Şimdi Ara

Ayak bilekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar direkt konuya bodozlama girmek istiyorum, ben bateristim ve flat toe calismasi icin ayak bileklerimi hangi antrenmanlar ile gelistirebilecegimi, hizlandirabilecegini soracaktim. İnternette ayak bilegini haraket ettirdigimiz kas grubunu arastirdim fakat bulamadim. Belki bileniniz vardir diye buraya soruyorum. Antrenman yaptikca kas gelisir mi yoksa daha fazla hizlanamayacagim fiziksel ve biyolojiksel olarak bir sinir var mi hiz calismasinda? Bunu arastiriyordum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Direkt bateride çalışman daha mantıklı. Kick için practice pad alıp çalışabilirsin. Amacın hızlanmak mı güçlenmek mi? Blast beat falan çalışabilirsin. Derek roddy dersleri vardı kick tekniği için. Heel toe çalışabilirsin.

• linkorn L kullanıcısına yanıt
    heel belli bir yere kadar gelistiriyor kanka, ben flat ile 320 leri gecmek istiyorum. Ve evet hayvan gibi calisicam her gun yillar boyunca

fakat belli bir yerden sonra ayak kaslarim o hiza yetemeyebilir belki de yeter bilmiyorum. O yuzden dedim hani cunku bunun motor refleksiyle alakasi yok, benim ayagim maks 11 vurus yapiyor rekor yani. Burda 20+ hatta 30+ lardan basseeiyoruz

• Ozunk1 O kullanıcısına yanıt
    Açıkçası 10 yıldır falan kick tekniği çalışmıyorum heralde. Eskiden metal çalarken çok çalışıyordum ama şuan ki gibi teorik bilgim yoktu. Sadece pedalla çalıştım. Pedalda çok önemli tabi. Dw falan yapar bu işi.

pedal da is goruyor kanka ben gormuyor demedim de hani bu konuyu actim merak ettim bunu yapabilen var mi, anatomi bilen var mi, deneyimleyen falan, ama gene de cevabin icin tesekkurler

Miyoloji araştırman lazım. Bende araştırıyorum ama daha o bölgeye gelmedim. Sadece calf muscle var orda onu biliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayak parmaklarım bembeyaz
    5 yıl önce açıldı
    Ayak Üşümesi Hastalığı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    okay ona da bakacagim

sence gercekten cok calisma uzerine, en az 320 olacak sekilde bir insan calabilir mi?

320 bpm de 8 lik mi?

• Tabi hızlı çalmak iyi çaldığın ya da güzel çaldığın manasına da gelmiyor. Ne tarz müzik çalmayı seviyorsun? Death thrash ya da black metal dışında o hızlara prk ihtiyaç olmaz gibi zaten.

sey iste 1280 vurus dakikada syleri cok bilmiyorum adlarini falan

16 lık nota oluyor. Bana kalırsa o hızları çalabiliyor olmak bir artı sağlamaz davulculukta.

hocam ben oyle dusunmuyorum demedim, ben her seyi yapiyorum el kol kordinasonu falan filan ben sadece hiz da calisiyorum bunun yaninda zevkli cunku neden olmasin di mi

Haklısın çalışmakta fayda var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.