Şimdi Ara

Ayaklarını vura vura yürüyen komşuyu nasıl şikayet ederim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üst kata çıkıp biraz daha sessiz yürüyebilir misiniz mi diyeyim?Tak tuk tak tuk yürüyor birisi ya uyuz oldum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Üst Kat Komşunun Ayak Seslerinden Rahatsız Oluyorsanız İşte Şikayet Etme Yolları

Üst kat komşunuzun ayak sesleri günlük hayatınızı olumsuz etkiliyorsa, bu durumu çözmek için adımlar atabilirsiniz. Aşağıdaki yollar, üst komşunun ayak seslerinden dolayı şikayette bulunmanıza yardımcı olacaktır:

• Dostane Bir Görüşme Yapın: Öncelikle, komşunuzla nazik ve saygılı bir şekilde iletişime geçin. Rahatsız olduğunuzu ve ayak seslerinin sizi nasıl etkilediğini açıkça belirtin. Çoğu zaman, komşularınız farkında olmadan gürültü yarattıklarının farkında değildirler ve isteklerinizi anladıktan sonra davranışlarını değiştirebilirler.
    • Apartman Kurallarını Kontrol Edin: Bazı apartmanlarda, gürültüyle ilgili kurallar bulunabilir. Bu kuralları inceleyin ve komşunuzun ayak seslerinin kuralları ihlal edip etmediğini tespit edin. İhlal varsa, yönetime veya ev sahibinize bildirebilirsiniz.
    • Yerel Yetkililere Başvurun: Apartman kuralları veya komşunuzla yapılan görüşme çözüm sağlamazsa, yerel yetkililere başvurabilirsiniz. Belediye veya polis departmanı, gürültü şikayetlerini ele alabilir ve müdahale edebilir.
    • Gürültü Kayıtları Tutun: Komşunuzun ayak seslerinin tarihlerini, saatlerini ve etkisini belgeleyin. Bu kayıtlar, şikayetlerinizi desteklemek ve durumun ciddiyetini göstermek için kullanılabilir.
    • Özlü Bir Şekilde Yazın: Şikayette bulunurken, özlü ve net olun. Komşunuzun ayak seslerinin günlük hayatınızı nasıl olumsuz etkilediğini açıklayın ve çözüm önerileri sunun.
    • Saygılı Olun: Şikayette bulunurken, saygılı ve profesyonel bir dil kullanın. Komşunuzla çatışmaya girmekten kaçının ve sorunu işbirliği içinde çözmeyi amaçlayın.

Bu adımları izleyerek, üst kat komşunuzun ayak seslerinden kaynaklanan rahatsızlığı azaltabilir ve daha huzurlu bir yaşam alanı elde edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Deneme bile dayak yersin.
  • yaf bende oyle yuruyorum.gercekten yapmak istemiorm ama :*(
    ama ben o kadar asiri yurumuyorum bi cik uyar bence.bi arada bizim ust kattakiler gece 12 den sonra esyalar oynatiliryo
  • ne demeli peki?
  • Nazikçe çıkıp terlik hediye edebilirsin mesela
    quote:

Orjinalden alıntı: The Elven_Archer

Üst kata çıkıp biraz daha sessiz yürüyebilir misiniz mi diyeyim?Tak tuk tak tuk yürüyor birisi ya uyuz oldum.
  • ilk uyarını kibar yap rahatsız oluyosn sölemelisin bence..
    devam ederse sende sesini yükseltirsin..
  • sessiz yürüyün deme de tıkırtılar geliyo sizin kattan de bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodwayne

sessiz yürüyün deme de tıkırtılar geliyo sizin kattan de bence

komşu da "kedidir kedi " der o zaman...
  • İyi akşamlar efendim. Çok üzgünüm ama Cok fazla ayak sesiniz geliyor. Lütfen yanlış anlamayın ama biraz rahatsız oluyorum .

DE...
  • Apartmanda mı oturuyorsunuz? Eğer öyle ise apartman toplantısında şikayetinizi nazikçe dile getirin..Çok mu politik oldu yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: imalone

quote:

Orjinalden alıntı: bloodwayne

sessiz yürüyün deme de tıkırtılar geliyo sizin kattan de bence

komşu da "kedidir kedi " der o zaman...

kedi bi 5 dk uğrayabilir mi bize

• dediğim gibi önce bi hâl hatır sor ortamı yumuşat.Sonra dal konuya...
  • evde gergedan mı besliyorsunuz de onlar anlar
  • sayın apartman/site yönetimine...

başıma geldi biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: turnOFF

evde gergedan mı besliyorsunuz de onlar anlar

süperdi
  • geçen gün üst kattan bir müzik sesi geliyor anlatam çok fazla yani
    sinirlendim gittim sitenin güvenliğine şikayet ettim hemen güvenlikçi uyardı kıstılar.

şimdide geceler azda olsa tv sesi geliyor acaba eve sistemmi kurdu çözebilmiş değilim
  • Bizimde öle çok kötü oluyo bide klimanın sesi geliyo ohaa dersiniz yani
    Geceleride değişik sesle geliyo çok geç vakitte uyuyolar
    Fakat bende aşşağıki kata ses yapıomuşum kapıcıya
    Geceleri sesler geliyomuş onlara herifte yazık geldi çöp toplarken söledi anneme
    Artık ne sesi geliyo kapıcıya bilemem
    Ayak sesi ayak sesi
  • Git ve insan gibi yürüyün de
  • Oklavayla tavana vur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

Oklavayla tavana vur.

bak bu güzeldi bi kaç kere yapmıştım üsteki komşuya bak şimdi ne günlerdi yavv onlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.