bunlar seni ilerde daha da sıkar. Bence bir an önce sorunlarının üstüne git.
  • İKRA
  • PM attım hocam oradan yazabilirsin benim cevabı bazı önemli olabilcek konuları yazmam buraya çünkü konu dışıtam düzelmiş değil.
  • konu up'lansın diye mesaj yazıp silmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

konu up'lansın diye mesaj yazıp silmişsin

Dedektif detected.
  • maketi tavsiye ederim. hobbyrc.com da özellikle takılabilirsin ben oradan bir sürü bilgi topladım, planlar falan da var iyi araştırırsan. bir de kendime RC helikopter aldım 4 kanallı, tavsiye ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.