ankara yıldırım beyazıt vs anadolu hangisi daha iyidir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AYBÜ Hukuk vs Anadolu Üni. Hukuk
-
-
Ankara kriterinden dolayı Aybü diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nicin
Okulun fazla bir önemi olmadığı için şehir faktörünü değerlendirdim. Bu sebeple Aybü
Anadolu
Hocam ben de aybü mu asbü mü diye düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mezun olunca ne yapmayi dusunuyorsun
Aybü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
anadolu
-
İstanbul İktisat
-
hakim savci ancak bolumdeyken karar degisebilir
yok be
çok net bir şekilde aybü
-
Kesinlikle aybü
nicin
Ankarada olması çok büyük avantaj. %30 ingilizce eğitim, kadro oldukça iyi hocalar genç ve genelde yurtdışı doktoralı. Fakülte kısmen genç olması dolayısıyla öğrencilere yönelik ilgi daha yüksek. Yurtdışı yarışmalara da katılıyorlar sürekli. Anadolu ise istisnalar olmakla birlikte genel olarak bu saydıklarımın tam tersi maalesef. Eskişehir'de üni okunur ankaranın ne faydası olur deme sakın çok pişman olursun.
ek: hakim savcılık gibi bir hedefin varsa ankaradaki okullar çok ama çok daha avantajlı başka bir şehri düşünme. iühf yerine aühf vs yazmak bile daha mantıklı hakimlik/ kamu düşünüyorsan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disenchantment -- 31 Temmuz 2023; 10:17:32 > -
hakim savcilik hedefim var. marmara ve ardindan dokuz eylul yazdim
bu tercihlerin hepsi birbirinden son derece alakasız, öncelik listesi belirle ona göre okulları sırala. sonuçta anlık mod değişimlerine göre kısa vadede 5 yılını uzun vadede bütün hayatını etkileyecek bir karar veriyorsun.
-
niye alakasiz olsun hocam? ayni sehirde mi olacak illaki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X