Şimdi Ara

Ayakta çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir magazada ortalama 8 saat ayakta çalışıyorum ayaklarım çok kötü ağrıyor alışırım zamanla dedim ama 3 ay geçti halen aynı ne tavsiye edersiniz ne yapayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67D7F6EFB -- 31 Temmuz 2018; 21:2:42 >

• Marangozmuşsun hemen kendine iki tane koltuk koltuk değneği yap ayakta durmama yardımcı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bacak ve sırt kaslarını geliştirirsen bu sorun bayağı azalır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç kilosun? Fazla kiloluysan kilo vermeye çalış. Ben günde 11-12 saat ayaktayım ve 95 kiloyum, rahat ayakkabı giydiğim için sorun olmuyor. Ecco marka ayakkabılara bakmani tavsiye ederim bu konuda çok iyi bir marka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

Kaç kilosun? Fazla kiloluysan kilo vermeye çalış. Ben günde 11-12 saat ayaktayım ve 95 kiloyum, rahat ayakkabı giydiğim için sorun olmuyor. Ecco marka ayakkabılara bakmani tavsiye ederim bu konuda çok iyi bir marka.
    Kilo 90 boy .1.83 hocam ayakkabıyla alakası yok spora mı gitsem kas filan yok bende sigara alkol gibi şeylerde kullanmadım hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelirteJackson

Hocam bacak ve sırt kaslarını geliştirirsen bu sorun bayağı azalır
    Spor salanonu yazılıcam bakalım hocam inşallah iyi gelir
  • 3 ay kısa bir süre alışmak için zamanla alışırsın... Ayrıca ayakkabı bugün önem taşıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde Ders Çalışmak
    7 yıl önce açıldı
    Barda çalışmak
    7 yıl önce açıldı
    Çalışmak istemiyorum
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugurkarakoc

Bir magazada ortalama 8 saat ayakta çalışıyorum ayaklarım çok kötü ağrıyor alışırım zamanla dedim ama 3 ay geçti halen aynı ne tavsiye edersiniz ne yapayım

Kardeş napcan ? Ekmek parası bende ortalama 7 saat ayaktayım hangi firmadasın ? Ben MOPAŞ'tayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.