Şimdi Ara

Ayakkabıma boya döküldü - Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar boya kutusunu elime aldım en son kullanan kapağını açık bırakmış üstüme döküldü, haliyle ayakkabıma da döküldü bi el atın Allah aşkına bu lanet nasıl çıkar ? eve gelir gelmez makineye attım son hali bu (Ayakkabı bez değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanisenes -- 31 Mayıs 2013; 19:39:34 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ayakkabıya Dökülen Boyayı Çıkarma

Ayakkabılarına boya döküldüyse üzülme! İşte ayakkabıdan boya lekesi çıkarmak için uygulayabileceğin bazı etkili yöntemler:

• Boyayı Hızla Temizle: Boya döküldüğünde mümkün olan en kısa sürede temizlemeye başla. Bu, lekenin daha derine işlemesini önlemeye yardımcı olacaktır.

• Boya Türünü Belirle: Boyanın türünü belirlemek doğru temizleme yöntemini seçmene yardımcı olacaktır. Akrilik veya lateks boyalar su bazlı iken yağlı boyalar solvent bazlıdır.

• Su Bazlı Boyalar: Spor ayakkabıdan boya lekesi nasıl çıkar? Bir bez ayakkabıdan boya lekesi nasıl çıkar? Bu soruları cevaplayacak yöntem şu şekilde: Su bazlı boyalar için lekeyi nemli bir bezle silmeye çalış. İşe yaramazsa, yumuşak sabunlu bir solüsyon kullanarak nazikçe ovalayabilirsin.

• Yağlı Boyalar: Ayakkabıya bulaşan boya nasıl çıkar? Yağlı boyalar için lekeyi aseton içeren bir tırnak çıkarıcıyla veya mineral ispirto ile sil ????????. Leke çıkana kadar nazikçe ovalamayı dene.

• Diğer Yöntemler: Ayakkabıdaki boya nasıl çıkar? Diğer etkili yöntemler şunları içerir:

• Diş macunu
      • Sirke
      • Kabartma tozu
      • Beyaz sirke
    • Profesyonel Yardım: Ayakkabıya dökülen boya nasıl çıkar sorusunun cevabını bulamıyorsan veya leke inatçıysa profesyonel bir temizleyiciye başvurabilirsin.

Bu yöntemleri uygularken daima ayakkabı üzerinde görünmeyen bir alanda test etmeyi unutma. Ayakkabının malzemesine zarar vermemek için temizlik işlemini nazikçe uygula.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Siyah boya dök

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olmuş bence böyle kalsın elleme
  • Tiner ile temizle. İşe yarıyor.

• em onu.
  • Ayakkabının bağcıklarını sıkmaktan 2 kat olmuş ayakkabı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koltuğa su döküldü-(Acil)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.