Şimdi Ara

Kaşlarım dökülüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki konunun yeri burası değil ama burada daha çok gören olur diye yazıyorum.

Üniversite sınavına hazırlanıyorum iki hafta önce aynada kendime bakıyordum sağ kaşım seyrekleşmiş gibiydi bana öyle geliyor diye düşündüm geçiştirdim.

Ertesi gün denemedeyken saydamda 4 tel kaş vardı. Sonra yine deneme yaparken 2 tel buldum.

Şimdi de dişini fırçalarken lavoboda vardı ve artık iki kaşım arasındaki fark bariz belli oluyor sağ tarafta kaş kalmamış resmen. Zaten kaşlarım seyrekti tam oldu.

Çok stres yapıyorum şimdi daha da stres yapmaya başladım.

Dalga geçmeyin lütfen her şeyi kafasına takan bir insanım ciddi üzülüyorum şu an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doktora git

• hacı yağı sür ama dikkat et hacı yağı diye kuyruk yağı falan satıyorlar onlardan alma.
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yağı bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: WhatIfIWas

Hocam ne yağı bilginiz var mı?

badem yağı sakal falan gürleştiriyormuş, belki kaşlarda çalışır ama dikkat et tek kaş olur çıkarsın
    Dediğiniz kadar varsa yarın ilk iş aktara gidicem teşekkürler

• quote:

Dediğiniz kadar varsa yarın ilk iş aktara gidicem teşekkürler

bak hiçbir bilgim yok konuyla ilgili, ne kullandım ne bişey yaptım ama herkes sakal çıkarma gürleştirme için badem yağı tavsiye eder kaşlar hakkında hiçbir bilgim yok doktora danışmadan herhangi bir kimyasal ya da bitkisel tedavi alma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçlarım Dökülüyor Yaş: 17
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunu yap düzelmesi lazım

https://forum.donanimhaber.com/forumdaki-tavsiye-urun-sac-dokulmeyi-durdurdu-sacta-cikti--124305296

3 aydır kullanıyorum,dökülen acılmaya baslayan yerler kapanıyor,arkadaslarımda kullanmaya basladı

ılk ıkı haftada dokulme tamamen durdu,3 ayda seyrek yerler kapanmaya basladı

dedıklerı gıbı pıyasadaki ürünler para tuzagı

baharatcıdan susam yağı,badem yağı,sarımsaklı seytin yağı aldım sürdüm her bırı 5 er tl

bir ay gidiyor hemde kesin sonuc
    Haklısınız o zaman sınavın bitmesini bekleyeceğim mecbur. Geri çıkar belki kendi kendine

• quote:

Haklısınız o zaman sınavın bitmesini bekleyeceğim mecbur. Geri çıkar belki kendi kendine

en doğrusu zaten ygsden sonraki 1 hafta aşırı boş geçer o hafta gitmeyi düşün.
  • Ben de ders çalışırken kaşlarımı yoluyorum. Tik gibi bir şey oldu yapınca rahatlıyorum Öyle bir hastalık var galiba

• Kesinlikle badem yağı sür kaşlarına

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.