Bildirim
Ayakta çalışmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Marangozmuşsun hemen kendine iki tane koltuk koltuk değneği yap ayakta durmama yardımcı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bacak ve sırt kaslarını geliştirirsen bu sorun bayağı azalır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç kilosun? Fazla kiloluysan kilo vermeye çalış. Ben günde 11-12 saat ayaktayım ve 95 kiloyum, rahat ayakkabı giydiğim için sorun olmuyor. Ecco marka ayakkabılara bakmani tavsiye ederim bu konuda çok iyi bir marka.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kilo 90 boy .1.83 hocam ayakkabıyla alakası yok spora mı gitsem kas filan yok bende sigara alkol gibi şeylerde kullanmadım hiçquote:
Orijinalden alıntı: patatessiz patso
Kaç kilosun? Fazla kiloluysan kilo vermeye çalış. Ben günde 11-12 saat ayaktayım ve 95 kiloyum, rahat ayakkabı giydiğim için sorun olmuyor. Ecco marka ayakkabılara bakmani tavsiye ederim bu konuda çok iyi bir marka. -
Spor salanonu yazılıcam bakalım hocam inşallah iyi gelirquote:
Orijinalden alıntı: DelirteJackson
Hocam bacak ve sırt kaslarını geliştirirsen bu sorun bayağı azalır -
3 ay kısa bir süre alışmak için zamanla alışırsın... Ayrıca ayakkabı bugün önem taşıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ugurkarakoc
Bir magazada ortalama 8 saat ayakta çalışıyorum ayaklarım çok kötü ağrıyor alışırım zamanla dedim ama 3 ay geçti halen aynı ne tavsiye edersiniz ne yapayım
Kardeş napcan ? Ekmek parası bende ortalama 7 saat ayaktayım hangi firmadasın ? Ben MOPAŞ'tayım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X