Şimdi Ara

AYAKKABI KOKUSU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şöyle bir sorunum var ayağım kokmamasına rağmen ve hergün duş alan bakımımı yapan biri olmama rağmen ayakkabıyı giydiğim anda ayağım inanılmaz terliyor . sınıfa girince özellikle ilk derslerde pek kokmuyor fakat 3-4 ders sonra inanılmaz yoğun bir koku oluşuyor bir türlü geçiremedim ayakkabıyı yıkıyorum mesela öbür sınıf inanılmaz yoğun deterjan kokuyor. çok can sıkıcı bir durum olmaya başladı . önerisi olan var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• akşamdan ayakkabının içine karbonat dök. sabaha kadar içinde kalsın. koku geçecektir.
  • döktüm daha fazla terleme yaptı kokusu daha çabuk çıktı zarar oldu bana sanki lavanta yağı demedim çayı denedim asit borik denedim karbonat denedim tuzlu su denedim hiçbiri o ayakkabının kokusunun yayılmasını geçirmedi

• Soğuk ortamda tut geceleyin
    Sabah kalerufere köy
    Yaş 16 ona göre kulak as bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler deneyeceğim

• Ayakkabı değiştir.
    Daha az yürümeye çalış. Yürümediğin halde de ayakların terlemiyor sanırım?

• mrsmrc kullanıcısına yanıt
    reis terlemiyor ama ne bileyim dışarı çıkmam gerektiğini hissediyorum onun için de yürümem gerekiyor haliyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hastane : dermatoloji bölümü

• bilen yok mu hala çekiyorum , hiç kimse dermatolojik bir durum olduğunu söylemedi kimisi üzerinde ciddi nazar var dedi okuttum kendimi hafifledim biraz ama hala var hissediyorum yani . arkadaşlarıma sordum hissediyor musun diye bazıları hayır dedi bazıları çok az dedi fakat benim deli gibi hissetmem beni hiç rahatlatmıyor

• Pudra denedin mi? Terlememesi için.

• Ayakkabı yıkanmaz benim bildiğim yıkarsan daha pis kokar. Karbonat dök ve beklet bunu hergün yap. Spor ayakkabı mı giyiyorsun yoksa deri mi?

• pudra denemedim ve ayakkabı yıkanayı örnek olarak verdim içindeki kokunun yayıldığını belirtmek için , ama sorunum bence psikolojik gibi . bugün bir ayakkabı satıcısıyla konuştum ve beni çok rahatlattı , umarım geçer

• merhabalar .bu durum hayatımı gerçekten çok kötü etkiledi , okulu bırakmayı düşündüm çok ağladım ama artık geçiyor gibi . dikkat ettim iyileşen falan varsa kimse çözümünü yazmamış . ben bugün size kesin çözümünü olmasa da beni nasıl daha rahatlattığını anlatacağım . 1 sene önce falan başladı bu . nasıl başladığı hakkında hatırladığım net bir olay yok . sadece kafamı sert bir yere çarpmıştım belki ondandır diye düşünüyorum. her neyse bu yaz borik asit çay tuz ne var ne yok denedim ve yazın neredeyse hiç hissetmedim . ta ki okul başladı yine bu koku geri geldi . artık okula gitmeyi istemiyordumki şuan ocak ve devamsızlığım 20 gün . ilk önce psikoloğa gittim ve bir işe yaramadı . psikiyatr ise bana o gün ilaç vermeyi tavsiye etti ama riskli olacağını söyledi ve reddettim (tarih 3 ekim ) sonra okulun rehberlik servisiyle konuşmaya başladım . bana yardımı dokunuyordu ve koku sanki biraz hafifledi . bu kokunun arkasında yatan temel sebebi bulmamı sağladı . hepimizin korkusu millet ya bana birşey derse rezil olursam korkusu arkadaşlar. kokunun bir çok sebebi olabilir unutmayalım . hissettiğimizde bir destek almamız lazım. Neyse psikologtan sonra ben tüm ayakkabılarımı ve çoraplarımı değiştirip kalitelisini aldım pamuk ve hava alan ayakkabı .. fakat bu da işe yaramadı . sonra bir abla bu çocuğu okutun demiş anneme . okudular falan beni 2 hafta biraz daha hafifledim ama geçmedi yine . sonra köye gittim 1 hafta okula ara verip ve köyde çok rahattım kokuyu yine hissetmedim . bu sırada bir hoca beni okudu ve muska yazdı ama hala tam olarak kurtulamadım . köyden dönüşümde köyde hissetmediğim için korkusuzca okula gittim ama okulda yine hissetim ve okulu bırakmak için rehberliğe haber vermeye gittim . bu arada güvendiğim arkadaşlarıma kokuyu sordum ve almadığını söylediler . ne kadar zor bir durum olsa da bunu bir kız arkadaşıma sordum ve benden koku almadığını belirtti . aynı şekilde öğretmenlerm de benden koku almadığını söyledi . yani kokunun psikolojik olduğunu biliyordum ama beynimi yenemiyordum . rehberliğe gittiğimde bana ilaç kullanmamı ve devam ederse bırakmayı tekrar düşünmek için yanna gitmemi söyledi . kabul ettim ve evvelsi gün psikiyatra gittim ve bana “lustral” adlı bir ilaç verdi . bir hafta falan yarım tablet içtim ve etki etmedi . bu beni daha da sinirlendirdi ama doktor düzenli kullanmamı söylemişti . kullanmaya devam ettim ve dozu yarım artırarak 1 tablete çıkardım . sonra bir pazartesi günü okula gittim ve koku o kadar azaldı ki .. inanamadım . salı yine geldi ama herzamankinden azdı . çarşamba perşembe ve cuma da çok az hissettim . inanılmaz güzel bir histi . dersi rahat dinleyebilmek , içinde kuşku olmaması . işte bu zamanın üstünden 2 hafta geçti ve iyiyim şuan minibüsün içinde rahat bir şekilde yazıyorum . arkadaşlar bu çok zor bir durum ama mücadele etmeyi bırakmamamız lazım . sizde psikoloğa gidin belki sorununuz ondandır . belki herkese şifa olmayacak ama şifa olanlar bir dua ederse çok mutlu olurum . ALLAH bu durumda olan herkese şifa versin . sizleri seviyorum .

• Ne dertler var Allah başka dert vermesin inşaallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda aktif oldugunda özelden bana ulaş.

• Obsesif kompulsif bozukluk

• AYAKKABI KOKUSU

Kardeşim teşekkür etmene gerek yok.

• Ayakkabıyı değiştir.Kaliteli ayakkabı satın al.
  • gerçeği kabullen ayağın kokuyor işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.